The Forgotten Story Of Adam Wests B-Movie Flop, Zombie Nightmare

Indholdsfortegnelse:

The Forgotten Story Of Adam Wests B-Movie Flop, Zombie Nightmare
The Forgotten Story Of Adam Wests B-Movie Flop, Zombie Nightmare
Anonim

Ikke mange mennesker ved dette, men Batman-ikonet Adam West havde nogle udfordrende år, efter at han var færdig med at spille Caped Crusader. Selvom West havde fænomenal succes med at spille Batman, var rollen så populær, at West blev typecastet, og næsten ingen rolle, han tog, kunne ryste sit Batman-billede af sig. Dette gælder helt sikkert for et af hans største flops, den lidt kendte zombiefilm fra 80'erne, Zombie Nightmare.

Han forsøgte sig med et par seriøse roller, som i filmen The Girl Who Knew Too Much fra 1969, som var et flop. Han lavede et par andre nu for længst glemte film og slog sig til sidst ind i en karriere med tv-walk-ons og cameos. Moderne publikum husker West med glæde som Batman, men også for hans rolle som den kæk borgmester i Seth MacFarlanes Family Guy. Men da West stadig prøvede at ryste Batman-typecastingen af sig, tog han en rolle i en notorisk forfærdelig zombiefilm, der nu har opnået en kult-klassisk tilhængerskare.

8 Hvad var zombiemareridt?

Zombie Nightmare var en uafhængig film optaget i 1987 i Canada. Filmen har Frank Dietz i hovedrollen som en detektiv, der jager en seriemorder, der faktisk er en zombie. Zombien er det genoplivede lig af en dreng ved navn Tony, hvis far blev stukket ihjel i begyndelsen af filmen. Tony bliver genoplivet af en haitisk Voodoo-præstinde ved navn Molly, som blev reddet af Tonys far. Wests karakter, som var politikaptajn, var også manden, der dræbte Tonys far. Resten af filmen er bare Tony, der dræber sine mordere én efter én som en zombie, indtil West bliver suget ned til helvede af zombien fra den mand, han dræbte.

7 Han var ikke den eneste stjerne i filmen, og flere andre skulle være medvirkende

Som allerede nævnt var Adam Wests medspiller Frank Dietz, som nu er en succesrig manuskriptforfatter. En anden stjerne i filmen var den dejlige Tia Carrera, som Mike Myers-fans måske husker fra Wayne's World og Wayne's World 2. Det var meningen, at flere andre stjerner skulle være med i filmen, ligesom wrestling-superstjernen Billy Graham. Graham forlod filmen, fordi den dag, han ankom til optagelser, var der ingen, der hentede ham fra lufthavnen, og han ventede der i næsten otte timer. PeeWee Piemonte, en berømt bodybuilder, skulle oprindeligt spille zombie, men blev fyret efter at have spist al maden ved håndværksbordet.

6 Produktion var et mareridt

Hendelser i lufthavnen og håndværkstjenesterne var næppe de eneste to ting, der gjorde produktionen af Zombie Nightmare til et mareridt i det virkelige liv for instruktøren og rollebesætningen. Ifølge Frank Dietz brød af skuespillerne næsten i brand takket være et af lysene, der blev brugt til at skabe en visuel effekt. Plus, Adam West, som kun var på settet til to dages produktion, ses i ét skud læse fra sit manuskript, der ligger på bordet. I et interview forsvarede Dietz Adam og sagde det, mens han lærte sine linjer på sættet og mellem skud. Optagelserne af ham, der læste manuskriptet, skulle ikke være med i filmen, men instruktøren blev tvunget til at bruge dem, fordi de havde mistet optagelserne af Dietz' reaktionsbilleder.

5 Filmen tjente en lille smule penge, men kom aldrig i biografen

Filmen skulle oprindeligt udgives i biografen, men i stedet blev den sendt direkte til video. Der var ingen premiere, ingen priser, og filmen blev hurtigt glemt efter den udkom. Men filmen tjente næsten 2 millioner dollars i overskud på sit budget på 200.000 dollars. Dette er ikke dårligt, men det blev ikke en zombieklassiker som 28 Days Later eller Night of The Living Dead.

4 Det fik en kultfølge takket være MST3k

Mens filmen var glemt i mange år, fik den et nyt pust af liv, da den blev fremhævet i sæson seks af det berømte film-riff-show Mystery Science Theatre 3000. På grund af Wests præstationer og de mærkbare debacles fra den helvedes produktion, blev afsnittet hurtigt en fanfavorit og er nu et af programmets mest populære afsnit.

3 Adam West grinede af det bagefter

Adam West og Frank Dietz forblev venner efter filmen, indtil Adam West døde i 2019. Ifølge Dietz grinede Adam West over, hvor dårlig filmen var, og var ikke generet af, at Mystery Science Theatre brugte den i en af deres episoder. Faktisk, tværtimod, var West så god til at grine af sig selv, at han var vært for et af MST3k's Thanksgiving Day Marathons, da det blev sendt på Comedy Central.

2 Hans karriere tog fart et par år senere

Denne film kunne have været et vendepunkt for Wests karriere. Selvom hans filmkarriere aldrig kunne ryste hans Batman-persona af sig, begyndte han kort efter denne film at arbejde mere fremtrædende i tv og begyndte snart sin stemmeskuespillerkarriere. En af hans første roller, udover Family Guy, skete i et afsnit af Rugrats fra 1997, da han spillede actionhelten Captain Blasto. Kort efter arbejdede han for andre Nickelodeon-shows som The Fairly Oddparents og spillede stemme i adskillige videospil.

1 He Died A Legend

Mens han aldrig var i stand til at ryste Batman-bagagen af sig, omfavnede han til sidst bare sit image og var i årevis bagefter en fanfavorit i næsten ethvert tv-program, han var en del af. Borgmester Adam West, Catman fra Fairly Oddparents og selvfølgelig Batman er alle ikoniske roller for hver af fansene af disse shows. Da han døde, ærede byen Los Angeles skuespilleren ved at blinke flagermus-signalet på rådhuset.

Anbefalede: