Her er hvorfor Joe Jonas blev kaldt ud af sin første elsker

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Joe Jonas blev kaldt ud af sin første elsker
Her er hvorfor Joe Jonas blev kaldt ud af sin første elsker
Anonim

I en ideel verden ville alle komme perfekt ud af det med enhver person, de nogensinde har været romantisk knyttet til. Men i virkeligheden ender rigtig mange mennesker på virkelig dårlige forhold med en, de engang havde dybe romantiske følelser for.

Når en almindelig person ender med at have et bittert forhold til deres eks, kan de være afhængige af en vis grad af privatliv, når de prøver at slippe deres vrede. Når en stjerne bliver involveret i forholdsdrama, lærer verden dog hurtigt om, hvad der foregår. For eksempel, da Nicolas Cage skilte sig fra sin fjerde kone kun fire dage efter, de var blevet gift, skaffede hans forholdsstrid overskrifter.

I betragtning af, at Jonas Brothers har været i søgelyset, lige siden de var unge, ville det give mening, hvis de vidste, hvordan de skulle undgå offentligt drama. Desværre ser det ud til, at det ikke er tilfældet, i hvert fald når det kommer til Joe Jonas. Joe besluttede trods alt på et tidspunkt at plapre om sit privatliv offentligt, og det resulterede i, at den talentfulde performer blev kaldt ud af sin første elsker.

Spørg mig hvad som helst

Igennem Jonas Brothers' tid i offentligheden har de tiltrukket mange hengivne fans, som følger alle aspekter af deres karriere og personlige liv. Som et resultat er der folk derude, som kan nævne hver berømthed, som hver af Jonas Brothers datede. På trods af hvor vidende de fleste Jonas Brothers-fans er, kom brugerne ud af træværket med spørgsmål, da Joe Jonas deltog i en Reddit AMA i 2016.

Igennem Joe Jonas' Reddit AMA viste popstjernen sig at være ekstremt åben over for sine fans. For eksempel brød Joe ikke med ordene, da han blev spurgt, hvad den egentlige grund til, at Jonas Brothers besluttede sig for at skilles, var. Efter at have indrømmet, at Nick var den, der pressede på for splittelsen, t alte Joe om at være vred på sin bror, før han dybest set indrømmede, at det måske var tid til en forandring.

Udover rygterne om den store splittelse afslørede Joe Jonas' Reddit AMA flere interessante ting. For eksempel skrev Joe, at han var fan af den måde, han blev portrætteret på i South Park. Joe skrev også, at han nyder den "ensomme Kevin"-meme, hans Camp Rock-dans får ham til at krybe, og at han blev begejstret, mens han filmede musikvideoen til DNCE's "Body Moves. På den mærkelige side af tingene t alte Joe også om størrelsen af Nicks brystvorter og et andet emne, der fik ham i varmt vand.

Joe Goes Too Far

Da Joe Jonas fandt sted i den førnævnte 2016 Reddit AMA, kan han have haft det indtryk, at navnet på disse sessioner er juridisk bindende. Når alt kommer til alt, så han virkelig ud til at være villig til at besvare ethvert spørgsmål, som fans stillede ham. For eksempel, hvis de fleste stjerner havde en fan til at spørge, hvem de mistede deres mødom til, ville de ignorere det spørgsmål og gå videre. I stedet for at gå den vej gjorde Joe sin første elskers identitet meget klar.

"Jeg mistede min mødom til denne pige ved navn Ashley. Du kan sikkert bare Google det. Det er ret nemt at finde ud af. Jeg datede en pige ved navn Ashley, så bare Google det for at finde ud af, hvilken Ashley det er." Selvom det var forbløffende nok, at Joe afslørede, hvem han mistede sin mødom til, var han heller ikke færdig. Joe fortsatte så med at afsløre, hvor langt han gik for at finde beskyttelse i det øjeblik.

Ashleys reaktion

Når folk bliver romantisk involveret i berømtheder, skal de oftere end ikke klare tabloiderne og pressen, der invaderer deres privatliv. Da Ashley Greene datede Joe Jonas, fik deres forhold stor opmærksomhed fra både pressen og fans. Som følge heraf virker det sandsynligt, at Greene blev vant til den slags opmærksomhed. Men i betragtning af det faktum, at Joe og Ashley havde et tæt forhold i et stykke tid, burde hun have været i stand til at slappe af med, at han ikke ville lufte deres snavsede vasketøj offentligt.

Da Joe Jonas afslørede, at han mistede sin mødom til Ashley Greene, tog det ikke lang tid, før Twilight-skuespilleren svarede. Når nogle stjerner føler sig forurettet af deres jævnaldrende, tager de til sociale medier for at sende en stærkt formuleret besked. Hvis det ikke lykkes, opsøger de et interview, hvor de verb alt kan slippe løs på genstanden for deres vrede. I dette tilfælde kaldte Green imidlertid Joe ud, mens han også fremstod som den fornemme i interaktionen. Næsten umiddelbart efter, at pressen begyndte at dække Joe Jonas' Reddit AMA, tog Ashley Greene til Instagram og postede et simpelt billede, hvor der stod "klassen er tidløs."

Anbefalede: