Fru. Marvel har gode anmeldelser, men hvorfor ser ingen?

Indholdsfortegnelse:

Fru. Marvel har gode anmeldelser, men hvorfor ser ingen?
Fru. Marvel har gode anmeldelser, men hvorfor ser ingen?
Anonim

MCU'en har erobret den store og lille skærm, og selvom nogle tilbud er faldet en smule fladt hos publikum for nylig, er det stadig en dominerende kraft. På dette tidspunkt ændrer fase fire spillet, tilføjer nye karakterer i processen, og fans er spændte på, hvad fremtiden bringer.

Fru. Marvel er franchisens nyeste show, og det ønskede at introducere masserne til den titulære helt. Problemet? Ingen ser programmet, selvom det har fået en fantastisk kritisk modtagelse.

Hvorfor ser folk ikke Ms. Marvel? Lad os tage et kig og se, hvad der sker.

Fans ser ud til at elske 'Ms. Marvel'

Fru. Marvel er det nyeste MCU-show, der ramte Disney+, og det er årets andet nye show. Moon Knight var serien, der fik bolden til at rulle for Marvel i 2022, og Ms. Marvel håbede på at tilføje noget frisk og underholdende til MCU-historien.

Indtil videre har showet fået nogle solide anmeldelser.

På Rotten Tomatoes har showet 98 % med kritikere og 82 % hos publikum på det tidspunkt, hvor dette skrives. Det er imponerende procenter, og folk kan tydeligvis godt lide, hvad showet bringer til bordet.

Patrick McDonald fra WBGR-FM havde mange gode ting at sige om showet.

"Sensationelle ting, en tegneseriedrøm og et strålende budskab om tolerance/tillid til vores medverdensvæsener. Det ser altid ud til at være kunst, der udtaler, at vi skal være bedre over for hinanden, og MS. MARVEL fører an. Shazam! Ups," sagde han.

En bruger på webstedet var stort set enig.

"Det bedste projekt, som MCU'en har udgivet i årevis. Skrivningen og tempoet er fremragende. Stort set alle karakterer er fantastiske," sagde.

Det er rart at se, at folk nyder showet, men på trods af den positive buzz, det har fået, er der ikke mange mennesker, der rent faktisk ser det.

Det har det laveste seertal af ethvert MCU-show endnu

På dette tidspunkt har Ms. Marvel det laveste seertal af et MCU-show til dato.

Ifølge Samba TV så 775.000 amerikanske husstande premieren på Ms. Marvel i de første fem dage efter udgivelsen den 8. juni. Til sammenligning tjente Loke de største åbningsnumre med 2,5 millioner. Dette er efterfulgt af Moon Knight and The Falcon And The Winter Soldier til 1,8 millioner, WandaVision med 1,6 millioner og Hawkeye med 1,5 millioner, rapporterer NME.

Dette er ærlig t alt noget af en overraskelse. Moon Knight er en karakter, som mange mennesker ikke var bekendt med, og alligevel var den i stand til at formørke seertallet, som fru Marvel trak ind med over 1 million. Det er et stejlt fald for det seneste MCU-show, og vi kan ikke forestille os, at folk hos Marvel er så glade for dette.

Hvis der er noget positivt at tage med, er det, at serien har fanget et bestemt publikum.

"Ifølge dataene scorede Ms. Marvel dog de højeste tal blandt seere i alderen 20-24 af alle Marvel-shows. Det tiltrak også et mere forskelligartet publikum med "Sorte, latinamerikanske og asiatiske husstande, der så på en højere sats, '" oplyser NME.

En lille sejr er rart, men hvorfor tuner masserne ikke ind?

Hvorfor er der ingen, der ser?

Så, hvad præcist forhindrer folk i at se dette program? Der kan være en række forskellige årsager, men markedsføringen spiller bestemt en rolle her.

Disney gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at promovere showet, men forhåndsvisningerne malede dette til at være en serie, der var rettet mod et yngre publikum. Med andre ord så ældre Marvel-seere, at dette program ser ret barnligt ud sammenlignet med et mere voksent show som Moon Knight, hvilket kunne have haft en alvorlig indvirkning på seertallet.

Der er også den faktor, at Ms. Marvel ikke er en populær karakter i tegneserien. Marvel's trak en kanin op af hatten med andre karakterer, men det gik ikke så godt denne gang med Kamala Khan, hvilket er en skam.

En anden stor grund til manglen på seertal kunne være et stablet sæt tilbud rundt omkring. Ms. Marvel måtte kæmpe med Obi-Wan Kenobi, The Boys, og for at vi ikke skulle glemme Stranger Things massive tilbagevenden.

Uanset den overordnede årsag, har showet ikke opnået det seertal, det håbede på, på trods af at det var fantastisk.

Det er muligt, at showets publikum kan fortsætte med at vokse, og det håber vi bestemt, det gør. Hvis du ikke har tjekket det ud, så gå og giv det et ur.

Anbefalede: