De sidste film, som Bruce Willis optrådte i, før han gik på pension

Indholdsfortegnelse:

De sidste film, som Bruce Willis optrådte i, før han gik på pension
De sidste film, som Bruce Willis optrådte i, før han gik på pension
Anonim

Hollywood-stjernen Bruce Willis blev berømt i slutningen af 80'erne, og i 90'erne medvirkede han i nogle af årtiets største klassikere som Pulp Fiction (1994), The Fifth Element (1997) og The Sixth Sense (1999). Men tidligere i 2022 blev det annonceret, at Bruce Willis stopper sin skuespillerkarriere på grund af medicinske årsager.

Stjernen blev diagnosticeret med afasi, en tilstand, der påvirker sproglig kognition - og mens han optog sine sidste par film, udviklede han en hemmelig måde at huske sine replikker på. Bliv ved med at rulle for at se alle de projekter, skuespilleren blev set i i år, såvel som hans fire kommende!

11 Paradise City (efterproduktion)

bruce willis American Siege
bruce willis American Siege

Kicking the list off er den kommende actionfilm Paradise City, hvor Bruce Willis spiller Ryan Swan. Udover Willis har filmen også John Travolta, Praya Lundberg, Corey Large, Stephen Dorff og Blake Jenner i hovedrollerne. Optagelserne af Paradise City begyndte i maj 2021 i Maui, Hawaii, og det sluttede efter tre uger.

10 Wire Room (efterproduktion)

Næste på listen er den kommende actionfilm Wire Room. I den spiller Bruce Willis Shane Mueller, og han spiller sammen med Oliver Trevena, Kevin Dillon, Texas Battle, Shelby Cobb og Amber Townsend.

Optagelserne af Wire Room begyndte i december 2021, og filmen er indstillet til at blive udgivet af Lionsgate Films i 2022.

9 Die Like Lovers (fuldført)

Lad os gå videre til den kommende thrillerfilm Die Like Lovers, som er en tilpasning af kortfilmen Let Them Die Like Lovers, som udkom i 2017. Filmen har Bruce Willis, Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell, Mustafa Shakir og Fernanda Andrade i hovedrollerne. Optagelserne til Die Like Lovers begyndte i juni 2021 i Bessemer, Alabama. Oprindeligt havde projektet titlen Soul Assasin.

8 Forkert sted (efterproduktion)

bruce willis diehard
bruce willis diehard

Den kommende actionfilm Wrong Place, hvor Bruce Willis spiller Frank Richards, er den næste. Udover Willis har filmen også Texas Battle, Stacey Danger, Massi Furlan, Ashley Greene som Chloe Richards og Michael Sirow i hovedrollerne. Wrong Place blev filmet i 2021, og det er planlagt til at blive udgivet den 15. juli 2022.

7 White Elephant (2022)

Næste på listen er actionfilmen White Elephant. I den spiller Bruce Willis Arnold Solomon, og han spiller sammen med Michael Rooker, Olga Kurylenko, John Malkovich, Vadhir Derbez og Josef Cannon..

White Elephant følger historien om en tidligere marinesoldat, der arbejder for pøbelen - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,0 på IMDb. Filmen blev udgivet den 3. juni 2022.

6 Vendetta (2022)

Lad os gå videre til action-thrillerfilmen Vendetta, hvor Bruce Willis portrætterer Donnie Fetter. Udover Willis har filmen også Clive Standen, Theo Rossi, Mike Tyson, Thomas Jane og Jackie Moore i hovedrollerne. Filmen følger en eks-marine, der hævner sin datters død. Vendetta blev udgivet den 17. maj 2022, og den har i øjeblikket en vurdering på 3,7 på IMDb.

5 Fortress: Sniper's Eye (2022)

Handlingsfilmen Fortress: Sniper's Eye, hvor Bruce Willis spiller Robert Michaels, er den næste. Udover Willis har filmen også Jesse Metcalfe, Chad Michael Murray, Natalie Burn, Kelly Greyson og Ser'Darius Blain i hovedrollerne. Filmen er en efterfølger til actionfilmen Fortress fra 2021 – og den har i øjeblikket en vurdering på 2,8 på IMDb.

4 Korrigerende foranst altninger (2022)

Næste på listen er action-sci-fi-thrilleren Corrective Measures. I den spiller Bruce Willis Julius "The Lobe" Loeb, og han spiller sammen med Michael Rooker, Dan Payne, Brennan Mejia, Tom Cavanagh og Kat Ruston. Corrective Measures er baseret på den grafiske roman af samme navn af Grant Chastain, og den har i øjeblikket en rating på 4,3 på IMDb. Filmen blev udgivet den 29. april 2022.

3 A Day To Die (2022)

Lad os gå videre til tyveri-actionfilmen A Day to Die, hvor Bruce Willis spiller Alston. Udover Willis har filmen også Kevin Dillon, Gianni Capaldi, Brooke Butler, Leon og Frank Grillo i hovedrollerne. A Day to Die følger en prøveløsladelsesbetjent, der står i gæld til en narkokonge - og den har i øjeblikket en vurdering på 3,7 på IMDb. Filmen blev udgivet den 4. marts 2022.

2 Gasoline Alley (2022)

actionthrilleren Gasoline Alley, hvor Bruce Willis spiller detektiv Freeman, er den næste. Udover Willis har filmen også Luke Wilson, Devon Sawa, Kat Foster, Sufe Bradshaw og Johnny Dowers i hovedrollerne. Filmen følger en mand, der er involveret i det tredobbelte drab på tre Hollywood-stjerner, og den har i øjeblikket en vurdering på 3,6 på IMDb. Gasoline Alley blev udgivet den 25. februar 2022.

1 American Siege (2022)

Listen afsluttes med actionfilmen American Siege. I den spiller Bruce Willis Ben Watts, og han spiller sammen med Timothy V. Murphy, Rob Gough, Johann Urb, Anna Hindman og Johnny Messner. American Siege følger en tidligere NYPD-officer, der blev sherif i en lille by på landet - og den har i øjeblikket en rating på 3,3 på IMDb. Filmen blev udgivet den 7. januar 2022.

Anbefalede: