Big Brother 23': Fans tænder på nogle 'Cookout'-medlemmer

Indholdsfortegnelse:

Big Brother 23': Fans tænder på nogle 'Cookout'-medlemmer
Big Brother 23': Fans tænder på nogle 'Cookout'-medlemmer
Anonim

Igen var 'The Cookout' i stand til at holde sig stærk og forene, denne gang udkonkurrerede Britini D'Angelo. Kyland fik sin vilje, da han blev bekymret over hendes uforudsigelighed, især da hun målrettede ham under HOH-konkurrencen.

Det var et følelsesladet farvel for Britini, især i betragtning af, at hun konstant så blokken gennem hele sæsonen. 'BB23'-spilleren forstod træk, selvom hun ikke respekterede Kylands ord.

"Jeg forstår, at for Kylands spil troede han, at jeg var den mest uforudsigelige person i huset, hvilket er korrekt, fordi jeg ikke stolede en smule på ham."

"Men helt ærligt, det, jeg gør ud af det, er det faktum, at Kyland ikke er særlig loyal, og det faktum, at han virkelig viste sine sande farver i spillet. Jeg er stolt af at være en, der spillede spillet med integritet og karakter, og at bryde den aftale viste mig det stik modsatte med Kyland."

Selvom gruppen på seks nåede dertil, begynder fans på Twitter at blive sure, når det kommer til visse medlemmer.

Fans ønsker at se gruppen foretage ændringer, men fjerne og tilføje forskellige spillere til gruppen. Her er lowdown.

Fans bliver sure på Azah

Azah spiller måske for meget af et følelsesladet spil. Efter Britinis afgang nægtede hun at kramme Kyland og tog i stedet imod et kram fra Derrick… hun genfortællede endda historien, efter den fandt sted.

Fans er også forvirrede over hendes seneste nærhed sammen med Derrick X, da Hannah ser ud til at være knyttet til Derrick fra starten.

Mest af alt synes fans at være ved at blive trætte af hendes følelsesmæssige spil og konstant klager.

Fans beder om, at hun bliver erstattet i alliancen, og som det viser sig, er der et andet medlem, der begynder at blive upopulær.

Tiffany mister også popularitet

Tiffany spiller et fantastisk spil strategisk, selvom nogle fans påpeger, at hun måske er lidt for egoistisk i sin tilgang.

Fans er også begyndt at påpege, at Tiffany endnu ikke har vundet nogen større konkurrencer, selv når det ser ud til, at de bliver kastet i favør. Hun har et fantastisk soci alt spil indtil videre, selvom det måske afslører hendes spil, i betragtning af hvor meget snak hun kan lide at uddele.

Fans er begyndt at se på andre husgæster og dem, der burde rette sig ind efter 'The Cookout'.

Fans vil have mere til Derek X. Og Alyssa

Derek X er uden tvivl blandt de mere populære spillere i sæsonen, og det viste sig at være sandt med alle de BB-penge, han var i stand til at akkumulere takket være Amerika.

Han er ikke bange for at lave store træk, det er helt sikkert.

På trods af al ros er fans bekymrede for hans levetid, da Kyland og Xavier allerede i det seneste afsnit planlægger at smide ham ud.

Fans ønsker at se ham muligvis tage et spring mod 'The Cookout', hvis ikke, kan han blive udelukket hurtigere end fans ønsker. Det hjælper heller ikke, at Hannah har holdt sig i mørket, når det kommer til massiv sidealliance.

Alyssa er et andet navn, der er begyndt at vinde indpas hos fanskaren. Hun har bestemt meget hjerte, når det kommer til konkurrencer, og på dette tidspunkt er hun helt alene og sårbar.

Igen vil fans gerne se hende blive reddet, og at tage springet til en 'Cookout'-alliance kan gøre præcis det. I betragtning af, at hun er så lavrisikomulighed, får hun måske lov til at blive, da 'Cookout' besluttede at tænde på hinanden.

Det bliver interessant at se, hvordan det hele forløber med Sarah Beth, der kører tingene. Fans håber på en stor rystelse, og ikke endnu en regeringstid af Kyland og hans alliance, der giver skud.

Anbefalede: