Garrett Clayton har haft meget travlt siden sine teenage-strandfilmdage

Indholdsfortegnelse:

Garrett Clayton har haft meget travlt siden sine teenage-strandfilmdage
Garrett Clayton har haft meget travlt siden sine teenage-strandfilmdage
Anonim

Efter at have forladt Disney forsøger mange stjerner at omdefinere sig selv og etablere deres karriere uden for deres knirkende rene Disney-image. Stjernerne i Teen Beach Movie-franchisen har ikke været anderledes. Selvom mange af dem er blevet ved med at være i offentlighedens øjne, har de bestemt lagt deres Disney-dage bag sig.

Maia Mitchell har medvirket som Callie på The Fosters og dens spinoff Good Trouble. Ross Lynch har medvirket i Sabrinas Chilling Adventures med sin nu kæreste Jaz Sinclair. I 2017 spillede han hovedrollen som Jeffrey Dahmer i My Friend Dahmer. Ross synger også i gruppe med sin bror Rocky kaldet The Driver Era. Maia og Ross' Teen Beach Movie-skuespiller Garrett Clayton har også haft travlt med at udvide sit image og sin karriere. Fortsæt med at læse for at se, hvad Garrett har lavet i løbet af de sidste par år.

9 Garrett Clayton har medvirket i adskillige film og tv-serier

Siden han havde hovedrollen som Tanner i Teen Beach Movie-serien, har Garrett Clayton medvirket i flere andre film og serier. Han spillede hovedrollen i The Fosters sammen med sin tidligere Teen Beach Movie-stjerne Maia Mitchell. Han medvirkede også som Sean Lockhart i King Cobra, Link Larkin i Hairspray Live!, Brady Mannion i Don't Hang Up, og Steven i Reach.

8 Garrett Clayton blev gift

Garrett Clayton begyndte at date manuskriptforfatter Blake Knight i 2011, men de afslørede ikke deres forhold i årevis. Garrett fort alte People: "Jeg fik at vide, at jeg skulle være professionelt i skabet, og ingen vidste endda, at vi var sammen endnu." I 2018 friede Blake til Garrett. Efter at have udskudt deres bryllup to gange på grund af pandemien, blev de endelig gift i 2021. Garrett's King Cobra-kostar Alicia Silverstone var vicevært for deres bryllup.

7 Garrett Clayton er vært for podcasten A Gay In The Life

Garrett Clayton og hans mand Blake Knight har en podcast kaldet A Gay in the Life. Ifølge beskrivelsen er Spotify Live-podcasten beregnet til at "give et sikkert rum til samtale om LGBTQ+-oplevelsen, aktuelle begivenheder og kultur." Hver ugentlig episode sendes om mandagen kl. 17.00 PST/20.00 EST.

6 Garrett Clayton er stor på TikTok

Ud over at være podcastvært og skuespiller er Garrett Clayton meget aktiv på TikTok. Han poster ofte danse med Montana Tucker. Han har også filmet TikTok-videoer med Ian Paget, Ruba Wilson, Frankie Grande og Alicia Silverstone. Han lægger nogle gange sit make-up look og outfits op.

5 Garrett Clayton er ikke den eneste Teen Beach-filmstjerne, der kommer ud som LGBTQ+

Garrett Claytons Teen Beach Movie-skuespiller Mollee Gray har været åben omkring sit forhold til sin mand Jeka Jane. Mollee giftede sig med sin partner Jeka Jane i 2017 med Teen Beach Movie-skuespilleren Maia Mitchell til stede. På det tidspunkt identificerede Jeka sig som en kvinde, men han er siden kommet ud som transkønnet. Mollee og Jeka har diskuteret Jekas overgangsrejse på sociale medier.

4 Er Garret Clayton stadig i kontakt med sine teenage-strandfilm-kostører?

Baseret på aktivitet på sociale medier ser Garrett Clayton ikke ud til at være tæt på mange af sine Teen Beach Movie-spillere. I 2021 annoncerede Garrett, at han var en del af Pride House LA sammen med Teen Beach Movies Mollee Gray og Kent Boyd. Garrett har ikke været på Pride House LA's sociale medieside på det seneste, så det er uklart, om han stadig er på god fod med gruppen.

3 Garrett Clayton løb også for nylig ind i Gracie Gillam

Gracie Gillam, tidligere kendt som Grace Phipps, spillede Garrett Claytons kærlighedsinteresse i Teen Beach Movie. De deltog begge i 24-timers Musicals-udfordringen i maj 2022. Udfordringen går ud på at skrive, øve og opføre en musical på 24 timer for at samle penge ind til velgørenhed. Garrett og Gracie tog billeder sammen, og Garrett postede endda en TikTok for at fejre mini-Teen Beach Movie-genforeningen.

2 Hvad har Garrett Clayton sagt om at arbejde på Teen Beach Movie?

I et interview med den tidligere Kim Possible-stjerne Christy Carlson Romano t alte Garrett kærligt om sin tid med at filme Teen Beach Movie. Han t alte specifikt om sin tid med at arbejde med Ross Lynch. Han sagde: "Ross er så nem at arbejde med. Han er en af de venligste mennesker. Det var bare altid så nemt at arbejde sammen."

1 Hvad venter Garrett Clayton?

Garrett Clayton har et par projekter på vej. Han skal medvirke som Jake i The Mattachine Family, Matthew i tv-kortfilmen Our Man og Jeff i Killing Games. Det ser også ud til, at Garrett ikke sænker farten på sin TikTok-side, da han i øjeblikket filmer TikToks til lanceringen af Disney Cruise.

Anbefalede: