Filmen The Breakup hjalp Jennifer Aniston med at håndtere sin skilsmisse fra Brad Pitt

Indholdsfortegnelse:

Filmen The Breakup hjalp Jennifer Aniston med at håndtere sin skilsmisse fra Brad Pitt
Filmen The Breakup hjalp Jennifer Aniston med at håndtere sin skilsmisse fra Brad Pitt
Anonim

Jennifer Aniston og Brad Pitts eventyrlige ægteskab sluttede i 2005, da parret blev skilt. Timingen var hård for Aniston, som også havde sagt farvel til at medvirke i sitcom Friends året før.

Efter at have knyttet knuden i 2000 blev Aniston og Pitt verdens mest elskede par. Aniston fortsatte med at nyde en succesfuld filmkarriere og giftede sig senere med Justin Theroux, inden hun blev skilt i 2018. I mellemtiden giftede Pitt sig med Angelina Jolie, efter parret mødtes på settet af 2004's Mr & Mrs. Smith. De gik fra hinanden i 2016 efter omkring 10 år sammen.

Selv om begge har været igennem meget siden de dage, ønsker nogle fans stadig at se skuespillerne genforenes.

I 2022 fort alte Aniston Ellen DeGeneres, hvordan hun var i stand til at klare den tids stress, og afslørede, at der var ét karrierevalg, der var overraskende nyttigt i forhold til hendes skilsmisse.

Hvordan håndterede Jennifer Aniston sin skilsmisse fra Brad Pitt?

Jennifer Aniston håndterede sin skilsmisse fra Brad Pitt på en række måder. En af de mest overraskende var hovedrollen i komedien The Break-Up, som hun lavede med Vince Vaughn i 2006.

“… Jeg lavede en film kaldet The Break-Up,” afslørede Aniston (via Vanity Fair). Jeg lænede mig bare lidt ind til enden. Jeg tænkte bare: 'Ved I hvad, gutter? Lad os gøre dette til et helt nyt kapitel. Lad os bare afslutte alting og starte nyt«. Det fungerede godt."

Filmen fortæller historien om et par, der, du gættede rigtigt, går fra hinanden og derefter kæmper for at tilpasse sig deres nye liv efter forholdet. Fra begyndelsen vidste Vaughn, at han ville arbejde sammen med Jennifer Aniston på filmen: "… hun var den eneste skuespiller, jeg havde i tankerne."

Vaughn fortsatte med at forklare, at han valgte Aniston, fordi "hun er så god til komedie, og hun er også en meget god skuespiller, og hun har en egenskab ved hende, som bare i sagens natur er meget sympatisk, der er en varme til Jennifer. Disse karakterer er begge meget mangelfulde, så det er vigtigt at have det."

Fra Anistons ende gav The Break-Up hende mulighed for at navigere i hendes virkelige følelser omkring hendes adskillelse fra Pitt, hvilket var et nyttigt værktøj i hendes helbredelse.

"Denne film var skæbne," sagde hun i et interview lige efter optagelserne var afsluttet (via E! News. "At være i stand til at gå gennem en film kaldet The Break-Up, om en person, der går gennem et brud, mens jeg rent faktisk går igennem et brud?! Hvordan skete det?! Det har været åndssvagt."

Filmen bragte også Aniston og Vaughn romantisk sammen, da de to endte med at date kort. Friends-skuespillerinden krediterer også sin tid med Vaughn som et andet element, der helede hendes hjertesorg.

"Jeg kalder Vince min defibrillator," sagde hun i 2008. "Han bragte mig bogstaveligt t alt tilbage til livet. Mit første luftpust var et stort grin! Det var fantastisk. Jeg elsker ham. Han er en tyr i en porcelænsbutik. Han var dejlig og sjov og perfekt til den tid, vi havde sammen. Og det havde jeg brug for. Og det gik ligesom sin gang."

I modsætning til et par af Anistons andre film, som faldt pladask ved billetkontoret, var The Break-Up også en kommerciel succes.

Hjælpede terapi også Jennifer Aniston til at håndtere skilsmissen?

Udover at spille hovedrollen i The Break-Up, gik Aniston også i terapi, som ikke kun hjalp hende med at håndtere skilsmissen, men med afslutningen på Friends, som havde været en så integreret del af hendes liv.

"Nå, jeg blev skilt og gik i terapi," fort alte hun Ellen.

Aniston, en talsmand for sundhed og velvære, har åbnet op for at gå i terapi, ikke kun efter sin skilsmisse, men også i andre perioder af sit liv. Hun har især opdaget, at det at tale med en professionel terapeut har hjulpet hende til at håndtere noget af den stress og angst, der følger med berømmelse.

Hvorfor Jennifer Aniston så sin skilsmisse som en positiv ting

Selvom hendes skilsmisse fra Brad Pitt førte til en masse hjertesorg for Aniston, ser hun i sidste ende ikke skilsmissen som en dårlig ting. I et interview fra 2019, citeret af Vanity Fair, afslørede hun, at hun ser begge sine ægteskaber med Pitt og senere Justin Theroux som "meget succesfulde."

“… da de kom til en ende, var det et valg, der blev truffet, fordi vi valgte at være lykkelige, og nogle gange eksisterer lykken ikke længere inden for den ordning,” forklarede hun.

“I slutningen af det er dette vores ene liv, og jeg ville ikke blive i en situation af frygt. Frygt for at være alene. Frygt for ikke at kunne overleve. At blive i et ægteskab baseret på frygt føles som om du gør dit ene liv en bjørnetjeneste. Når arbejdet er lagt ind, og det ikke ser ud til, at der er mulighed for, at det virker, er det okay. Det er ikke en fiasko.

"Vi har disse klicheer omkring alt dette, som skal omarbejdes og ombygges, ved du?"

Hun tilføjede, at det at se mislykkede ægteskaber som fiasko generelt er "meget snæversynet tænkning."

Anbefalede: