Denise Richards slutter sig til sin teenagedatter på OnlyFans

Indholdsfortegnelse:

Denise Richards slutter sig til sin teenagedatter på OnlyFans
Denise Richards slutter sig til sin teenagedatter på OnlyFans
Anonim

Kun lidt over en uge efter, at hendes 18-årige datter sluttede sig til OnlyFans, har Denise Richards også oprettet en konto på platformen, som er kendt for sit provokerende, bet alte indhold.

I torsdags postede Denise et billede af sig selv i en camouflage-hættetrøje til sin Instagram-historie. Hun taggede OnlyFans' konto i opslaget og skrev: "Link i bio baby." Ifølge PEOPLE Magazine har Denise allerede lavet sit første indlæg på platformen. "Bedste udsigt i Malibu," viser indlægget, som formentlig er ledsaget af et billede af hende.

Denise forsvarede Sams eneste fans-konto, men Charlie er imod den

Tidligere på måneden afslørede Denises datter Sami via Instagram, at hun sluttede sig til OnlyFans. Denise deler den 18-årige med sin eksmand Charlie Sheen. De har også en yngre datter, Lola, 17. "Klik på linket i min bio, hvis du vil se mere," skrev Sami billedteksten til et billede af sig selv iført en sort bikini, mens den linkede henviste folk til OnlyFans.

Charlie var hurtig til at udtale sig efter Samis meddelelse, og han afslørede, at han ikke er fan.

Denise gav hende også to cents på Samis OnlyFans-konto og understregede, at mens hendes datter er teenager, er hun lovligt i stand til at træffe sine egne beslutninger. "Sami er 18, og denne beslutning var ikke baseret på, hvis hus hun bor i," sagde Denise. "Alt, jeg kan gøre som forælder, er at vejlede hende og stole på hendes dømmekraft, men hun træffer sine egne valg."

Denise efterlod også en sød kommentar til Samis annonceringsindlæg og skrev: "Sami jeg vil altid støtte dig og altid have din ryg. Jeg elsker dig."

Charlie og Denise giftede sig i 2002 og bød deres døtre velkommen i 2004 og 2005. Men mens hun var gravid med deres andet barn, søgte Denise om skilsmisse og anmodede om et tilhold. Denise bevarede den primære forældremyndighed over deres døtre og passede på et tidspunkt endda midlertidigt Charlies yngre tvillingesønner, som han deler med sin ekskone Brooke Mueller.

Men Sami afslørede sidste år, at hun var flyttet ind i sin fars hjem efter at have kaldt Denises husstand for "misbrug". Hun gik angiveligt også ud af skolen på det tidspunkt. På trods af belastningen af deres forhold ser Sami ud til at bo sammen med sin mor igen – og lancerer tilsyneladende nye OnlyFans-konti.

Anbefalede: