Vil Kendall Jenner have en baby? Et kig på Reality Stars personlige liv og forhold

Indholdsfortegnelse:

Vil Kendall Jenner have en baby? Et kig på Reality Stars personlige liv og forhold
Vil Kendall Jenner have en baby? Et kig på Reality Stars personlige liv og forhold
Anonim

På dette tidspunkt er Kendall Jenner den eneste tilbageværende Kardashian-Jenner, der endnu ikke har slået sig ned og stiftet sin egen familie. Og misforstå os ikke, det er der absolut intet g alt i - hun er trods alt kun 26 år gammel (der fylder 27. november 2022) og er i sin bedste alder som verdens mest eftertragtede og bedst bet alte supermodel, ifølge Forbes i 2018.

Men som fans kan vi ikke lade være med at undre os over, om Kendall allerede er ved at blive mor? Vil Kim Kardashians datter North, Kourtneys søn Mason, Khloes True og Kylie Jenners Stormy snart byde velkommen til en ny fætter fra deres elskede tante? Nedenfor tager vi et kig på supermodellens personlige liv og (tidligere og nuværende) forhold, plus hendes to cents på muligheden for at starte sin egen familie.

8 Kendall Jenners forhold til Harry Styles

Kendall Jenners første offentlige romance var med det tidligere One Direction-medlem og "As It Was"-sangeren Harry Styles. De to blev først rygtet om at have romantiske bånd i slutningen af 2013, efter at de blev set på flere dates sammen. De gav næring til datingspekulationer, da de tog på skitur til Mammoth Mountain i Californien i 2014, efterfulgt af PDA-fyldte ferier i Anguilla og St. Barts i 2015. Selvom de aldrig direkte udt alte, at de var et par, bekræftede Kendalls mor Kris Jenner. deres forhold år senere gennem et spil "Never Have My Kids Ever", som det blev set i Ellen DeGeneres' show i marts 2021.

7 Kendall Jenner And A$AP Rocky's Romance

Efter at have udløst rygter om en romantik i 2016, blev supermodellen og "Fking problems"-rapperen set til en Coachella-fest sammen, hvor de blev meget hyggelige og "par-y", ifølge en E! Nyhedsrapport i april 2017. De skabte overskrifter igen en måned senere, efter at de deltog i Met Gala sammen og viste masser af PDA.

Men en kilde fort alte Us Weekly, at de to ikke udelukkende datede, og faktisk ikke så hinanden meget på grund af deres hektiske tidsplaner. I øjeblikket er A$AP Rocky i et forhold med superstjernesangeren og FENTY-grundlæggeren Rihanna, som han deler en lille dreng med.

6 Blake Griffins tid med Kendall Jenner

Kendall Jenner begyndte at date Brooklyn Nets' forward, Blake Griffin, i september 2017, kort efter at de blev set forlade en Travis Scott-koncert sammen. En kilde tæt på modellen bekræftede deres forhold til US Weekly i oktober og fort alte publikationen: "De er legit. De er et par fuldt ud. Kendall har været til mange af sine kampe, og de har nydt tiden derhjemme, når Blake er i byen. De er gode."

Kendall bekræftede selv deres romantik i et interview med Vogue i marts 2018. "Jeg er glad. Han er meget sød. Jeg har nogen, der er meget sød ved mig," sagde hun. De to gik dog fra hinanden bare en måned senere.

5 Kendall Jenners forhold til Anwar Hadid

I juni 2018 blev Kendall Jenner fanget i at skændes med Gigi og Bella Hadids yngre bror, Anwar, ved en CFDA Awards-efterfest. Deres "tunge makeout-sesh" blev først rapporteret af TMZ, som sagde, at de to hænger ud på Socialista New York i omkring to timer, "kysser og kæler" foran deres venner. Spol frem til september 2018, blev de igen fanget i at låse læberne ved en New York Fashion Week-fest i Soho.

"Kendall sad sammen med Anwar hele natten og hyggede sig med ham i et stykke tid," fort alte en kilde til Page Six. "De var ligeglade med, hvem der så dem." En anden kilde, som t alte med ET uger senere, præciserede dog, at det, de havde, ikke var noget alvorligt. Anwar datede senest popstjernen Dua Lipa; de to slog op i december 2021 efter at have været i et forhold i to år.

4 Kendall Jenner og Ben Simmons' forhold

Keeping Up With the Kardashians-stjernen var i et on-and-off forhold med Brooklyn Nets forward, Ben Simmons, i flere år. De to begyndte at se hinanden første gang i maj 2018, hvor en kilde fort alte Us Weekly i juli, at de var "dating og eksklusive, men ikke officielle."

Efter at have gået fra hinanden den sommer, fandt de to hinanden igen, for kun at gå fra hinanden igen i maj 2019. Derefter gav de deres forhold endnu en chance i midten af december, men endte med at gå fra hinanden igen blot et par måneder senere. Ben, 25, er nu forlovet med tv-vært Maya Jama; han friede til Maya, 27, i december 2021.

3 Hvad skete der mellem Kendall Jenner og Devin Booker?

Kendall Jenner blev først rygtet om at have romantiske bånd med Devin Booker i 2020, da de blev set på en roadtrip til Sedona, Arizona sammen. På det tidspunkt fort alte en kilde til Us Weekly, at selvom de to helt sikkert "forbandt sig", var tingene endnu ikke alvorlige mellem supermodellen og Phoenix Stuns point guard.

I februar 2021 bekræftede Kendall og Devin deres forhold ved at gå til IG-officiel lige i tide til Valentinsdag. De fejrede deres første jubilæum som par i juni samme år, hvor Kendall tog til Instagram Stories for at dele et puttebillede med Devin, blot underteksten: "365."

Kendall har gennemgået sit seneste brud, da kilder rapporterer, at hun og Devin Booker er gået hver til sit fra juni 2022. Us Weekly rapporterer, at de to ønsker at "finde ud af, om en fremtid sammen er, hvad der er meningen at være [De] tager denne gang til at fokusere på sig selv."

2 Hvorfor Kendall Jenner holder sine forhold private

Den 26-årige stjerne, som er notorisk privat, når det kommer til hendes kærlighedsliv, t alte med værten Andy Cohen under KUWTK-genforeningens special, hvorfor hun foretrækker at holde sine forhold væk og ude af offentligheden øje. "Kylie (hendes søster) og jeg har haft mulighed for at se vores ældre søstre gå gennem ægteskaber og forhold og brud og alle disse ting, og gøre dem ret offentligt," sagde hun."Ingen fornærmelse af [dem] overhovedet, men jeg tror, det var personlig præference fra en rigtig ung alder, at jeg ikke ønskede at [gøre det]."

Kendall tilføjede, at denne beslutning har hjulpet hendes forhold meget, især det, hun har med Devin. "Jeg tror, det gør mit liv meget lettere og vores forhold meget bedre, for at være helt ærlig," sagde hun. "Jeg føler bare, at det er en privat sag, det er ikke rigtigt op til nogen andre at dømme eller vide."

1 Vil Kendall Jenner have en baby?

Nu, million-dollar-spørgsmålet: Får Kendall Jenner en baby? Og endnu vigtigere, hvornår? Vi er ikke synske, så vi kender ikke svarene på det, men supermodellen har faktisk t alt om at have babyfeber og muligheden for at starte sin egen familie i et nyligt afsnit af Hulus The Kardashians. Mens hun shoppede efter sin søster Kylie – som var gravid med sit andet barn på det tidspunkt – fort alte Kendall sin søster Khloe: "Åh min gud, at være i en babybutik føles virkelig for mig i disse dage. Ligesom dagen kommer for mig, ved du?" "At være 26, føles det lidt mere virkeligt for mig," tilføjede supermodellen, hvortil Khloe sagde: "Seksogtyve? Kendall, det er ikke gammelt at få en baby..”

Før denne scene t alte deres mor Kris med Kendall om muligheden for at få sin egen baby, hvortil supermodellen indrømmede, at hun var "ubehagelig" med forslaget. "Du bliver ved med at fortælle mig, 'Du bliver ikke yngre,' men gæt hvad? Det er mit liv. Jeg ved ikke, om jeg er klar [til det] endnu," sagde Kendall til sin mor. Modellen tilføjede, at hun stadig har meget at finde ud af om sig selv, før hun kan bringe et barn ind i sit liv. "Jeg nyder stadig livet alene. Og jeg har det okay med det lige nu," sagde hun.

Anbefalede: