Her er, hvad Joe Millionaires Evan Marriott har været i gang med

Indholdsfortegnelse:

Her er, hvad Joe Millionaires Evan Marriott har været i gang med
Her er, hvad Joe Millionaires Evan Marriott har været i gang med
Anonim

Husker du FOX-hit-reality-showet, Joe Millionaire? Nå, for dem, der ikke kan huske eller var for unge, var Joe Millionaire FOX's svar på The Bachelor, men med et twist. Deltagerne troede, de konkurrerede om chancen for at gifte sig med en velhavende aristokrat, men den påståede "millionær" var faktisk en arbejderklassebygningsarbejder.

Serien var et fænomen, i hvert fald for et stykke tid. Men begejstringen for showet forsvandt efter afslutningen af den første sæson. Der var en anden sæson med en anden "Joe Millionaire", men sammenlignet med sensationen i den første sæson var det et flop og slutningen på serien. Manden, der blev kendt som "Joe Millionaire" var Evan Marriott. Da showet var i luften, og i et par måneder efter det sluttede, var Marriott en stor berømthed og en tabloidfavorit. Han var over alt mellem 2003 og 2004, og nu da Joe Millionaire vender tilbage med Joe Millionaire For Richer or Poorer i 2022, spekulerer fans på, hvad Evan har lavet?

8 Evan Marriott var ikke bare en bygningsarbejder

Først lidt baggrund om Marriott. Marriott var elsket af fans for sit overvældende flotte udseende, og mange kunne ikke tro, at Fox havde fundet en bygningsarbejder, der så ud som om han kunne være en undertøjsmodel. Nå, det viser sig, at Marriott var en model. Han var bygningsarbejder, det er rigtigt, men han modellerede også som en sidekoncert. Selvom showet ville få fans til at tro, at han dybest set blev samlet op af gaden, var han faktisk allerede i branchen, han var bare ikke berømt endnu.

7 The Show slog rekorder for FOX

Seertal for Joe Millionaire bragte nogle af de bedste numre, som FOX-netværket nogensinde har gjort. Berømt for konstant at sende udsendelser, der ville blive aflyst midt i sæsonen på grund af lave numre, Joe Millionaire var en enorm ændring af tempo. Sæsonfinalen, episoden hvor Evan endelig afslørede for den kvinde, han valgte, at han ikke var rig, skaffede mere end 33 millioner seere. Dette gjorde afsnittet til en af de mest sete begivenheder i reality-tv på det tidspunkt, kun næst efter afslutningen af den allerførste sæson af Survivor.

6 Anden sæson var ikke nær så vellykket

Producere troede, at de kunne få lynet til at slå ned to gange, men det var ingen nem opgave at finde en gruppe kvinder, der ikke havde set eller hørt om et show, der var sådan et fænomen. Også fans var stort set over hypen, da den anden sæson rullede ud. Anden sæsonfinale bragte kun 9 millioner seere.

5 Evans forhold smuldrede i stykker

Evan valgte Zora Andrich, og fordi hun blev hos ham, efter at hun fandt ud af, at han ikke var rig, tildelte showet det nye par en pris på $1 million. De to blev derefter et yndet emne for celebrity-tabloider i flere måneder efter, men desværre holdt det ikke, som de fleste reality-tv-romancer. Parret gik fra hinanden inden for et år, men de delte præmiepengene.

4 Han forsøgte at starte en skuespillerkarriere

Efter showet forsøgte Marriott at tjene penge på sin nye stjernestatus ved at blive skuespiller. Han lavede nogle cameos som sig selv i et par andre FOX-shows som MadTV. Han medvirkede også i nogle lavbudgetfilm som Miss Cast Away og Motor Cross Kids. Han var også vært for gameshowet Fake A Date i 2004, men ikke ret længe. Hans sidste øjeblik på tv, bortset fra nogle få genforeningsspecialiteter og interviews, var i 2009 på Get Dirty With Evan.

3 Han startede en virksomhed med sine præmiepenge

Da hans berømmelse hurtigt forsvandt, bukkede Marriott yndefuldt ud af Hollywood, men han gik ikke ret langt. Han flyttede til Orange County, og han brugte sine præmiepenge som startkapital til en entreprenør- og byggevirksomhed. Han fortsætter med at drive denne virksomhed fra 2022 og ser ud til at gøre det i mange år fremover.

2 Han ser helt anderledes ud

Da han var på Joe Millionaire, var Marriot, hvad nogle mennesker ville referere til som "klassisk smuk." Stærk hage, tykt krøllet hår og en imponerende fysik. I dag vender han stadig hoveder, men med lange sølvlåse og et busket gråt skæg, der minder en om Jason Mamoa's. Han ser måske anderledes ud, men der er stadig masser af kvinder derude, der graver det barske vikinge-look. Ironisk nok er han nu millionær i det virkelige liv med en anslået nettoværdi på $1,5 millioner.

1 Men hvad er der nogensinde sket med Butler Paul Hogan?

"Men hvad skete der med Paul?" nogle spørger måske. Paul Hogan var butler på Joe Millionaire. Hogan var "limen" af showet ifølge FOX store parykker, og fans elskede hans fortælling, vittige replik og blot hans overordnede opførsel som en klassisk designet butler. Han nød berømthedsstatus lidt længere end Marriott. I 2006 var han vært for reality-serien Groomed, som gav mænd makeover og gjorde dem til ordentlige herrer. Efter at have afsluttet sin embedsperiode på reality-tv forsøgte han sig med politik. Han stillede op til New Yorks lovgivende forsamling som demokrat i 2013, men tabte sit primærvalg. Han er siden gået på pension, og hans afløser i genstartsserien er Martin Andrew, en skuespiller og (ingen joke) en professionel Rod Stewart-imitator.

Anbefalede: