Alec Baldwin Rust-hændelse er dømt som en ulykke af medicinsk efterforsker

Indholdsfortegnelse:

Alec Baldwin Rust-hændelse er dømt som en ulykke af medicinsk efterforsker
Alec Baldwin Rust-hændelse er dømt som en ulykke af medicinsk efterforsker
Anonim

Da Halyna Hutchins begyndte at arbejde på filmen Rust, ledet af Alec Baldwin (og også produceret af ham), havde hun ingen mulighed for at vide, at det ville blive hendes sidste projekt.

Halyna døde efter en hændelse på sættet, hvor Alec Baldwin håndterede, hvad alle havde antaget at være et rekvisitvåben.

Efter Hutchins' bortgang begyndte en efterforskning af omstændighederne omkring hendes død og ansvaret for dem, der var på sætet, for at forhindre sådanne tragedier i at ske.

Mens Halyna Hutchins' mand har kaldt Baldwin "absurd" for ikke at tage ansvar for skyderiet, fortsætter hans juridiske team med at fastholde, at han ikke er ansvarlig.

En ny beslutning fra den medicinske efterforsker i New Mexico bidrager til sagen.

Halyna Hutchins bukkede under for en skudskade i 2021

I oktober 2021, på settet til filmen Rust, blev Halyna Hutchins skudt og døde på grund af de skader, hun pådrog sig.

Selv om de tidlige overskrifter antydede, at hun døde på grund af et fejlskud af en støttepistol, blev der iværksat en undersøgelse af sagen for at fastslå, hvem der var skyld i, og om hændelsen virkelig var en ulykke.

I et interview hævdede Alec Baldwin, at han ikke trak aftrækkeren på støttevåbnet, bemærkede ABC; retsmedicinske tests tyder på, at våbnet ikke kunne have affyret (afgivet forkert), uden at aftrækkeren blev trykket.

En re-enactment animation illustrerer Alec Baldwin, der trykker på aftrækkeren på våbnet, og Hutchins falder til gulvet, bemærker The Sun.

Indtil videre er en obduktion og retsmedicinsk test blevet afsluttet. Disse og andre rapporter blev brugt i den medicinske efterforskers afgørelse.

NM medicinsk efterforsker fastslår, at skyderiet var uheld

Per AP News har en medicinsk efterforsker involveret i Rust-sagen truffet en afgørelse. New Mexicos Office of the Medical Investigator afgjorde, at hændelsen var tilfældig.

Ifølge et citat fra Baldwins advokat, via AP News, "Det er tredje gang, myndighederne i New Mexico har konstateret, at Alec Baldwin ikke havde nogen autoritet eller viden om de angiveligt usikre forhold på settet."

En tidligere rapport fra New Mexico's Occupational He alth and Safety Bureau har tidligere uddybet "sikkerhedsfejl i strid med standardindustriens protokoller" på settet til filmen.

Mens den medicinske efterforskers beslutsomhed ikke afslutter sagen, ser Alec Baldwins juridiske team ud til at tro, at det giver støtte til deres påstande om, at skuespilleren ikke er skyldig.

AP News påpeger imidlertid, at Baldwin stadig kan blive anklaget for kriminalitet.

Anbefalede: