Årsagen til Travis Barkers hospitalsindlæggelse afsløret

Indholdsfortegnelse:

Årsagen til Travis Barkers hospitalsindlæggelse afsløret
Årsagen til Travis Barkers hospitalsindlæggelse afsløret
Anonim

Travis Barker blev kørt til hospitalet i går, og årsagen til hans helbredstilstand er blevet afsløret. Tirsdag offentliggjorde TMZ billeder af Blink-182-trommeslageren, der blev båret væk på en båre. Hans nye kone, Kourtney Kardashian, blev set ved hans side, da de kom ind på West Hills hospital. Han blev senere overført via hospitalet til Cedars-Sinai Medical Center.

Nu er det blevet afsløret, at Travis lider af pancreatitis, som er betændelse i bugspytkirtlen. Symptomer kan omfatte feber, kvalme, opkastning og mavesmerter. "Det var pancreatitis," fort alte en insider til PEOPLE. "Han klagede over kramper."

Hvordan Kourtney klarer sig midt i Travis' diagnose

Kourtney har angiveligt været ved Travis’ side, siden han blev indlagt på hospitalet. "Kourtney vil ikke forlade sin side," sagde en anden kilde til PEOPLE. "Kourtney var bekymret i går. Det var de begge. Travis led af ekstreme mavesmerter og kunne næsten ikke gå."

Travis og Kourtney knyttet sammen ved en retsbygningsceremoni i maj, efter at de blev forlovet sidste efterår. Parret fløj senere til Italien for at fejre deres forening med et overdådigt bryllup sammen med venner og familie.

Travis deler to børn med sin ekskone Shanna Moakler. Hans datter, 16-årige Alabama, henvendte sig til sociale medier midt i rapporter om hans indlæggelse. "Send dine bønner," skrev hun på sin Instagram-historie.

Travis’ søn, 18-årige Landon, var på tværs af landet i New York. På trods af sin fars helbredstilstand gik teenageren en for at optræde "Die in California" med Machine Gun Kelly i Madison Square Garden, som i øjeblikket er på turné.

Landon fik selskab af sin nye kæreste, TikTok-stjernen Charli D'Amelio, som han efter sigende lige er begyndt at date. Parret er blevet set støtte hinanden ved adskillige begivenheder, inklusive lanceringsfesten for Landons nye modeserie med boohooMan.

Travis har haft sin rimelige del af helbredsproblemer gennem året. I 2009 tilbragte han 3 måneder på hospitalet efter et flystyrt i South Carolina, som dræbte 4 af de 6 personer om bord. Trommeslageren fik forbrændinger på 65 % af kroppen og måtte gennemgå 26 operationer ud over at lære at gå igen.

Tidligere i år krediterede Travis Kourtney for at have hjulpet ham med at overvinde sin flyskræk. På det tidspunkt havde han ikke været på et fly siden styrtet.

Anbefalede: