Har John Krasinski en multifilmkontrakt med Marvel?

Indholdsfortegnelse:

Har John Krasinski en multifilmkontrakt med Marvel?
Har John Krasinski en multifilmkontrakt med Marvel?
Anonim

Fans var bestemt begejstrede for at se John Krasinski lave sin Marvel Cinematic Universe (MCU) debut i den nylige film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. I filmen møder Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) skuespilleren, da han ender i et univers, der er bevogtet af Illuminati. Her afsløres Krasinski for at være Reed Richards, alias Mr. Fantastic from the Fantastic Four (på trods af at hans kone, Emily Blunt, nægter, at de tidligere var blevet castet som Fantastic Four-helte).

Og mens Elizabeth Olsens Wanda Maximoff til sidst forvandlede ham til spaghetti (og også dræbte resten af Illuminati), er der stadig nogle, der håber på, at Krasinski vil gentage sin MCU-rolle igen. Det kan dog meget vel afhænge af, om den Emmy-nominerede skuespiller har en kontrakt på plads med Marvel eller ej.

John Krasinski blev engang optaget til audition for Marvel for over ti år siden

Langtidsfans ved måske, at Marvel tidligere har overvejet andre talentfulde skuespillere til MCU, men tingene fungerede ikke helt af den ene eller anden grund. I tilfældet Krasinski kan den årsag meget vel være Chris Evans eller Chris Hemsworth, afhængigt af hvordan man opfatter, hvad der skete for flere år siden.

Dengang var MCU'en lige begyndt, og den ledte stadig efter sin Captain America. Nu ser det ud til, at Krasinskis kollega i Boston, skuespilleren Chris Evans, allerede havde testet, og Marvel kunne virkelig godt lide ham, men de ønskede stadig at overveje andre skuespillere. Det var da de besluttede også at invitere Krasinski til at teste sig til rollen. Og lige da det så ud til, at Krasinskis chancer for at lande karakteren så gode ud, indtil Hemsworth gik ind i bygningen.

“Og jeg gik ind, og jeg testede for Captain America. Jeg kom til at bære jakkesættet, hvilket var rigtig sjovt. Dette er en sand historie. Så jeg tog jakkesættet på. Og fyren sagde, at det her er virkelig betydningsfuldt, og jeg sagde, ja! Krasinski huskede, mens han var på The Ellen DeGeneres Show.

"Og lige i det øjeblik gik Chris Hemsworth forbi, og han syntes, du ser godt ud, makker. Og jeg tænkte, nej. Ved du hvad? Det er fint. Vi behøver ikke at gøre det her … Han var ligesom jacked. Han er ligesom, du kommer til at se godt ud i jakkesættet, og jeg var ligesom, lad være med at gøre grin med mig Hemsworth! Og så gik jeg bare væk lige der."

Skuespilleren lavede selvfølgelig sjov. Krasinski fortsatte med at sige, at han bare endte med at miste rollen på trods af at han gav alt, hvad han fik. "Jeg spillede mit hjerte den dag, men det lykkedes ikke," sagde skuespilleren. Krasinski og Evans er også forblevet venner, selv senere lavede de en reklame sammen.

I mellemtiden, flere år efter at have tabt en rolle til Evans, ser det ud til, at Marvels hovedhoncho, Kevin Feige, formåede at overbevise Krasinski om at slutte sig til MCU. Og da han var ombord, arbejdede skuespilleren sammen med Michael Waldron, filmens forfatter, om at introducere Mr. Fantastic til MCU, hvilket var en utrolig oplevelse.

“Jeg arbejdede virkelig tæt sammen med ham om at bringe karakteren til live med ham og Sam. Og især på den ene, fordi det var den ene karakter, der ikke havde nogen reel præcedens nogensinde i MCU, i det mindste,” forklarede Waldron.

“Det var meget sjovt at finde ud af, hvordan vi vil have denne fyr til at være. Den særlige karakter er bestemt en af mine yndlings tegneseriefigurer."

Har John Krasinski en kontrakt med Marvel?

Sandheden er, at ingen rigtig ved det på nuværende tidspunkt. På den ene side ser Raimi ud til at være under indtryk af, at Krasinskis eneste intention var at lave en lille cameo i en Marvel-film og intet mere. "Det er så sjovt, at [Marvel Studios præsident Kevin Feige] castede John, fordi fansene havde en drøm om, hvem den perfekte Reed Richards ville være," sagde instruktøren i filmens lydkommentar.

“Og fordi dette er et alternativt univers, tror jeg, Kevin sagde: 'Lad os gøre den drøm til virkelighed.' Jeg har altid virkelig nydt alle hans optrædener."

Eagle-eyed fans har siden forstået, at Krasinskis casting kun var beregnet til Earth-616, og at en anden skuespiller ville blive hentet til at spille Mr. Fantastic til sidst.

På den anden side nægter Michael Waldron, der skrev filmen, dybest set at tage stilling til spørgsmålet. "Det er et spørgsmål til en anden," bemærkede han, da han blev spurgt om muligheden for Krasinskis tilbagevenden. Med hensyn til Krasinski, har skuespilleren ikke rigtig sagt meget om hans overraskelseskomo, bortset fra dengang, hvor en fan på Twitter foreslog, at han skulle tjekke den nye Doctor Strange-film. Som svar skrev Krasinski netop: "Fantastisk."

Following Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Krasinskistars som en af stemmerne bag den kommende animationsfilm DC League of Super-Pets. Derudover skriver, instruerer og spiller skuespilleren også i familiekomedien Imaginary Friends. Andre talenter knyttet til filmen inkluderer Ryan Reynolds, Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge og Fiona Shaw. Ud over det ser det ud til, at hans tidsplan er åben for Marvel.

Anbefalede: