Hvorfor blev Taylor Swift blokeret fra Twilight-franchisen?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor blev Taylor Swift blokeret fra Twilight-franchisen?
Hvorfor blev Taylor Swift blokeret fra Twilight-franchisen?
Anonim

Som en af de mest berømte mennesker i verden i dag, er Taylor Swift ikke fremmed for at få masser af pressedækning. Uanset om det er for hendes kærlighedsliv, juridiske spørgsmål eller hendes venskaber med andre stjerner, har Swift en måde at blive i overskrifterne på.

For nylig fandt Swift vej ind i overskrifterne igen, men denne gang skyldtes det, at hun gik glip af en mulighed for et antal år siden. Folk blev overraskede over at høre, at en stor filmserie forhindrede hende i at optræde, hvad der kunne have været en overraskelse.

Lad os tage et kig på Taylor Swift og finde ud af, hvorfor hun blev forhindret i at optræde i Twilight.

Taylor Swift erobrede musikkens verden

Når det kommer til de største musikkunstnere i moderne historie, er det svært at finde en så populær og så succesfuld som Taylor Swift. Hun har været i stand til at skabe en imponerende arv inden for musiksfæren, og hun har masser af tid til at tilføje til sin allerede imponerende liste over personlige præstationer.

Swift blev oprindeligt berømt som en teen-sangskriver, der havde et fantastisk greb om sangstruktur og melodi. Hun var elsket af countrymusik, og efter at have erobret den genre, var hun i stand til at skrue op for sin lyd og krydsede, som få andre havde før hende.

Takket være hendes almindelige popularitet og evne til at røre musikelskere har Swift været et kraftcenter i albumsalgets verden.

Ifølge bedst sælgende albums solgte Taylor Swift over 70.075.475 albums, heraf 50.951.000 i USA og 3.819.000 i Storbritannien. Det bedst sælgende album af TAYLOR SWIFT er 1989, som solgte over 14.332.116 eksemplarer."

På dette tidspunkt er der kun få kunstnere i historien, der kan måle sig med hendes succes. Swifts plads i musikhistorien er ubestridt, og med tiden kunne hun fortsætte med at bevæge sig til toppen af listen over de mest succesrige kunstnere nogensinde.

Swift har ikke kun haft succes inden for musik, men hun har også udvidet sin rækkevidde til andre underholdningsområder, især skuespil.

Taylor Swift ville være i 'Twilight'

Selv om hun ikke er kendt som en produktiv skuespillerinde, har Taylor Swift nogle imponerende kreditter til hendes navn. Hun havde også nogle projekter, hun gerne ville være med i, herunder en rolle i Twilight-serien.

Franchisen, som var baseret på den bedst sælgende bogserie, var en stor spiller på det store lærred. Det kunne have krævet en del kritik, men det var i stand til at knuse sin konkurrence ved billetkontoret og tjene milliarder af dollars over tid.

Twilight havde en række enestående kunstnere, men størstedelen af dem var ikke kendte navne, da filmene blev lavet første gang. Succesen med franchisen ændrede dog i en fart. Selv nu er mange af stjernerne fra disse film enormt populære inden for underholdning.

Når hun kredsede tilbage til Swift, ønskede hun desperat at være med i franchisen, men hun fik afslag på muligheden.

Hvorfor skete det aldrig

Så hvorfor blev Taylor Swift blokeret fra at være med i Twilight-serien? Nå, det skyldes i høj grad, at hun er for genkendelig.

Da han t alte i Twilight Effect-podcasten, afslørede instruktør Chris Weitz, hvad der fandt sted.

"Taylor Swift var en kæmpe Twihard," afslørede han, før han fortsatte med at blive kontaktet af Swifts ledelse for at få en optræden.

"Han sagde ligesom, 'Taylor vil gerne være med i denne film … hun vil være som, du ved, nogen i cafeteriet eller spisestuen eller hvad som helst, men hun vil bare være med i denne film, '" fortsatte instruktøren.

På trods af interessen fra A-listestjernen vidste Weitz, at hendes tilstedeværelse ville have påvirket filmen negativt.

"I det øjeblik, Taylor Swift, ligesom, går ind på skærmen, i cirka fem minutter, vil ingen være i stand til at behandle noget," tilføjede han.

Alt i alt var det den rigtige beslutning at tage. Det kunne meget vel have været en stor distraktion for publikum.

Weitz erkender dog, at det kunne have været en fantastisk mulighed på et personligt niveau.

"Jeg sparker også mig selv for det, fordi jeg tænkte, wow, jeg kunne have hængt ud med Taylor Swift. Vi kunne have været venner," sagde han.

Desværre var Taylor Swift for berømt og for genkendelig til at deltage i T wilight-franchisen. Det er sjældent, at nogen er for berømt til en mulighed for at være med i en film, men dette viser bare, hvor stor Swift har været i årevis.

Anbefalede: