K-Pop Fans sprænger Cube Entertainment efter annoncering af (G)I-DLE's Soojin 'Departure

K-Pop Fans sprænger Cube Entertainment efter annoncering af (G)I-DLE's Soojin 'Departure
K-Pop Fans sprænger Cube Entertainment efter annoncering af (G)I-DLE's Soojin 'Departure
Anonim

K-Pop-fans på sociale medier er ekstremt højrøste til at forsvare deres yndlingsidoler. På samme måde i vesten har der været mange skandaler og kontroverser, der involverer fjernelse af vigtige bandmedlemmer. Nogle er berettigede, mens andre tydeligvis ikke er. I nyere tid har Cube Entertainment været i centrum for kontroverser i mange år på grund af dets problematiske håndtering af pigegrupper.

HyunA var for eksempel et fremtrædende medlem af 4Minute, men Cube gav hende mere opmærksomhed til sin solokarriere i stedet for at fokusere lige meget på de andre medlemmer af 4Minute. Bagefter blev hun og hendes partner E-Dawn fjernet fra virksomheden, bare fordi de var i et forhold sammen.

Med deres seneste meddelelse har Cube udt alt, at Soojin fra (G)I-DLE vil blive fjernet fra gruppen og vil fortsætte som et fem-medlemsprojekt. Dette gør fans rasende, mens de kalder underholdningsselskabet op og siger, at Soojin fortjener bedre, og nævner tidligere gange, Cube har mishandlet tidligere pigegrupper.

Som fans påpegede, havde 4Minute det største potentiale og støtten hos HyunA-fans, efter hun forlod den klassiske pigegruppe Wonder Girls. Hun var allerede meget populær, så K-Pop-gruppen var på vej til succes, men Cube fokuserede i stedet mere på HyunA frem for 4Minute som helhed. Selvom hendes solokarriere viste sig at være en succes, sårede dette 4Minutes holdning som en up-and-coming pigegruppe. På trods af den behandling, HyunA fik i starten, ville hun til sidst blive sluppet fra Cube Entertainment sammen med Pentagon-medlemmet E'Dawn.

Så er der CLC, som fik det tidligere medlem Elkie til at forlade gruppen på grund af ikke at betale hende for skuespilaktiviteter, og at underholdningsfirmaet afskedigede pigegruppen som helhed og ikke gav dem den støtte med kampagner, som de med rette har brug for. Dette får både CLC-medlemmer og deres fans til at tro, at de måske ikke er en gruppe længere på grund af den egoistiske forsømmelse. Dette er heldigvis kun et rygte.

Så hvorfor bliver Soojin fjernet fra bandet? Der har angiveligt været en skandale, der involverede hende, der angiveligt hævdede, at hun har været en bølle, ifølge en tidligere klassekammerat. Nogle fans mener, at dette var falsk for at få Soojin til at se dårligt ud, mens andre mener, at dette skete, ifølge en fan, der har givet en erklæring, som det tidligere medlem fremsatte vedrørende beskyldningerne.

I dette tilfælde bliver fans nødt til at vente på en officiel erklæring fra Soojin, hvis hendes afgang skyldes mobbeskandalen. De har stadig ret til at blive kede af det på grund af tidligere valg, der har gjort, at andre fans af Cubes pigegrupper er blevet behandlet uretfærdigt.

Anbefalede: