Hvorfor så Kaley Cuoco The Big Bang Theory genudsendt på Mute?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor så Kaley Cuoco The Big Bang Theory genudsendt på Mute?
Hvorfor så Kaley Cuoco The Big Bang Theory genudsendt på Mute?
Anonim

Elsk det eller had det, The Big Bang Theory var en kraft i sitcom-verdenen i årevis. På trods af at showet er ved at være slut, spekulerer fans stadig på ting, der fandt sted bag kulisserne, som hvad der skete med madresterne, og gensyn med det følelsesladede finalebord.

Kaley Cuoco var en stor del af showets succes, men det mente skuespillerinden ikke. Da Cuoco så det tilbage, var Cuoco tilbøjelig til at trykke på mute-knappen under sine scener. Lad os finde ud af hvorfor.

Kaley Cuoco krediterede Jim Parsons for en masse af det, der var fantastisk i Big Bang-teorien

Uden tvivl var Kaley Cuoco og Jim Parsons de største stjerner på The Big Bang Theory. For pokker, Jim Parsons var så imponerende under sin audition-fase, at Chuck Lorre nægtede at tro, at han kunne have duplikeret sin skildring konsekvent i showet…

Parsons indrømmede i de tidligere interviews, at hans huskeproces ikke var let, og meget af tiden forstod han ikke selv, hvad ordene var skrevet på siden.

Cuoco kaldte hans optræden den iøjnefaldende del af sitcomen: "De ting, han lavede på det show, var en ud af kroppen-oplevelse," sagde hun.

Interessant nok havde Cuoco et unikt syn på sin Penny-karakter, idet hun kaldte sig selv den eneste straight karakter, "Det var, hvad 'Big Bang' var for mig - jeg var næsten den straight person på en underlig måde," sagde Cuoco.

De tos kemi og nærhed var repræsenteret på skærmen. Når det er sagt, kæmpede Cuoco oprindeligt med Parsons' beslutning om at forlade sitcom efter 12 sæsoner.

"Jim sagde: 'Jeg tror ikke, jeg kan fortsætte.' Jeg var så chokeret, at jeg bogstaveligt t alt tænkte: 'Fortsæt med hvad?', fort alte Kaley. "Jeg vidste ikke engang, hvad han t alte om. Jeg kiggede på Chuck: 'Wow. Jeg troede, vi var - jeg er så imponeret lige nu.'"

Medvirken besluttede at forlade som en gruppe efter Jims beslutning. Det var et følelsesladet farvel, men hvem ved, måske kan en genstart dukke op hen ad vejen.

Kaley Cuoco så hendes scener på TBBT On Mute

Alle skuespillere har forskellige tilgange, når det kommer til at se deres gamle værk tilbage. Johnny Depp for eksempel ville gå videre fra en film efter optagelsen og ville ikke se en eneste scene. Det samme gælder for Adam Driver, som faktisk gik ud af et interview, da en radiovært ville afspille et klip af hans…

Nu var Cuoco ikke så ekstrem, men hun var ikke glad for at se sig selv tilbage. Cuoco kunne ikke lide lyden af hendes stemme, og hun var heller ikke fan af hendes outfit-valg.

"Jeg stopper og ser, fordi jeg er rystet over det, jeg ser. Jeg tænker: "Kaley, hvad er det valg?" Jeg plejer at sætte den på mute, fordi jeg ikke kan tåle lyden af min stemme, især tidligt. Men (jeg ser efter) på en måde at se, hvad jeg havde på, og det er sjovt."

Kaley havde måske været lidt for hård med sin vurdering, især i betragtning af, at hun var blandt hovedårsagerne til, at fans typisk tunede ind. Men når det kom til hendes selvtillid, var Cuoco altid skeptisk, på trods af at hun var genial i hvilket projekt hun end påtog sig.

Kaley Cuoco var ikke sikker på sin fremtid efter showet

"Måske er jeg bare en sitcom-pige for altid." Det var Kaley Cuocos følelse, efter at The Big Bang Theory sluttede. Hun kunne dog ikke have taget mere fejl, da skuespillerinden trivedes i dramaområdet og blev nomineret til en Emmy takket være hendes arbejde i The Flight Attendant.

Ikke kun trivedes Cuoco i et helt andet rum, men hun fungerede også som executive producer. "Jeg havde aldrig lavet et show," sagde Kaley til People i august 2021. "Jeg tænkte: 'Jeg ved ikke engang, hvordan folk gør det her!' Og jeg var ikke klar over, indtil dette show, hvor mange mennesker der er involveret i at få den her ting fra jorden. Jeg stillede mange spørgsmål. Du skal lære, at du ikke er den klogeste person i rummet. Jeg var en lille fisk i et stort hav! Det var en virkelig ydmygende oplevelse, men det gav mig også en følelse af tapperhed."

Fantastisk at se den populære skuespillerinde blive belønnet for sit undervurderede arbejde.

Anbefalede: