Hvad skete der mellem Channing Tatum og Sandra Bullock?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der mellem Channing Tatum og Sandra Bullock?
Hvad skete der mellem Channing Tatum og Sandra Bullock?
Anonim

At være medstjerner på settet er et stort ansvar, og ligesom andre arbejdspladsmiljøer er det aldrig let at vide, hvor godt nogle medskuespillere vil komme ud af det. Nogle medstjerner bliver skræmt af andre, nogle bliver ramt af hvalpekærlighed, og andre ender med at få nogle problemer.

The Lost City-medstjernerne, Channing Tatum og Sandra Bullock, blev heldigvis hurtige venner, og de gjorde filmen til en spændende tur for fans. Når det er sagt, mødtes parret i første omgang takket være en konflikt, der så dem på modsatte sider.

Lad os tage et kig på, hvordan de mødtes!

Channing Tatum og Sandra Bullock medvirkede i 'The Lost City' Together

Tilbage i marts blev filmfans forkælet med The Lost City, en film, der klogt castede Sandra Bullock, Channing Tatum og Brad Pitt. Ikke alene var filmen en solid action-eventyrfilm, som folk virkelig elskede, den var også et hit i billetkontoret.

I løbet af sin tid i biograferne var The Lost City i stand til at samle $190 millioner ind. Dette var et godt billetkontor, og selvom der var mange grunde til filmens succes, er det umuligt at udelukke kemien mellem Channing Tatum og Sandra Bullock.

Det var tydeligt alene fra forhåndsvisningerne, at Bullock og Tatum ville være dynamiske sammen, men deres kemi var mere tydelig, end folk først troede. De er begge solide til deres håndværk, og deres komiske timing i denne film var upåklagelig, og det samme var deres evne til at arbejde ud af hinanden.

Skulle Bullock og Tatum beslutte sig for at arbejde sammen igen, må du hellere tro, at fans dukker op. Dette er en reel mulighed, da parret blev gode venner, mens de var på sættet.

De bliver gode venner

Ligesom andre sæt af medstjerner før dem, skabte Bullock og Tatum til sidst et venskab, mens de arbejdede på sættet sammen.

Som en kilde fort alte Hollywood Life: "De har bogstaveligt t alt den samme sans for humor [og] arbejdsmoral, som Channing ville springe på chancen for at arbejde sammen med [Sandra] igen. Han respekterer hende og føler, at hun bare er en utroligt menneske."

Det er ikke altid let at finde en match som denne, men studiet formåede at trække en kanin op af hatten med denne duo her.

En anden kilde var i stand til at bekræfte dette til webstedet.

"De var egentlig bare forbundet fra starten, og det fik samarbejdet til at flyde naturligt. Den Dominikanske Republik gav en smuk kulisse til optagelser, og der var aldrig et kedeligt øjeblik, som tillod dem at slippe lidt løs, når de havde tid," sagde kilden.

Parret har siden bekræftet, at de blev legitime venner, og disse kilder hjælper helt sikkert stjernernes ord til at føles som mere end bare PR.

Bullock og Tatums venskab er ægte, og det skinnede på skærmen i filmen. Disse to var dog på hver sin side af en konflikt, første gang de mødte hinanden.

Hvordan en kamp oprindeligt bragte dem sammen

Så, hvordan i alverden bragte en kamp Channing Tatum og Sandra Bullock sammen? Duoen har åbnet op om deres indledende møde, som indebar, at deres døtre havde en bøf med hinanden.

Da han t alte med folk, åbnede Bullock op om børnenes konflikt.

"Channing og jeg blev altid ringet op af rektor på vores skole, fordi vores døtre var i halsen på hinanden. Det er ikke tilfældet længere, men som om en af dem prøvede at overgå den anden og tage den anden en ned. Det var sjovt," sagde stjernen.

Hun sagde også, at "Vi bad altid om, at det var den andens datter, da vi blev kaldt ind på kontoret."

Bullock og Tatum ville endda tale om fiaskoen i fællesskab under et interview med James Corden, for til sidst at fortælle, hvordan konflikten sluttede.

"Kan du huske, at der var en dag, hvor de havde et skænderi, og jeg sagde: "Behøver jeg at ringe til Channing eller Jenna, hvad skal jeg gøre?" Og de sagde: 'Nej, vi vil give dem en opgave, en udfordring.' Og udfordringen var: hvem kan være den sødeste ved den anden? Så de kom med små Dixie-kopper vand til hinanden," sagde Bullock.

Takket være den udfordring og noget solidt forældreskab sluttede fejden. Børnene er endda venlige med hinanden nu.

Channing Tatum og Sandra Bullock kunne have mødt hinanden på en usædvanlig måde, men vi er helt sikkert glade for, at de blev bragt sammen.

Anbefalede: