Prinsesse Diana havde "planlagt at flytte til os uden William og Harry"

Indholdsfortegnelse:

Prinsesse Diana havde "planlagt at flytte til os uden William og Harry"
Prinsesse Diana havde "planlagt at flytte til os uden William og Harry"
Anonim

I år er det 25 år siden Diana, prinsessen af Wales, døde.

Prinsesse Diana havde "planlagt at flytte til Amerika" før hendes tragiske bilulykke

Prinsessen af Wales planlagde angiveligt at flytte til USA - uden sine sønner - blot uger før hun døde, hævder en af hendes tidligere livvagter. I sin erindringsbog, "Protecting Diana: A Bodyguard's Story", fortæller Lee Sansum, hvordan prinsessen var ved at flytte til Amerika. Det var hendes sidste ønske at undslippe den britiske presse og beskytte prins William og Harry, da de holdt ferie med hendes kæreste, Dodi Al-Fayed, i St Tropez i juli 1997.

Men desværre betød det, at hun efterlod sine sønner. Ifølge Sansum, der kiggede over de kongeliges ferie på forretningsmanden Mohammed Al-Fayeds luksusyacht, var prinsessen i slutningen af sin binding med paparazzierne. "Pressen var hendes livs bane over alt, ikke kun i St. Tropez," skriver Sansum. "Og hun sagde til mig: 'Der er intet, jeg kan gøre i Storbritannien. Aviserne der angriber mig, uanset hvad jeg gør.'

"Så fort alte hun mig: 'Jeg vil gerne til USA og bo der, så jeg kan komme væk fra det hele. I det mindste i Amerika kan de lide mig og vil lade mig være i fred.'" På det tidspunkt Sansum sagde, at han husker, at han spurgte Diana, om hendes sønner ville slutte sig til hende. Men den hengivne mor til to forklarede, at hun aldrig ville få lov til at tage dem fra deres kongelige pligter. Diana sagde efter sigende: "Jeg vil sandsynligvis kun være i stand til at se dem i skoleferien."

Prinsesse Diana blev 'forfulgt ubønhørligt hver dag i sit liv'

Sansum skriver i sin erindringsbog: "Man kunne se, at Diana var en vidunderlig mor, så kærlig og opmærksom på sine to drenge, men det så ud som om hun måske skulle efterlade dem begge i Storbritannien for at flygte fra presse, som forfulgte hende ubønhørligt hver eneste dag i hendes liv."

Prinsesse Diana fik aldrig annonceret sine flytteplaner

Efter ferien, skriver Sansum, meddelte Diana, at hun var på vej for at fortælle pressen, at hun forlod Storbritannien for altid. "Jeg var foruroliget, for hvis vi troede, at pressepakken udenfor var enorm nu, bare for hendes ferie, ville det nok gå ti gange, hvis hun gav dem en så stor historie som denne," fortæller Sansum. "Stedet ville vrimle med paps, desperat efter at få billeder af prinsessen, der var ved at forlade det hele for at stikke af til Amerika."

Prinsesse Diana døde i en bilulykke i 1997

Sansum sagde, at prinsessen faktisk t alte med pressen den dag - men afslørede ikke sine planer om et potentielt flytte til USA. Desværre i de tidlige timer den 31. august 1997 døde Diana, prinsesse af Wales, af de kvæstelser, hun pådrog sig i en bilulykke i Pont de l'Alma-tunnelen i Paris, Frankrig. Dodi Fayed og Henri Paul, føreren af Mercedes-Benz W140 S-Klasse, blev erklæret døde på stedet.

Anbefalede: