Johnny Depp Nets ny syvcifret aftale med Dior

Indholdsfortegnelse:

Johnny Depp Nets ny syvcifret aftale med Dior
Johnny Depp Nets ny syvcifret aftale med Dior
Anonim

Selvom begge sider af Johnny Depp-Amber Heard-dramaet har haft deres små sejre, ser det ud til, at kritikernes forsøg på at afholde luksusmærket Dior fra at gen-signere Johnny Depp er mislykkedes. Modstanderne ønskede, at Johnny skulle være arbejdsløs og ideelt set havne i fængsel, men det skete ikke.

Faktisk var det næsten det modsatte. Mange mennesker støttede Johnny Depp, og Amber Heard blev kritiseret bredt (selvom hun ser ud til at have en tilbageværende - og meningsfuld - fanbase).

På trods af alt dramaet blev der annonceret et nyt partnerskab mellem Johnny og Dior, et partnerskab, der lover at være meget lukrativt for begge parter.

Johnny blev en Dior-talsmand før Amber Heard-processen

Johnny Depp blev ansigtet for Diors cologne forud for hans retssag med Amber Heard. Fortalere bad Dior om at droppe skuespilleren, men deres bønner så ud til ikke at betyde noget for luksusmærket.

Salget af Sauvage-duften steg i vejret takket være Johnny, selv da folk protesterede mod ham.

Som det viser sig, lavede Dior et smart træk ved at beholde Johnny Depp; deres cologne blev udsolgt på mange markeder, og efterspørgslen oversteg udbuddet.

Alligevel forblev Johnnys fremtid med Dior uklar, især i betragtning af det offentlige ramaskrig omkring retssagen.

Dior underskrev Johnny Depp for en ny syvcifret aftale

Efter deres Sauvage-kampagne har Dior tilsyneladende indset Depps langsigtede værdi og fornyet deres kontrakt med ham. TMZ rapporterer, at kontrakten er en "flerårig aftale", og at den er syvcifret værd.

TMZ bemærkede endvidere, at deres kilde hævder, at Johnny gennemførte et Dior-fotoshoot til den nye kampagne omkring hans koncert i Paris.

TMZ påpegede, at Johnnys første Dior-aftale var i 2015; hans Sauvage-annonce holdt op med at blive vist på tv, da retssagen begyndte.

Efter at retssagen var afsluttet, bemærker Daily Mail, gav annoncen en tilbagevenden - og skabte meget mere buzz for mærket.

Johnny Depp har ikke bekræftet en tilbagevenden til Disney

Selvom rygterne svirrede om en potentiel tilbagevenden af Pirates of the Caribbean, bekræftede Johnny Depps team, at det blot var rygter og ikke havde nogen sandhed for dem. Faktisk siger Johnny, at han aldrig vil vende tilbage til Disney.

Men efter retssagen har Johnny også haft travlt i sin karriere, når det kommer til musik. Selvom fans har mistanke om, at han dissede Heard i en ny sang, er det stadig uklart, hvor hans musikalske bane vil gå, eller hvilke andre muligheder der kan opstå.

Anbefalede: