Hvor kom Matthew McConaugheys berømte catchphrase fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom Matthew McConaugheys berømte catchphrase fra?
Hvor kom Matthew McConaugheys berømte catchphrase fra?
Anonim

Da Matthew McConaughey først startede i Hollywood, var han ikke sikker på, at skuespil var den koncert, han ville blive ved med. Faktisk har han i interviews kaldt sin allerførste film med faktiske t alte linjer -- 'Dazed and Confused' -- et engangs sommerjob.

Men det enestående job og en bestemt sætning, han udt alte, ville cementere McConaugheys karriere og den måde, offentligheden opfattede ham på.

Så hvordan kom Matthew på slagordet "Ok, okay, okay"?

Matthew McConaughey Said The Lines Unprompted

Historien fortæller, at Matthew vidste, at han ville blive nødt til at ad-lib sine replikker, fordi der ikke var noget manuskript i øjeblikket, da han ud af vinduet i sin bil siger: "Okay, okay, okay."

I stedet for at kæmpe for at huske replikker, måtte skuespilleren tænke over, hvad hans karakter ville sige og gøre i et givet scenarie. Så sagde han det første, der kom til at tænke på.

Hvorfor den linje?

McConaughey blev hans karakter

Det sjove ved Matthew McConaughey er, at folk efter hans breakout-rolle i 'Dazed and Confused' begyndte at forbinde ham med karakteren.

Det giver dog mening, for det sker ofte med kendte skuespillere, der har en væsentlig rolle. Sagen var, at Matthew ikke var særlig kendt på det tidspunkt, så hans karriere voksede lidt op omkring Davids karakter.

Men i modsætning til andre celebs, der arbejder hårdt for at undgå at blive typecastet, omfavnede McConaughey på en måde sit nyfundne ry.

Det var nemt for ham, fordi han allerede var blevet David Wooderson på skærmen med en lille smule metodisk skuespil.

Fans husker måske, at Matthew gjorde det samme, da han udviklede sin karakter til 'Wolf of Wall Street'.

McConaughey sagde i et interview, at han lærte sin karakter at kende, og at det var sådan, han udviklede de tre ord, der ville blive så ikoniske.

Hans motivation for replikkerne var at tænke på, hvordan hans karakter elskede hans bil, gode melodier, hans yndlingsurt og piger. Så kom linjerne ud.

Matthew tog inspiration fra en berømt sanger

Matthew forklarede, at da han tænkte på Davids motiver, dukkede en sang af The Doors op. I et livealbum, forklarede skuespilleren, udfyldte Jim Morrison nogle lyrikløse pladser med det gentagne omkvæd "Ok, okay, okay."

McConaughey modificerede leveringen en smule, selvfølgelig, men linjen nåede det sidste snit i filmen fra 1993, og resten er historie.

Selvfølgelig genoplivede Matthew også replikkerne ved Oscar-uddelingen et år, hvilket bragte hele arven fuld cirkel.

Anbefalede: