Teen Moms Catelynn og Tylers næsten endeløse skandaler er direkte absurde

Indholdsfortegnelse:

Teen Moms Catelynn og Tylers næsten endeløse skandaler er direkte absurde
Teen Moms Catelynn og Tylers næsten endeløse skandaler er direkte absurde
Anonim

Fra det øjeblik, hvor franchisen begyndte, har Teen Mom været bedst kendt for at være genstand for en lang række af kontroverser. Når alt kommer til alt, har historier som Jenelle Evens mistet og derefter genvundet forældremyndigheden over sin søn Jace været genstand for en række forskellige overskrifter. Oven i købet har Teen Moms seere bedømt Farrah Abrahams forhold til sin datter i mange år nu.

Når man ser på alle involverede med Teen Mom, kan det let hævdes, at Farrah Abraham og Jenelle Evens er franchisens mest berømte stjerner. Med det i tankerne giver det perfekt mening, at deres skandaler får mest opmærksomhed. Men hengivne Teen Mom-fans er blevet klar over, at Catelynn B altierra og hendes mand Tyler B altierra har været involveret i så mange latterlige skandaler, at det er åndssvagt.

Hvem er Catelynn B altierra og Tyler B altierra?

I årene siden Teen Mom debuterede på MTV i 2009, har showet tilføjet nye rollebesætningsmedlemmer, der har været flere spin-offs, og nogle af seriens stjerner er forladt. På trods af at franchisen gennemgår alle disse ændringer, er en ting, der er forblevet konsekvent, at Catelynn B altierra har medvirket i Teen Mom lige fra starten. Det er dog vigtigt at bemærke, at Catelynn havde et andet efternavn i starten.

Da verden først blev introduceret til Catelynn B altierra og Tyler B altierra, var de blot et par teenagere, der kom i en situation, de ikke var klar til. Siden da har meget ændret sig for parret. For eksempel, da Catelynn og Tyler først blev præsenteret for fans, var de bange teenagere, der besluttede at opgive deres datter Carly til adoption. Nu, alle disse år senere, er parret forældre til fire børn, inklusive Carly, som fortsat er en del af deres liv.

Udover at udvide deres familie har Catelynn B altierra og Tyler B altierra givet fans mulighed for at få et vindue ind i deres forhold. Udover at spille hovedrollen i Teen Mom sammen, var parret også en del af "reality"-showet Couples Therapys tredje sæson i 2013. På det tidspunkt var Catelynn og Tyler stadig forlovet og besluttede at udskyde deres bryllup for at arbejde på deres forhold. I sidste ende endte Catelynn og Tyler med at gå ned ad gangen nytårsdag 2015.

Catelynn B altierra og Tyler B altierras latterlige skandaler

Fra det tidspunkt, hvor "reality"-tv-shows tog verden med storm, har det været indlysende, at drama er det, der har drevet genren til så høje niveauer af succes. Med det i tankerne burde det ikke overraske nogen, at de bedste "reality"-tv-stjerner tilsyneladende konstant er involveret i nyt drama hvert afsnit. Alligevel er det ret vildt, at Catelynn B altierra og Tyler B altierra har gjort så mange skandaløse ting i de seneste år.

Desværre er nogle af de kontroverser, som Catelynn B altierra og Tyler B altierra har været involveret i, alt for almindelige til "reality"-stjerner. For eksempel er den kendsgerning, at Catelynn og Tyler ikke bet alte nok skat og blev ramt med en tilbageholdelsesret for mere end $320.000, ret umærkeligt. Men at sige, at flere af de andre kontroverser, der har involveret Catelynn og Tyler, er skøre, er en kæmpe underdrivelse.

Når berømtheder poster et link til clickbait-artikler, gør de det i mange tilfælde, fordi de får udbet alt penge, hver gang nogen går ind på webstedet ved at klikke på indlægget. Mange fans mener, at det er det, der har ført til to af Catelynns største skandaler.

Efter at Catelynn B altierra blev gravid første gang, blev hendes datter Carly adopteret af et par ved navn Brandon og Teresa. Siden da er der nogle gange opstået spændinger mellem Catelynn, Tyler, Teresa og Brandon, som Teen Mom-fans har set udspille sig i showet. Siden Carly forbliver en del af Teen Mom-serien, er mange fans kommet for at forgude hende. Med det i tankerne giver det perfekt mening, at da Catelynn delte et opslag, der antydede, at Carly døde i overskriften, selvom der ikke er noget g alt med barnet, var fans forargede.

Omtrent fire måneder efter kontroversen om Carly clickbait-artiklen, som Catelynn B altierra delte, var hun i gang igen. I august 2021 postede Catelynn en historie, der antydede, at hun og Tyler var ved at blive skilt. Endnu en gang var der ingen sandhed om, at parret var ved at blive skilt, og mange fans var dybt kede af parret igen.

Senere, da dette skrives, i juni 2022 blev Catelynn B altierra og Tyler B altierra involveret i kontroverser på grund af noget, hun lagde ud på sociale medier. Denne gang postede Catelynn en række skærmbilleder af tekster, der ikke er sikre til arbejde, som Tyler har sendt hende på TikTok. Mens fans ikke var nær så forargede, som de var over skilsmissen og Carlys indlæg. Mange kommentatorer kaldte ligefrem indlægget "så groft".

Anbefalede: