Hvorfor Kendall Jenner og Devin Bookers forhold er så dumt kompliceret

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Kendall Jenner og Devin Bookers forhold er så dumt kompliceret
Hvorfor Kendall Jenner og Devin Bookers forhold er så dumt kompliceret
Anonim

Model Kendall Jenner og basketballspilleren Devin Booker har holdt det meste af deres forhold privat, hvorfor deres brud i juni 2022 overraskede mange fans - især da de er blevet set sammen til Kourtney Kardashian og Travis Barkers bryllup ceremoni i Portofino, Italien den 22. maj 2022.

I dag kigger vi nærmere på, hvorfor parrets forhold ikke er så enkelt. Fra hvordan de begyndte at date til netop hvorfor de to besluttede at tage en pause, der kun varede et par uger – bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

Kendall Jenner og Devin Bookers forhold begynder

I maj 2018 blev Kendall Jenner og Devin Booker set for første gang sammen, mens de var på en dobbeltdate. De var dog på date med hinanden - Jenner datede Ben Simmons på det tidspunkt, og Booker datede Kylie Jenners tidligere bedste ven Jordyn Woods.

I april 2020 blev Jenner set sammen med Booker på en roadtrip til Sedona, Arizona, og denne gang var de begge singler. Mens de efter sigende oprindeligt "bare sluttede op" i august 2020 afslørede en insider for Us Weekly, at "det er nemt, fordi de kommer godt ud af det, og han har det også godt med hendes familie."

Efter de første første måneder blev begge stjerner mere trygge ved at dele glimt af deres romantik med offentligheden, og i februar 2021 postede Jenner et billede af de to, der puttede på hendes Instagram-historier.

I marts 2021 gav en kilde til Us Weekly indsigt i, hvor parrets forhold står. "De er bestemt en genstand og bekymrer sig utroligt meget om hinanden," afslørede insideren."Men det er ikke sådan, at de vil blive forlovet i den nærmeste fremtid. Kendall kan lide det tempo, hvormed tingene går i øjeblikket og har ingen planer om at løfte tingene så hurtigt."

Parrets forhold ser dog ud til at være ret kompliceret, og det er tydeligt, at de to stjerner har gennemgået nogle op- og nedture i løbet af de sidste par måneder.

Hvorfor gik Kendall Jenner og Devin Booker fra hinanden og kom sammen igen?

Mens Kendall Jenner er kendt som den ene søster i sin berømte familie, der plejer at holde sit kærlighedsliv privat mest, kom nyheden i juni 2022 om hendes brud fra Devin Booker.

Ifølge en kilde til Us Weekly besluttede de to at "bruge denne tid til at fokusere på sig selv" og "finde ud af, om en fremtid sammen er, hvad der er meningen." Kilden tilføjede, at dette kan ende med bare at blive en pause. En insider for Entertainment Tonight afslørede, at de to har problemer, når det kommer til deres fremtid."Kendall føler, at de er på forskellige veje," afslørede de. "[De] har haft diskussioner om deres fremtid, men de er ikke på samme side."

De to besluttede at gå fra hinanden efter at have deltaget i Kourtney Kardashian og Travis Barkers bryllup i Portofino, Italien. "Kourtneys bryllup satte virkelig tingene i perspektiv," afslørede kilden og tilføjede, at de to "stadig er super venlige og støtter hinanden."

En kilde til E! bekræftede, at det faktisk var Kourtney og Travis' bryllup, der udløste deres pause. "Kendall og Devin ramte et hårdt plaster for nylig og har været splittet i omkring halvanden uge. Da de kom tilbage, [fra brylluppet] begyndte de at føle, at de ikke var på linje og indså, at de har meget forskellige livsstile."

Kilden tilføjede, at Jenner var den, der "ønskede rum og tid adskilt", men "de har været i kontakt siden og bekymrer sig om hinanden." Kilden tilføjede, at "de begge håber at få det til at fungere, men lige nu er de splittede."

Kun et par uger senere blev Jenner og Booker igen set sammen i Malibu og Hamptons.

I august 2022 bekræftede en kilde til Us Weekly, at modellen og basketballspilleren er sammen igen. "Kendall og Devin er 100 procent sammen igen. De tilbragte noget tid fra hinanden, men er tilbage til et godt sted og er virkelig glade for hinanden."

Ifølge en kilde til Entertainment Tonight spillede deres karrierer også en rolle i bruddet. "Kendall og Devin klarer sig godt. De ved, at timing er alt, og hvad der er meningen, vil være det. Deres arbejde, rejseplaner og balancering af deres professionelle liv med deres personlige liv kan til tider blive overvældende, men deres kærlighed til en en anden trækker dem tilbage til hinanden," afslørede kilden og tilføjede, at Jenner og Booker "kan være ægte og rå med hinanden og helt og autentisk sig selv. Der er intet filter, og de elsker det ved deres forhold."

Anbefalede: