Robert Pattinson forberedte sig på en film ved at arbejde på en bilvask, og ingen genkendte ham

Indholdsfortegnelse:

Robert Pattinson forberedte sig på en film ved at arbejde på en bilvask, og ingen genkendte ham
Robert Pattinson forberedte sig på en film ved at arbejde på en bilvask, og ingen genkendte ham
Anonim

Medmindre du helt har savnet båden, så ved du alt om, hvor talentfuld Robert Pattinson er. Manden kunne have haft en god rolle i Harry Potter-serien tidligt, men siden da er han blevet en kraft på det store lærred.

Takket være hans berømmelse har folk lært meget om skuespilleren, inklusive hans datinghistorie og endda nogle af hans bemærkelsesværdige lønninger. Hvad fans måske ikke ved, er de længder, han er villig til at gå igennem for at forberede sig til en film, uanset hvor lille den er.

Lad os se nærmere på, hvordan Robert Pattinson forberedte sig til sin rolle i Good Time.

Robert Pattinson er en fænomenal skuespiller

Takket være at have optrådt i adskillige massive filmfranchises, såvel som at have leveret gode præstationer i andre film, er Robert Pattinson uden tvivl en af de mest populære skuespillere på planeten.

Skuespilleren blev interessant nok opfordret til ikke at forfølge skuespil.

Øh, nej. Jeg var slet ikke til det. Faktisk sagde min dramalærer, da jeg gik i skole, mig, at jeg ikke skulle gøre det. Aktivt fort alte mig, at jeg ikke skulle forfølge det og lave geografi i stedet for. Hun bare troede, at jeg ikke var skåret ud til de kreative fag. Da jeg tilmeldte mig at vælge mine fag, sagde hun til mig, at jeg skulle blive tilbage og sagde: 'Ja, jeg tror bare ikke, det er det rigtige for dig,' sagde han i et interview.

På trods af dette forfærdelige råd har Pattinson været i stand til at skabe sig en enestående karriere.

Harry Potter, Twilight og arbejdet som Batman har bestemt givet pote for skuespilleren, men dem, der har været opmærksomme på hans karriere, ved, at han er mere end bare en type franchisefilm. Han har medvirket i fremragende film som The Lighthouse, The Devil All the Time, Tenet, The King og mere.

For adskillige år tilbage sluttede Pattinson sig til en dynamisk filmskaberduo for en film, som folk stadig er begejstrede for, på trods af at den ikke gjorde særlig stor indflydelse ved billetkontoret.

Han medvirkede i 'Good Time'

I 2017 medvirkede Robert Pattinson i Good Time, en film lavet af Safdie-brødrene. Filmen var et mindre projekt, men den skabte en enorm mængde buzz for brødrene og for Pattinson, som var fremragende i filmen.

Selv om filmen ikke var en stor billetsucces, fik den flotte anmeldelser fra kritikere. I øjeblikket har den 92% hos kritikere på Rotten Tomatoes, og den har 82% hos publikum. Det er klart, at folk elsker det, holdet var i stand til at fremtrylle, og de har stor ros for filmen og alle dens dele.

Pattinson ved en ting eller to om at komme i karakter til et projekt, men de fleste mennesker ved ikke, hvor lang tid han gik igennem for at forberede sig til Good Time for flere år tilbage.

Hvordan han forberedte sig til filmen

Da han blev spurgt specifikt om den accent, han brugte i filmen, afslørede Pattinson noget usædvanligt ved hans filmforberedelse.

"Ja, jeg og Benny Safdie, vi gik ud et par gange i karakter. Som om vi fik job på en bilvask," sagde han.

Det er rigtigt, den lovlige mand gik ud og arbejdede på en bilvask, mens han forberedte sig til filmen, og ikke en eneste sjæl genkendte ham.

Valskekoncerten varede dog ikke længe.

"Bare for en dag, indtil Benny begyndte at trække af folks vinduesviskere og sådan noget, og vi syntes, det begår faktisk forbrydelser. Men vi tilbragte et par dage i karakter, og vi tilbragte en hel dag i Yonkers, bare venlige at snakke med den her fyr i en mekanikerbutik. Så det var sjovt. Jeg har aldrig gjort noget lignende, hvor man bare er på vej i karakter, at bruge en hel dag i karakter. Vi gjorde det et par gange," tilføjede han.

Dette er en intens måde at forberede sig til en film på, da de fleste skuespillere simpelthen vil holde sig til workshoppen derhjemme. Pattinson valgte i stedet at prøve at leve livet i nogen tid, før tingene gik i gang.

Skuespilleren afslørede også, at nogle af scenerne i filmen blev optaget, mens han ikke blev opdaget offentligt.

"Vi var som at skyde i metroen. Og vi stjal så mange billeder. Som at skyde på en fyldt metro i myldretiden, og vi optager også på 36 millimeter kameraer med store objektiver. Og ingen rigtigt genkendte det," sagde Pattinson.

Good Time er en solid film, og det er bemærkelsesværdigt at se, hvad der var med til at få det hele til at hænge sammen.

Anbefalede: