Barbara W alters' interview med Ricky Martin er ikke blevet godt ældet ifølge popstjernen

Indholdsfortegnelse:

Barbara W alters' interview med Ricky Martin er ikke blevet godt ældet ifølge popstjernen
Barbara W alters' interview med Ricky Martin er ikke blevet godt ældet ifølge popstjernen
Anonim

Det er svært at forestille sig i dag, men for tyve år siden var meget få berømtheder åbenlyst homoseksuelle, lesbiske eller biseksuelle.

I 1997 skrev komikeren Ellen DeGeneres historie ved at komme ud som homoseksuel på The Oprah Winfrey Show.

DeGeneres modtog hademail, og annoncører trak støtte til hendes selvbe titlede komedieshow, som til sidst blev aflyst.

Barbara W alters forhørte sangeren Ricky Martin om hans seksualitet

Tilbage i 2000 satte sangeren Ricky Martin sig til et interview med Barbara W alters, hvor værten gentagne gange satte spørgsmålstegn ved Martins seksualitet. I interviewet sagde W alters, at hun følte det vigtigt at adressere de rygter, der svirrede omkring hans seksualitet. Selvom hun ikke specificerede, hvorfor det var vigtigt, og heller ikke for hvem det var vigtigt for. W alters spurgte ligeud den Grammy-vindende kunstner, om han ville komme ud som homoseksuel på kamera.

W alters spurgte: "Rygterne, der taler om din seksuelle orientering, du skal være opmærksom på disse? Gør de ondt? Hvordan håndterer du dem?" trykkede hun. Som svar på W alters' spørgsmål om, hvorvidt rygterne "gjorde ondt", sagde Martin: "homoseksualitet burde ikke være et problem for nogen. Jeg tror, at seksualitet er noget, alle bør forholde sig til på deres egen måde."

W alters fortsatte med at trykke: "Nå, du ved godt, at du kunne stoppe disse rygter. Du kunne sige, som mange kunstnere har gjort, 'ja, jeg er homoseksuel', eller du kan sige 'nej, jeg er ikke', eller du kunne lad det være, som du er, tvetydigt. Jeg ønsker ikke at sætte dig på stedet, og det er i din magt at gøre det. Jeg tager det op med dig Ricky, fordi du ved, at dette bliver sagt, og du er selv at blive navngivet." En synligt utilpas Martin svarede: "Jeg har bare ikke lyst."

Barbara W alters indrømmede senere, at det var en fejl at skubbe Ricky Martin til at "komme ud"

Den latinske stjerne afslørede senere, at han led af posttraumatisk stresslidelse som følge af at blive sat på stedet i sådan et offentligt forum. I et senere afsnit af The View indrømmede W alters, at hun havde lavet en fejl ved at presse Martin til at tale ud om sagen. "Var det en fejl? Når jeg ser tilbage nu, føles det som en," sagde intervieweren.

I en PEOPLE-coverhistorie forklarede Martin, at interviewet med W alter blev gennemført et år efter den enorme succes med hans sang "Livin' la Vida Loca" fra 1999. Han afslørede, at afhøringen efterlod ham med "lidt PTSD" og fik ham til at føle sig "krænket".

Ricky Martin afslørede, at han var homoseksuel i 2010

Ti år efter Barbara W alters-interviewet kom Martin ud på sine egne præmisser i 2010. I en erklæring på sin hjemmeside forklarede han, at LGBTQ-mentorskab kunne have hjulpet ham til at gøre det hurtigere."Der er mange, mange børn derude, som ikke har nogen at se op til. Det eneste, de har omkring sig, er, at folk fortæller dem: 'Det, du føler, er ondt'," sagde Martin. "Men du kan ikke tvinge nogen til at komme ud…hvis du har et æg, og du åbner det udefra, kommer kun døden ud. Men hvis ægget åbner sig indefra, kommer livet ud."

Ricky Martin er nu gift med den syriske kunstner Jwan Yosef, 37, og parret deler fire børn sammen - tvillingerne Valentino og Matteo, 12, og Lucia og Renn, begge to.

I mellemtiden er Barbara W alters/Ricky Martin-interviewet blevet stærkt kritiseret online, efter at klippene dukkede op igen online. Mange blærede W alters for hendes "upassende" spørgsmål.

"Medmindre nogen er åbenlyst homoseksuel og glad for at tale om det, er det ingens sag - inklusive min," skrev en person online.

"Barbara var ligeglad med nogens følelser," tilføjede et sekund.

"Forstår ikke, hvorfor er nogen, der har deres opgave at presse kendisser til at komme ud, de vil komme ud, når de vælger det," kommenterede en tredjedel.

"Han er blevet godt gammel. Min ting er, at ingen skulle føle behov for at "komme ud", medmindre de absolut troede, det var nyttigt for dem. Hvis jeg havde et homoseksuelt barn, ville de ikke behøve at sætte mig ned for en snak. Bare vælg, hvem du elsker, og tag dem med til middag," lød en fjerde.

Anbefalede: