Vil du studere Harry Styles? Et Texas University har du dækket

Indholdsfortegnelse:

Vil du studere Harry Styles? Et Texas University har du dækket
Vil du studere Harry Styles? Et Texas University har du dækket
Anonim

Texas State University har for nylig annonceret, at de vil tilbyde et kursus, hvor studerende kan læse et komplet pensum om Harry Styles. Dette var en kæmpe meddelelse på grund af hvor berømt Harry Styles er, og hvor mange fans han har;

Harry Styles var kendt for at være med i X-Factor, hvor bandet One Direction blev skabt. Hans andre bandkammerater inkluderer Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan og Liam Payne. Gruppen blev enorm berømmelse og blev endda sammenlignet med Beatles på grund af hvor mange fans de havde.

Det mindede om Beatle Mania, der overtog verden tilbage i 60'erne og 70'erne, men der er mere til fans' besættelse end rent musikbaseret; Harry har også gjort store fremskridt med at nedbryde etiketter og kønsroller. Nu er han ved at få indflydelse på samfundet på en endnu større måde; ved at blive kursusmateriale på et Texas-universitet.

Harry Styles' succesfulde karriere egner sig til akademiske studier

Alle One Direction-medlemmerne fortsatte med at danne deres egen solokarriere efter et hjerteskærende brud. Fans var knuste, men de har bestemt ikke set det sidste af medlemmerne. Det blev trods alt ikke engang kaldt et brud, men en pause, hvilket betød, at de måske en dag genforenes, men efter at Styles' solokarriere startede, blev han ekstremt succesfuld alene.

Styles' viser konstant fans, at hans koncerter er et sikkert sted for dem. Han har hjulpet mange fans med at komme ud som homoseksuelle til deres forældre og verden under shows. Styles har også brudt en masse kønsroller, da han konstant ses iført neglelak og kjoler, hvilket ikke mange mandlige kunstnere har gjort. Og det er de stiltræk, der har gjort Harry til genstand for et nyt kursus på Texas State University.

Texas State tilbyder en "Cult of Celebrity" Harry Styles-klasse

Høgskolekurset er opført som et historiekursus. Det er et bachelorkursus ved Texas State University. Kurset er officielt titlen Harry Styles and the Cult of Celebrity: Identity, the Internet and European Pop Culture.

De studerende, der er i stand til at tage dette kursus, er blevet betragtet som heldige af mange Styles-fans. Kursets professor, der pitchede ideen, har længe været fan af Styles, hans karriere og hans præg på verden. Annonceringen modtog så mange positive beskeder og et brøl af globale likes.

Kursusbeskrivelsen er fokuseret på stilarter og populær europæisk kultur for bedre at forstå den kulturelle og politiske udvikling af den moderne berømthed, og dækker en række emner, herunder køn og seksualitet, internetkultur, medier, klasse og forbrugerisme.

Det er helt sikkert en fantastisk og smart måde at tiltrække elever til at lære om deres yndlingsmusiker såvel som vigtige sociologiske spørgsmål.

Harry Styles er ikke det eneste fag, der passer til college

Fans og lærde er fascineret af Styles-kurset, men det er ikke første gang, der tilbydes et college-kursus med fokus på populære musikere. Taylor Swift har også et college-kursus baseret på hendes karriere, liv og mærke i verden. Dette kursus udbydes gennem New York Universitys Clive Davis Institute.

Klassen dækker Swifts udvikling som en kreativ musikentreprenør, arven fra pop- og countrysangskrivere, diskurser fra ungdom og pigetid og racepolitikken i moderne populærmusik.

Fans af Swift var lige så begejstrede som Styles-fans, da de hørte om lanceringen af kurset. Selvom de ikke kan tage undervisningen, er det stadig en stor milepæl for deres yndlingskunstnere. Swift er også blevet hædret af New York University, da hun modtog en æresdoktorgrad i kunst og blev inviteret til at tale ved 2022-afslutningen. Anser hende for en ny titel som læge!

Blandt Styles og Swift er der selvfølgelig college-kurser, der kredser om The Beatles og deres arv i musikverdenen. De fleste af kurserne på The Beatles er historie- og humanistiske kurser. Studerende kan tage et kursus om dem på flere colleges, herunder Skidmore College, et Illinois og Alaska universitet, Berklee College of Music og mange flere i det sydlige Californien og endda på et Indiana University.

Alle disse kurser har været en succes for gymnasier og studerende. De tilbyder et rigtig sjovt valgfag for dem at tage. Det kommende Swift-kursus og det nye Styles-kursus bliver helt sikkert lige så succesfulde.

Anbefalede: