12 Reality TV-stjerner, der fortsatte med at have legitime karrierer

Indholdsfortegnelse:

12 Reality TV-stjerner, der fortsatte med at have legitime karrierer
12 Reality TV-stjerner, der fortsatte med at have legitime karrierer
Anonim

Ikke alle kan være Kardashian. Det er med andre ord ikke alle, der dypper tæerne i reality-tv-verdenen, der kan tjene penge på det hele deres liv. Berømmelse er vægelsindet, især for de mennesker, der er involveret i en genre, som nogle hævder, blot består af mennesker, der ønsker at være berømte for at være berømte.

Så, når kontantkoen er bragt til slagteriet, hvad skal der så gøres? Ligesom vrede forældre plejede at skrige af deres teenagere, er svaret brut alt og alligevel direkte: "FÅ ET JOB!" Mange, der engang var favoritter på reality-tv, gik videre til mere respekterede karrierer, nogle er nu forfattere, iværksættere og endda politikere.

12 Holly Madison

En af de tre originale stjerner i The Girls Next Door, Madison handler ikke længere om det Playboy Playmate-liv længere. Madison har ikke været andet end kritisk over for E! og hendes tid som Hugh Hefners kæreste, og hun afslørede de mørke og besværlige detaljer om sit forhold og sin tid i Playboy-palæet i sin bog, Down The Rabbit Hole. Madison er nu en respekteret bestsellerforfatter takket være bogen.

11 William Hung

Husk William Hung, den fjollede fyr, der gik til audition til de tidligste sæsoner af American Idol, og som heller ikke kunne synge? Hung vandt publikums hjerte, ikke med sin stemme, men med sin indtagende udholdenhed til at håndtere Simon Cowells piskeri og hans høflige manerer. Da det stod klart, at musik ikke ville blive hans karriere, blev Hung laboratorieanalytiker for Los Angeles sheriffs afdeling.

10 Stacy London

What Not To Wear var et tidligt hit for TLC, da netværket begyndte sin satsning på reality-tv. London var med til at gøre showet til det, det var som en af dets værter. Efter showets afslutning skiftede London fra at være vært til at skrive, hun arbejder nu freelance, og hendes essays kan findes i adskillige modeblogs og magasiner.

9 Ty Pennington

Værten for Extreme Makeover: Home Edition havde en karriere, der i første omgang så ud som om, han var den næste Ryan Seacrest, da hans show var et fænomen, da det blev sendt. Det brød sammen, da han blev arresteret for en DUI i 2010. Efter showet sluttede, manglede Pennington arbejde, men han fandt sit kald inden for tømrerfaget, passende til den tidligere vært for et makeover-show i hjemmet.

8 Clay Aiken

Aiken havde måske ikke vundet sæson 2 af American Idol, men han vandt den loyale beundring fra sine fans, der fulgte ham fra showet til hans turnéer og hans kampe på Broadway. Aiken beskæftiger sig stadig med musik, men han har tilføjet en ny karriere til sit CV: politik. Aiken har altid været meget politisk aktiv, men han besluttede sig for officielt at prøve politik i 2014, kun for at tabe. Han ville prøve igen to gange mere, men kom altid til kort. Hvorvidt han har tænkt sig at stille op igen til en stilling, skal vise sig. Men det tager den gennemsnitlige politiker 3 til 5 gange, før de får deres første sejr.

7 Kate Gosselin

Gosselins skilsmisse fra sin mand Jon var rodet, og det endte effektivt deres evne til at tjene penge på deres show Jon og Kate Plus Eight, som fulgte dem og deres ottebørn. Gosselins formue svandt til sidst, så hun skulle finde en 9-5, hun valgte sygepleje, et voksende område, der altid er efterspurgt. Smart træk, Kate.

6 Evan Marriott

Husker du Joe Millionaire? Det var et opsigtsvækkende Fox reality-show, hvor en arbejderklassemand udgiver sig for at være millionær, mens han tester kærligheden til et felt af ungkarle, som måske eller måske ikke bare er i det for pengene. Showet medvirkede Evan Marriott, en bygningsarbejder og tidligere model, fra Californien. Efter at Marriott og hans valg fra showet gik i stykker, brugte han sin del af showets præmiepenge til at starte en entreprenør- og byggevirksomhed. Ironisk nok er den tidligere falske millionær nu en rigtig en.

5 Jon Gosselin

Gosselins formue var heller ikke retfærdig efter hans skilsmisse fra Kate, efter at have mistet næsten alt til skilsmissen og hans advokater, faldt Gosselins nettoværdi fra millioner til blot 50.000 $. Han arbejder nu for hver koncert, han kan lande, han har været alt fra tjener til DJ.

4 Lauren Conrad

Conrad har forgrenet sig til en verden af mode og indretning. Efter at være blevet en fanfavorit på Laguna Beach og The Hills, startede Conrad The Little Market, en onlinebutik, der fokuserer på at sælge stykker lavet af kvindelige håndværkere. Conrad har fundet meget mere succes end sine rivaler, Spencer Pratt og Heidi Montag. Efter en række forfærdelige økonomiske træk og mislykkede forretningsforetagender tabte Pratt og Montag millioner af dollars og gik stort set i stykker ved udgangen af 2021.

3 Elisabeth Hasselbeck

Hasselbecks tv-karriere startede, da hun blev berømt for at være kvinden, der altid var i enten en bikini eller en tubetop på Survivor. Hun blev derefter en succesfuld tv-vært på The View, hvor hun ofte skændtes med sine liberale medværter (Hasselbeck er republikaner). Hun havde også en embedsperiode som en af værterne for det konservative nyhedsshow Fox and Friends på Fox News. Hun har siden trukket sig tilbage fra ekspertise og bor nu i Nashville.

2 Angelina Pivarnick

Fans af Jersey Shore undrer sig måske over, hvad der skete med Angelina Pivarnick, som kun var med i programmet i den første sæson. Pivarnick valgte ikke bare en respektabel karriere, men en ædel. Hun er nu EMT (Emergency Medical Technician).

1 Ryan Sutter

Sutter var en af yndlingsdeltagerne på The Bachelorette, hvor han mødte og blev forelsket i Trista. Sutter imponerede publikum med sit job som brandmand, en karriere han stadig nyder godt af. Han arbejder nu for Denver Fire Department i Colorado.

Anbefalede: