Lager Seal stadig ny musik?

Indholdsfortegnelse:

Lager Seal stadig ny musik?
Lager Seal stadig ny musik?
Anonim

Seal, soulsangeren og tidligere partner til supermodellen Heidi Klum, har ikke trukket overskrifter i de sidste par år. Dette betyder dog ikke, at singer-songwriteren ikke har gjort noget. Seal er stadig med, men han har ændret retningen på sin karriere en smule.

Sæl er dukket op her og der i løbet af de sidste par år. I 2011 blev han fanget i en kontrovers, da han optrådte ved en banket i det besatte Tjetjenien. Et år senere ansøgte Heidi Klum om en skilsmisse fra Seal, som blev afsluttet i 2014. Han har også dukket op på et par hit-reality-shows, både i USA og internation alt. Så hvad laver Seal nu? Laver han stadig musik? Får fans nogensinde et nyt Seal-album? Her er fakta.

8 He Rose To Prominence i 1990'erne

For dem, der ikke ved det, er Seal en soul- og R&B-sanger, der blev et kendt navn i 1996, da hans nummer "Kiss From A Rose" blev et sensationelt hit. Sangen blev oprindeligt indspillet til soundtracket til filmen Batman Forever, og selvom filmen fik blandede anmeldelser fra kritikere og Batman-fans, er dens soundtrack et af de mest populære filmsoundtracks fra 1990'erne. Seals sang var så populær, at den gav ham adskillige priser og nomineringer, herunder Grammy for både Record og Song of The Year.

7 Hans sidste album blev udgivet i 2017

Fra og med 2022 har Seal udgivet 10 studiealbum, 4 livealbum, 2 opsamlingsalbum og 2 boxsæt. Hans sidste album, Standards, var et coveralbum udgivet i 2017. Albummet indeholder Seal, der dækker flere klassiske numre, herunder "Luck Be A Lady", "I Put a Spell on You" og "I've Got You Under My Skin." Det blev nomineret til en Grammy i kategorien Best Traditional Pop Vocal Album, men vandt ikke. Selvom det var endnu en succesfuld tilføjelse til hans diskografi, var det hans sidste studiealbum, men hvorfor?

6 Han vil kun lave singler nu

Tja, grunden til, at vi endnu ikke har modtaget endnu et Seal-album, er, at Seal ikke ønsker at lave flere album. Han vil dog stadig gerne lave musik. Ifølge et interview i Billboard magazine, ønsker Seal at indspille og udgive singler fra nu af, ikke hele albums. Seal fastholder, at denne metode til at skrive og optage vil give ham mere frihed som kunstner og vil lægge mindre pres på ham som kunstner. Det er nemmere at indspille og udgive én sang ad gangen, end det er at gøre det samme med ti eller flere sange, som de fleste pladeselskaber efterspørger. Men hvis denne optagestil giver ham mere frihed, hvorfor tager han så lang tid om at optage noget?

5 Han samarbejdede med Claptone i 2021

Nå, han indspillede noget for ganske nylig. Mens fans stadig venter på, at Seal dropper sit næste nummer, er der stadig masser af sange, de kan nyde. Den seneste single med Seal tilknyttet udkom i 2021, og det var et samarbejde med Claptone kaldet "Just A Ghost". Seal var dog kun en fremhævet kunstner på sangen, ikke forsangeren. Sangen toppede som nummer 11 på Billboard-hitlisterne.

4 Han har optrådt på den maskerede sanger

Seal har været langsom til at lave ny musik, men som før sagt har han stadig haft travlt. Han var vok altræner på The Voice Australia i tre sæsoner, før han afsked med showet i 2014, men vendte tilbage i 2017. Han var også i sæson to af The Masked Singer som The Leopard, og han gjorde en gæsteoptræden i tredje sæson af Masked Sanger Frankrig. Han spillede også Pontious Pilate i Tyler Perrys musikalske fortolkning af The Passion, som blev sendt på FOX i 2016. Som man kan se, har Seal haft ret travlt de sidste par år.

3 Han begynder langsomt at vlogge

Seal er ikke stor på sociale medier, selvom han har en Twitter-konto, som er ret standard for berømtheder i vore dage. Seal er så småt begyndt at vove sig ud i vlogging. I begyndelsen af 2022 begyndte han at poste oftere på sin YouTube-kanal, og i 2021 sluttede han sig til TikTok.

2 Seal har endnu ikke annonceret sin næste single

Beklager at skuffe alle Seal-fans, der læser dette i håb om at lære, hvornår han udgiver sin næste single, men ingen ved, hvornår det kan være. Seal har endnu ikke annonceret sit næste projekt, eller hvad han i øjeblikket arbejder på. Seal har dog en tendens til at tage sig tid, når det kommer til optagelse. De fleste af hans albums blev indspillet med mellem 2 og 4 års mellemrum i gennemsnit. Nogle gange måtte fans vente så længe som fem år på et nyt Seal-nummer. Fans bør ikke være for bekymrede, Seal kan bare godt lide at tage sig god tid.

1 Som konklusion, ja, men…

Så for at opsummere, ja, Seal laver stadig musik, men fra juli 2022 er det stadig ukendt, hvornår han udgiver sin næste single. Fans kan, og vil højst sandsynligt, spekulere over sangerens planer, men kan finde trøst i det omfattende arbejde, han allerede har givet dem.

Anbefalede: