Gaten Matarazzo And Other Stranger Things stjerner med musikalsk baggrund

Indholdsfortegnelse:

Gaten Matarazzo And Other Stranger Things stjerner med musikalsk baggrund
Gaten Matarazzo And Other Stranger Things stjerner med musikalsk baggrund
Anonim

Stranger Things er en tv-serie på Netflix, der har taget verden med storm. Dens første premiere i 2016, dens fire sæsoner har holdt publikum på kanten af deres sæder takket være dens mørke drejninger og de lange pauser mellem hver sæson. Karaktererne er relaterbare og gennemgår problemer i det virkelige liv, mens de kæmper mod de mystiske væsner på hovedet.

Medvirken er vokset gennem årene, både i alder og størrelse. Nu, i sæson fire, er der flere karakterer, der er en del af historien. Selvom disse stjerner er utroligt talentfulde i deres skuespillerkarriere, har mange af dem skjulte talenter. Skuespillere som Joe Keery og Gaten Matarazzo har musikalsk baggrund, og de får følgeskab af mange andre. Fra Broadway til bands kom disse Stranger Things-stjerner til at spille med erfaring i musikbranchen.

8 Gaten Matarazzo er en 3-gange Broadway-stjerne

Gaten Matarazzo, der spiller Dustin Henderson i Stranger Things, er nået langt siden starten af sin karriere. Han begyndte på Broadway og spillede en understudy i showet Priscilla, Queen of the Desert i 2011. Derfra var hans første store gennembrud i den berømte musical Les Misérables, hvor han optrådte og sang som Gavroche. Han optræder nu i musicalen Dear Evan Hansen på Broadway.

7 Sadie Sink spillede Young Annie On The Big Stage

Sadie Sink har fået mange roller, inklusive den elskelige rødhårede Annie. Selvom hun sandsynligvis er bedst kendt for sin karakter Max Mayfield i showet, kom Sink til scenen med masser af teatererfaring. Hun begyndte i region alteater, før hun blev castet som Annie i Broadway-showet af samme navn tilbage i 2012.

6 Caleb McLaughlin blev castet på Broadway som barn Simba

Før Caleb McLaughlin og Sadie Sink kom til Stranger Things-holdet havde de allerede mødt hinanden. Mens Sink var i Annie, var McLaughlin blevet hyret til at spille Young Simba i Broadway-musicalen Løvernes Konge. Han optrådte og sang i showet fra 2012 til 2014, før han gik videre til en Off-Broadway-produktion og til sidst holdt sig til film og tv, hvor han for nylig gentog sin rolle som Lucas Sinclair i sæson 4 af showet. Han har stadig en passion for musik og udgiver sine egne sange, mens han spiller.

5 Gabriella Pizzolo, Who Plays Suzie, Is Also A Broadway-Baby

Gabriella Pizzolo, der blev ansat til at spille Suzie, Dustins super smarte og rygende kæreste, startede sin karriere i teaterverdenen. Hendes første rolle var som titelkarakteren i Matilda the Musical, hvor hun optrådte fra 2013-2014. Hun tilbragte de næste tre år i tre forskellige produktioner: henholdsvis Sjovt Hjem, Søndag i parken med George og På grund af Winn Dixie.

4 Finn Wolfhard har været i en musikgruppe siden 2017

Mange skuespillere har været i bands, og Finn Wolfhard er ingen undtagelse. Når han ikke optræder som Mike Wheeler i Stranger Things, laver han musik. I 2017 var han med til at stifte bandet Calpurnia, hvor han spillede guitar og tog leadvokal. Efter at have forladt gruppen to år senere, startede han og hans ven musikgruppen The Aubreys, et alternativt indierockband.

3 Joe Keery var i post-dyr, før han sluttede sig til Stranger Things

I 2014 blev rockbandet Post Animal officielt dannet. Joe Keery, der er kendt i showet som Steve Harrington, var medlem af gruppen fra 2014-2019. Før han gik fra hinanden på grund af sin skuespillerkarriere, sang og spillede han guitar med sine bandkammerater og turnerede rundt i USA til shows.

2 Maya Hawke begyndte at udgive musik for 3 år siden

Maya Hawke er kendt for mange ting. Fra hendes dygtige forældre (Uma Thurman og Ethan Hawke) til hendes relaterbare rolle som Robin på Stranger Things til hendes blomstrende musikkarriere, har hun holdt travlt. Hun udgav sine to første sange i 2019, "To Love a Boy" og "Stay Open". Siden da har hun fortsat arbejdet på singler og har et album, der udkommer i september.

1 Jamie Campbell Bower har været i musikbranchen siden 2015

Jamie Campbell Bower har et ret kendt ansigt. Før Stranger Things var han med i Twilight-serien, Sweeney Todd og The Mortal Instruments. Han var også i et band kaldet Counterfeit i fem år som vokalist og guitarist. Tidligere i år besluttede Jamie at fortsætte med at forfølge musik og begyndte en solokarriere, idet han allerede udgav fire singler ved udgangen af denne måned.

Anbefalede: