Chris Pratt har måske lige antydet, at han forlader MCU

Indholdsfortegnelse:

Chris Pratt har måske lige antydet, at han forlader MCU
Chris Pratt har måske lige antydet, at han forlader MCU
Anonim

År efter at han fik sin Marvel Cinematic Universe (MCU) debut i Guardians of the Galaxy, vender Chris Pratt tilbage til Marvel-filmene i Thor: Love and ledet af Chris Hemsworth. Torden. Kort efter gentager skuespilleren også sin rolle som Peter Quill, a.k.a. Star-Lord, endnu en gang i James Gunns kommende Guardians of the Galaxy Vol. 3, samt The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

Ud over disse har Marvel dog ikke sagt noget om, hvad der er det næste for Pratt (eller de andre Guardians). Og nu ser det ud til, at skuespilleren selv antyder, at hans ophold i MCU vil være forbi ganske snart.

Chris Pratt sagde engang, at han "ikke kunne være heldigere" for at være blevet castet som Star-Lord

Da Pratt gik til audition for Marvel, var skuespilleren bedst kendt for sin rolle i sitcomen Parks and Recreations and Guardians-instruktøren James Gunn var ikke overbevist om, at han ville være rigtig til rollen. Til at begynde med virkede Pratt for stor til at være Peter Quill, selvom Marvel-casting-instruktøren Sarah Finn blev ved med at insistere på, at han var den ene.

"Jeg blev ved med at sige: 'Det er den buttede fyr fra Parks and Rec - du er nødt til at lave sjov," huskede Gunn. "Til sidst narrede hun [Finn] mig på en eller anden måde. Han kom ind, og jeg vidste inden for 20, 30 sekunder, at han var fyren." Det blev også helt klart, at ingen anden skuespiller kunne gøre jobbet bedre, selvom de var mere erfarne end Pratt på det tidspunkt.

"Vi testede, tror jeg, 12 fyre - fuldt screen-testede - nogle af dem ret berømte," afslørede Gunn. "Det skulle være nogen, der var i stand til at bringe et ekstra liv til karakteren. Jeg tænkte, hvis Avengers og Guardians nogensinde mødes, og denne skuespiller taler med Robert Downey Jr., jeg ville have, at han skulle yde lige så godt, som han fik."

Siden han vandt Gunn og Feige, er Pratt blevet en af de mest genkendelige MCU-stjerner. I mellemtiden er hans liv også blevet ændret for altid. “Sjovt at tænke på, at folk for bare et par år siden ikke vidste, hvem Star-Lord var, og nu fik jeg stalkere og alt muligt! Ikke for at prale! Men seriøst, jeg fik særlinge over det hele, gemte sig i skyggerne, der ville gøre mig ondt," skrev skuespilleren på Facebook i 2017. "Jeg kunne bare ikke være heldigere."

Har Chris Pratt allerede planer om at forlade Marvel?

Efter at have spillet med i flere Marvel-film i mere end et årti, lader Pratt til at antyde, at han forbereder sig på at forlade MCU. "Du spurgte, om jeg bevidst vender en side med vilje eller ej. Siden vender," forklarede skuespilleren under et nyligt interview med Men's He alth. "Uanset om jeg vil eller ej. Fordi franchisingerne er forbi."

Mens Pratt formentlig anerkender afslutningen på sin Jurassic World-trilogi, refererer skuespilleren sandsynligvis også til Gunns tidligere kommentarer om, at Guardians of the Galaxy Vol.3 ville være hans sidste film. "For mig er Guardians 3 nok den sidste," afslørede instruktøren engang. "Jeg ved ikke om at gøre det igen."

Og da han blev spurgt på Twitter, om han virkelig ikke havde planer om at fortsætte med Marvel efter at have afsluttet Guardians-trilogien, skrev Gunn også: "Der er i øjeblikket ingen karakterer hos hverken Marvel eller DC, som jeg vil arbejde med. nu hvor jeg ikke er det."

Igennem sin tid med Marvel har Pratt også været udsat for en masse internethad, selv engang blevet omt alt som den værste Chris blandt alle Marvel's Chrises. Adskillige Marvel-stjerner har siden forsvaret skuespilleren.

Samtidig t alte Gunn også for Pratt. "Det gør mig fuldstændig rasende. Chris er usigeligt venlig mod mennesker; han går ud af hans måde at hjælpe børn. Han er en særlig kærlig far,” sagde instruktøren. "Og der er en masse ting, som folk bogstaveligt t alt lige har fundet på om ham - om hans politik, om hvem han er, om hvad han tror på andre mennesker, ved du?"

Og da nogle endda foreslog, at Pratt skulle udskiftes med en anden skuespiller i MCU, gjorde Gunn det klart, at ingen andre nogensinde kan skildre Star-Lord, som han gør. "Chris Pratt ville aldrig blive erstattet som Star-Lord," skrev instruktøren engang på Twitter som svar på nogle online kommentarer. "Hvis han nogensinde var det, ville vi alle tage med ham."

Marvel Studios udgiver Guardians of the Galaxy Vol. 3 i maj 2023, som en del af dens fase 4-skifer. I mellemtiden kan fans forvente at se The Guardians of the Galaxy: Holiday Special engang i december 2022. Hvad angår Pratt, kan hans fremtid efter de næste to projekter være usikker, men han vil hellere få mest muligt ud af sin tid med Marvel i øjeblikket. "Du vil være bevidst og lægge en stor indsats i at opleve øjeblikket," bemærkede skuespilleren. "Ligesom, det her forsvinder. Jeg vil gerne tage det ind. Du kan ikke tage det hårdere ind end bare at være til stede for det. Så jeg er til stede."

Anbefalede: