Ti personer, Taylor Swift har kaldt ud ved navn i sine sange

Indholdsfortegnelse:

Ti personer, Taylor Swift har kaldt ud ved navn i sine sange
Ti personer, Taylor Swift har kaldt ud ved navn i sine sange
Anonim

Selvom Taylor Swift ofte skriver om sit personlige liv, har hun en tendens til at udelade navne. Hun er meget mere tilbøjelig til at efterlade spor for sine ørneøjede fans at fortolke. Baseret på disse spor har fans bestemt, hvilke sange der handler om hvilke af hendes ekskærester, inklusive Joe Jonas, Taylor Lautner, Harry Styles og Jake Gyllenhaal. Hun har også skrevet mange sange om sin nuværende kæreste, skuespilleren Joe Alwyn.

Siden Scooter Braun solgte Taylors mestre, har hun genindspillet og genudgivet sine egne versioner af sine tidligere albums. Disse genudgivelser har givet fans mulighed for at gense de historier og personer, der var Taylors inspiration til disse sange. I et par af disse sange har Taylor afveget fra sit mønster af at være diskret og faktisk nævnt specifikke navne i teksterne. Hun har også nævnt flere navne på hendes nyere folklore og evermore albums. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke navne hun nævner, og hvorfor hun nævner dem.

10 Tim McGraw I "Tim McGraw"

Taylor åbnede sit selvbe titlede debutalbum med en sang opkaldt efter countrysangeren Tim McGraw. Hun skrev denne sang som førsteårsstuderende i gymnasiet under sin matematiktime. Hun synger om, hvordan hun ønskede, at hendes daværende kæreste skulle huske hende ved hendes yndlingssang fra Tim McGraw, "Can't Tell Me Nothin'", efter at han flyttede til college. På sin omdømmeturné fik hun opført "Tim McGraw" med Tim og hans kone Faith Hill.

9 Drew In "Teardrops On My Guitar"

I den hjerteskærende sang "Teardrops On My Guitar" synger Taylor om sit crush på en klassekammerat ved navn Drew Dunlap. Hun fortæller om, hvordan Drew ville tale med hende om sin kæreste, og hvordan hun desperat ønskede at være hans kæreste selv. I 2015 blev Dunlap anholdt for børnemishandling, så det er sikkert at sige, at hun alligevel havde det bedre uden ham.

8 Cory I "Stay Beautiful"

Taylor nævnte en del navne på sit debutalbum. Hun har en anden sang kaldet "Stay Beautiful", hvor hun synger om en fyr ved navn Cory. Hun synger: "Corys øjne er som en jungle / Han smiler, det er som radioen." På trods af at hun virkede fuldstændig forelsket i ham, datede hun faktisk ikke Cory. Taylor indrømmede: "Dette er en sang, jeg skrev om en fyr, jeg aldrig har datet."

7 Stephen i "Hey Stephen"

På sit andet album, Fearless, skrev Taylor en sang ved navn "Hey Stephen." Stephen er faktisk Stephen Barker Liles fra Love and Theft, gruppen, der åbnede for hende på hendes Fearless-turné. Hun fort alte Philadelphia Magazine: "Dette er en fyr, jeg var forelsket i. Jeg skrev om alle disse grunde til, at han burde være sammen med mig i stedet for andre piger." Stephen svarede på denne sang med sin egen "Try To Make It Anyway."

6 John I "Dear John"

On Speak Now, Taylors sang "Dear John" handler om hendes ekskæreste John Mayer. Da der var en aldersforskel på 12 år mellem parret, udtrykker Taylor, hvordan hun følte, at John udnyttede sin ungdom og uskyld under deres forhold. Hun synger: "Tror du ikke, jeg var for ung til at blive rodet med?" I 2013 reagerede John på Taylor på hans sang "Paper Doll."

5 Rebekah i "The Last Great American Dynasty"

På sit folklore-album synger Taylor om Rebekah Harkness, socialisten og grundlæggeren af Harkness Ballet, som tidligere ejede palæet i Rhode Island (AKA "Holiday House"), som Taylor nu ejer. Taylor skriver om, hvordan hun forholder sig til den dom, som Rebekah mødte fra andre for sin personlighed og store fester.

4 Betty, Inez og James i "Betty"

Nogle af sangene fra Taylors folklore-album var baseret på en teenage-kærlighedstrekant, som Taylor skabte. Kærlighedstrekanten involverer James og denne sangs titelkarakter, Betty. Denne sang nævner også en karakter ved navn Inez. Mange fans ved, at Blake Lively og Taylor Swift er bedste venner (især i betragtning af, at Blake har været gæst ved Taylors "Holiday House"-fester), så det var passende, at Taylor opkaldte karaktererne i denne sang efter Blakes tre døtre med Ryan Reynolds.

3 Dorothea I "Dorothea"

Dorothea var den første sang, som Taylor skrev til sit evige album. Selvom der er mange teorier om, hvordan Taylor fik navnet, er der et rygte om, at navnet kommer fra Dorothea West. I 1938 forsvandt en pige ved navn Marjorie West i Pennsylvania, og hendes søster hed Dorothea. I betragtning af Taylors Pennsylvania-rødder og hendes anden sang ved navn "marjorie", kunne Taylor have hentydet til denne tragedie.

2 Marjorie I "Marjorie"

"marjorie" handler om Taylors afdøde bedstemor Marjorie Finlay. Marjorie var operasangerinde, og hun var en del af grunden til, at Taylor besluttede at blive sangerinde selv. Taylor har forklaret, at processen med at skabe dette nummer var "følelsesmæssig" for hende. Hun sagde, "en af de sværeste former for fortrydelse at arbejde igennem er fortrydelsen af at være så ung, da du mistede nogen, at du ikke havde perspektivet til at lære og værdsætte, hvem de var fuldt ud."

1 Este i "No Body, No Crime"

"no body, no crime" er en kærlighedstrekant mordgådesang, som Taylor synger sammen med HAIM. Taylor er meget tæt på Haim-søstrene, og hun valgte at opkalde sangens hovedperson efter Este Haim. Hun nævner endda Estes foretrukne kæderestaurant, Olive Garden, i teksterne. Taylor bad ikke søstrene om at synge på sangen, før hun havde skrevet teksten selv.

Anbefalede: