Paris Hilton imponerer Twitter i den nye Netflix-serie 'Cooking With Paris

Paris Hilton imponerer Twitter i den nye Netflix-serie 'Cooking With Paris
Paris Hilton imponerer Twitter i den nye Netflix-serie 'Cooking With Paris
Anonim

Socialite Paris Hilton er vendt tilbage til tv-skærmen for at heade sin egen Netflix-serie kaldet Cooking With Paris.

Dette madlavningsprogram lærer fans, hvordan man laver mad, mens de "sliver" - "dræber" og lever, et udtryk opfundet af Hilton. Den byder på tonsvis af berømthedsoptrædener, besynderlig indretning og enkle madlavningstip, mens den 40-årige realitystjerne laver mad gennem sin farvekodede kogebog.

I seriens synopsis skriver Netflix: "Paris Hilton kan lave mad … på en måde. Og hun vender op og ned på det traditionelle madlavningsshow. Hun er ikke en uddannet kok, og hun forsøger ikke at være det. Med hjælp fra sin berømthed venner, hun navigerer efter nye ingredienser, nye opskrifter og eksotiske køkkenmaskiner." De tilføjede: "Inspireret af hendes virale YouTube-video vil Paris tage os fra købmanden til det færdige bord - og hun kan faktisk lære sig vej rundt i køkkenet."

Som beskrivelsen lyder, blænder Hilton sig vej gennem kaotiske købmandsbesøg og stiller arbejderne dumme spørgsmål som: "Undskyld mig, sir, hvad er purløg?"

Efter dets debut den 4. august var fans øjeblikkeligt besat af dette show og dets relatabilitet. Hiltons gæstestjerner bringer også en vis berømmelse til sig, når hun danser rundt i køkkenet med sine venner, Kim Kardashian, Saweetie og komikeren Nikki Glaser.

En fan susede, "CookingWithParis er virkelig en af de mest underholdende ting, jeg har set i et stykke tid, og det her er ikke engang sarkasme. Jeg er meget forlovet. Hun er en dronning."

En anden tweeted, "At se CookingWithParis fik mig til at græde. Hun ved ikke, hvilken der er blender.. og madlavning er cardio HAHAH, og jeg lærer også et nyt ord. Sliving!"

En tredje fan sagde: "CookingWithParis er allerede den mest ikoniske ting, Netflix nogensinde har udgivet, og jeg er kun 10 minutter i gang. At se hende skille Lucky Charms-skumfiduserne i en skål har gjort mere for mig end nogen form for terapi nogensinde har gjort."

Fans og kritikere er begge begejstrede for serien med seks afsnit. Kritikeren Alison Foreman skrev i Mashable: "Selvom Hiltons teatralske personlighed kan føles gnidende lejlighedsvis og hendes forbløffede samling af pandemi-æra ansigtsmasker lidt på næsen, er Cooking with Paris et sødt madlavningsshow, Hilton-fans vil sætte pris på."

Eater-kritiker Jaya Saxena skrev om, hvor "charmerende" showet er. Hun udtrykte: "Du kan ikke benægte, at Hilton er charmerende og stadig meget med på joken. Hun vipper rundt i køkkenet i hælene, skubber cherrytomater rundt om en rygepande eller spilder spiseligt glimmer."

Det er officielt! Cooking With Paris er et stort hit og giver genklang hos sit publikum, ikke fordi det tvinger andre til en følelse af formål. Men snarere, fordi det giver en følelse af uopnåelig undren og åndssvag underholdning - mens det stadig formår at være mærkeligt relateret.

Anbefalede: