Træning for John Wick var ikke let for Keanu Reeves

Indholdsfortegnelse:

Træning for John Wick var ikke let for Keanu Reeves
Træning for John Wick var ikke let for Keanu Reeves
Anonim

Keanu Reeves, født i Beirut, Libanon 2. september 1964, er en mangefacetteret skuespiller, der har medvirket i adskillige prisvindende film såsom The Matrix Trilogy, Speed, Bill og Ted, John Wick-serien og mange flere. Da han optræder i primært action-baserede film, har han gennemgået et utal af træning i forskellige kampsport. John Wick-filmserien har vist sig at være den hidtil mest udfordrende træningscyklus.

Keanu Reeves havde omfattende kampsportstræning for John Wick

Keanu Reeves spiller hovedpersonen i John Wick-filmserien, hvis færdigheder er så godt udnyttet, at han er blevet en mytisk boogeyman-lignende figur i snigmorderens underverden, der får tilnavnet "Baba Yaga."

John Wick er en mester i sit håndværk, med speciale i alle former for mord og infiltration, fuldfører missioner over hele kloden og har en succesrate på 100 %. John blev pensioneret, og hans stille liv fik en brat ende, efter at tidligere medarbejdere vækkede boogeyman.

John Wick er en mester i mange kampsportsformer og har ubestridt skytte. Keanu Reeves var naturligvis nødt til at træne intensivt for at bringe sin rolle ud i livet.

Det samme kunne siges om Keanu Reeves! Han er uddannet i kunsten:

  • Judo
  • japansk Ju-Jutsu
  • Brasiliansk Jiu-Jitsu.

Dette er tre stilarter, der hovedsageligt bruges gennem hele serien. Han blev trænet under Machado-brødrene og Jonathan Eusebio, som er velkendte og respekterede kampsportskunstnere og koreografer.

Keanu viste sine judofærdigheder i filmen så godt, at det internationale judoforbund tildelte ham et æresjudo-sort bælte.

skydevåbentræning var også involveret for Keanu Reeves

Keanus skydevåbentræning og tætte taktiktræning kom fra Taran Butler, en tidligere konkurrenceskytte med flere priser inden for forskellige områder af sin sport, kendt som en af de bedste skydevåbeninstruktører i verden. Han driver også et firma ved navn 'Taran Tactical'. Keanu havde også hjælp fra den tidligere Navy SEAL og CIA Contractor Shawn Ryan, som driver taktiktræningsfirmaet 'Vigilance Elite'.

Keanu Reeves gennemgik 4 måneders træning, 5 dage om ugen, 8 timer om dagen for at bringe sin karakter til live. En scene, der virkelig fremhæver hans hånd-til-hånd kampfærdigheder, er lagerkampscenen i John Wick: Kapitel 2.

Han bruger en række forskellige judoteknikker, såsom en Ippon Seoi Nage, Harai Goshi og Sumi Gaeshi. Han viser sin brasilianske Jiu Jitsu-teknik ved at kontrollere sin modstander fra sidekontrol, før han afslutter ham med et slag. Han afvæbner også sine modstanders våben og bruger lyskespark og huggeslag for at opnå en fordel ved at vise sin brug af japansk Ju-Jutsu.

En anden scene, der denne gang fremhæver hans skytte- og gun-fu-færdigheder, er hjemmeinvasionsscenen fra den første John Wick-film.

Hans taktik og nøjagtighed fremhævet i denne scene sammen med hans taktiske genindlæsninger viser virkelig, hvor hårdt Keanu trænede, det får publikum til at føle, at John har hele situationen under kontrol, selv efter at han har været pensioneret i længere tid. Han bruger taktiske genindlæsninger og intelligente taktikker til at eliminere sine angribere.

Bil- og motorcykelstunts tog seriøst arbejde

Keanu har også lært at lave sine egne bil- og motorcykelstunts. Han blev undervist i, hvordan man sikkert udfører forskellige manøvrer for at optræde i filmene.

Eksempler på dette ville være varehusflugtsscenen i John Wick Kapitel 2, hvor han var nødt til at drive og bruge sin bil i filmen for at afværge og eliminere angribere på motorcykler og motorcykeljagtscenen i John Wick Kapitel 3, hvor han blev jaget af Zero på tværs af New York, indtil han nåede kontinentet. Med det formål at få filmserien til at virke så autentisk som muligt.

Keanu ønskede at udføre disse virkelig farlige stunts selv, med nogle få undtagelser for stunts, han ikke følte sig tryg ved at udføre.

Keanu har længe været motorcykelsamler, der har samlet sin egen samling af forskellige vintage- til moderne cykler, og i 2011 grundlagde han motorcykelfirmaet 'ARCH Motorcycle' sammen med sin nære ven, Gard Hollinger. ARCH er en international virksomhed, som laver nogle af de højeste kvalitetsmotorcykler i Nordamerika. Det er kendt for sine "Bespoke Sports cruiser-cykler", og virksomheden overvejer også nu at tilføje elektriske motorcykler sammen med deres motorcykler med forbrændingsmotor.

I den nyeste del af John Wick-serien får Keanu Reeves selskab af den berømte kampsportskunstner, skuespiller og koreograf Donnie Yen, som har trænet i judo og brasiliansk Jiu-Jitsu siden slutningen af 1990'erne og har fået sort bælte og lilla henholdsvis bælte. Han har også spillet Bruce Lees mentor og Mester, Grandmaster Ip Man i filmserien med samme navn.

Donnie Yen skal spille karakteren Caine, en lang ven af John. Donnie er glad for at være med i filmen. Han har længe været fan af filmserien og har efter sigende en fantastisk tid med at filme med Keanu Reeves og instruktøren Chad Stahelski.

Er du begejstret for at se Keanu og Donnie bruge deres kampsportfærdigheder i den nyeste udgave? Vil du passe på de forskellige kampsport, der bliver brugt i den næste film?

Anbefalede: