Hvorfor Maren Morris og Cassadee Pope skændes med Jason Aldeans kone Brittany

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Maren Morris og Cassadee Pope skændes med Jason Aldeans kone Brittany
Hvorfor Maren Morris og Cassadee Pope skændes med Jason Aldeans kone Brittany
Anonim

Brittany Aldean er kendt for at være gift med countrysangeren Jason Aldean. Brittany Aldean er også selv sangerinde, men hun er mere kendt for sit arbejde som tv-personlighed og sit iværksætterarbejde. Hun har en stor tilstedeværelse på sociale medier, hvilket faktisk er det, der fik hendes navn til at stå i overskrifterne i denne uge. Aldean kom under beskydning, specielt fra countrymusiksangere, efter at have postet transfobiske udtalelser på hendes sociale medier.

Aldean har været involveret i en Twitter-krig med sangerne Maren Morris og Cassadee Pope. Morris og Pope har opfordret Aldean til at holde hende ansvarlig for sit sprog. Mens Aldean hævder, at hendes ord blev taget ud af kontekst, fandt Morris og Pope hendes udtalelser meget upassende og har sagt så meget på Twitter. Lad os komme ind på, hvad der skete mellem Brittany Aldean og sangerne.

8 Hvem er Brittany Aldean?

Brittany Aldean er hustru til countrysangeren Jason Aldean. Hendes pigenavn er Kerr, og hun er også sangerinde. Aldean gik faktisk til audition til det ikoniske show American Idol i 2012. Nu driver hun en modeblog og er meget til stede på Instagram og YouTube. Hun er mest kendt for sin tilstedeværelse på sociale medier og for sine iværksætterbestræbelser.

Aldean er mor til to smukke børn. Hun fødte sin søn Memphis i 2017 og sin datter Navy i 2019. Hun er også stedmor til sin mands børn fra hans tidligere ægteskab.

7 Hvordan mødte Brittany Kerr Jason Aldean?

Fans af Jason Aldean vil huske, hvor skuffede de var i countrymusiksangeren på grund af den rodede overgang fra hans tidligere kone Jessica Ussery. Jason Aldean blev set kysse Brittany, mens han stadig var gift med Ussery. Skandalen fik Jason Aldean til at skilles fra Ussery, og han begyndte officielt at se Brittany Kerr.

På trods af den rodede begyndelse har Brittany og Jason Aldean været lykkeligt gift siden 2015. De har to børn sammen.

6 Brittany Aldean delte "Transphobic"-kommentar

Brittany Aldeans kamp med Maren Morris og Cassadee Pope startede alle på grund af de påståede transfobiske kommentarer, hun delte på sociale medier. Aldean delte en rulle på Instagram med den hensigt at dele sit makeup-look. I stedet for at fastholde sine uskyldige hensigter tilføjede Aldean en billedtekst, der endte med at være alvorligt stødende for det transkønnede samfund.

Aldeans billedtekst fik sangerne Maren Morris og Cassadee Pope til at klappe tilbage. Aldean sagde i sin billedtekst: "Jeg vil virkelig gerne takke mine forældre for ikke at have ændret mit køn, da jeg gik igennem min tomboy-fase. Jeg elsker det her pigeliv."

5 Hvem er Maren Morris?

Maren Morris er en meget populær countrysangerinde. Hun voksede i popularitet på grund af hendes hitsange som "80'ernes Mercedes" og "My Church". Hun samarbejdede også med Zedd om sangen "The Middle" i 2018 og var hovednavn på Stagecoach-festivalen i år.

Morris er gift med sangerkollegaen Ryan Hurd. Sammen udgav de hitsangen "Chasing After You". De er stadig lykkeligt gift, men de har været igennem nogle hårde punkter på grund af Morris' turnéplan. De bød et smukt barn velkommen til verden i marts 2020.

4 Hvem er Cassadee Pope?

Ligesom Maren Morris er Cassadee Pope også en countrymusikstjerne. Pope steg til stjernestatus efter at have vundet sangkonkurrencen The Voice i 2012. Efter konkurrencen blev hun underskrevet af et stort label og flyttede til Nashville. Hendes karriere har været i opadgående retning lige siden, og hun har vokset en dedikeret fanbase inden for countrymusik.

Hendes største hit er den duet, hun indspillede med Chris Young, "Think Of You". Pope er siden blevet en uafhængig kunstner og bliver ved med at stige i popularitet. Hun dater i øjeblikket Sam Palladio.

3 Maren Morris og Cassadee Pope kaldte Brittany Aldean

Maren Morris og Cassadee Pope var ikke tilfredse med Brittany Aldeans kommentarer på Instagram. De mente, at hun forklejnede livet for børn, der kæmper med at være transkønnede, især sammenligningen Aldean lavede mellem at være transkønnet og at have en tomboy-fase.

Pope tweetede: "Man skulle tro, at kendisser med skønhedsmærker ville se det positive i at inkludere LGTBQ+-personer i deres beskeder." Morris svarede og sagde "det er så nemt ikke at være et svineri?"

2 Jason Aldean droppet af PR-firma

Brittany Aldean er ikke den eneste, der lider under sit dårlige ordvalg. Aldeans transfobiske kommentarer på Instagram påvirker også hendes familie, specielt hendes mand Jason Aldean. Han bliver holdt ansvarlig for sin kones handlinger lige så meget, som hun er, og konsekvenserne kan få alvorlige konsekvenser for hans karriere i fremtiden.

Jason Aldean blev droppet af sit PR-firma i denne uge i kølvandet på sin kones kontrovers. PR-firmaet ønskede intet at gøre med den transfobiske fortælling, som Brittany Aldean antydede. Selvom det stadig er uklart, hvad Jason Aldeans næste skridt vil være med hensyn til PR, er dette bestemt en smørelse på hans navn.

1 Brittany Aldean frigav merch under kontrovers

Brittany Aldeans svar på Twitter-angrebene fra Maren Morris og Cassadee Pope var at hævde "som sædvanligt var mine ord taget ud af kontekst." Hun svarede via Instagram, inklusive eye-roll emoji. Fans tror ikke, at Aldean har anger over sine ord, og de tror heller ikke, at hun fuldt ud forstår konsekvenserne af sine handlinger.

Hendes svar var under et opslag, der promoverer hendes nye tøjlinje. "Barbie"-linjen er beregnet til at støtte kampen mod handel med børn. Selvom det er en værdig sag, er fans ikke tilfredse med hendes svar og manglende anerkendelse af hendes fejl.

Anbefalede: