Taylor Lautners berømte kærester Klassificeret af Net Worth

Indholdsfortegnelse:

Taylor Lautners berømte kærester Klassificeret af Net Worth
Taylor Lautners berømte kærester Klassificeret af Net Worth
Anonim

På et tidspunkt i Taylor Lautners karriere så han ud til at være klar til at blive en massiv filmstjerne. Lautner spillede trods alt en stor rolle i den vildt succesrige Twilight-filmfranchise, og han var også en ekstremt flot ung mand. I Hollywood kunne disse to fakta alene være den perfekte opskrift på mange års succes. Desværre for Lautner er det dog år siden, at han så ud til at tage Hollywood med storm.

Selv om Taylor Lautners karriere måske ikke går så stærkt, som han sandsynligvis håbede, er der stadig ingen tvivl om, at han har meget at være taknemmelig for. Lautner er trods alt forlovet med sin forlovede Tay Dome, og de virker meget glade sammen. Inden Lautner fandt den kvinde, han skal giftes med, datede han dog flere kendte kvinder. Med det i tankerne er det interessant at sammenligne, hvor meget Lautners berømte ekser er værd.

6 Hvor meget er Maika Monroe værd?

I år 2014 blev gyserfans over hele verden blæst bagover for at lære, hvor fantastisk Maika Monroe er på grund af sin rolle i en af de bedste skræmmende film i den moderne æra. Taylor Lautner så dog Monroes appel før de fleste, siden han kortvarigt datede hende i maj 2013. Monroe er bedst kendt for sin virkelig overbevisende præstation i gyserfilmen It Follows og har vist sig i flere andre film. For eksempel var Monroe en del af film som The Guest, Independence Day: Resurgence, Honey Boy og Watcher. Takket være at være med i alle disse film og flere andre har Monroe en formue på $1 million ifølge celebritynetworth.com.

5 Hvor meget er Marie Avgeropoulos værd?

I midten af 2010'erne datede Taylor Lautner Marie Avgeropoulos i over et år i 2013 og 2014. Selvom Lautner og Avgeropoulos ikke kunne få deres forhold til at fungere, er der intet, der tyder på, at deres tid sammen var særlig dramatisk. I betragtning af, at Avgeropoulos senere blev anklaget for vold i hjemmet, er det en rigtig god ting. I et interessant twist synes Lautners forhold til Avgeropoulos at indikere, at han har en evne til at date skuespillere, lige før de får deres store gennembrud. Avgeropoulos blev trods alt en stjerne i 2014, samme år som hun slog op med Lautner, på grund af sin rolle i dramaserien De 100. Mest takket være det faktum, at hun medvirkede i det show i seks år, har Avgeropoulos 2 mio. formue ifølge celebritynetworth.com.

4 Hvor meget er Billie Lourd værd?

Før Taylor Lautner blev forlovet, var hans sidste bekræftede kæreste Billie Lourd, som han datede i seks måneder i 2016 og 2017. Så heldig at have udviklet et forhold med Ryan Murphy, spillede Lourd hovedrollen i hans show Scream Queens, og hun har optrådt i flere sæsoner af hans serie American Horror Story. Oven i det portrætterede Lourd også især løjtnant Connix i Star Wars-efterfølgertrilogien. Det giver selvfølgelig mening, da selvom Lourd er en dygtig skuespiller i sig selv, er hun også datter af Carrie Fisher. Takket være alt det arbejde, hun har udført som skuespiller og alt, hvad hun har arvet, efter at hendes mor gik bort, har Lourd en formue på $20 millioner ifølge celebritynetworth.com.

3 Hvor meget er Lily Collins værd?

Det er åbenbart, at Taylor Lautner er tiltrukket af legendernes døtre. Udover at date Carrie Fishers datter, datede han trods alt i næsten et år i 2010 og 2011 også datteren til den legendariske sangerinde og trommeslager Phil Collins, Lily Collins. Selvfølgelig, ligesom Billie Lourd, er Lily meget mere end blot datter af Phil Collins. Lily er en ekstremt succesrig skuespiller og har medvirket i en lang række film, herunder Mirror Mirror, The Mortal Instruments: City of Bones, Okja samt Extremely Wicked, Shockingly Evil og Vile. For det meste på grund af disse roller har Lily en nettoværdi på $25 millioner ifølge celebritynetworth.com.

2 Hvor meget er Selena Gomez værd?

Af alle de personer, der optrådte på denne liste, datede Taylor Lautner Selena Gomez den tidligste, da de var forbundet fra april til juli 2009. Efter at have startet sin karriere som barn, fortsatte Gomez med at spille hovedrollen i Wizards of Waverly Plads i fem år mellem 2007 og 2012. Efter at showet sluttede, gik Gomez videre til filmroller i film som Hotel Transylvania-serien, Spring Breakers og Monte Carlo blandt andre. Gomez er også en meget succesrig popstjerne og har udgivet en lang række hitsange, herunder "Come & Get It", "Lose You to Love Me", "The Heart Wants What It Wants" og "Love You Like a Love Song". I betragtning af al den succes, hun har haft, burde det ikke overraske nogen, at Gomez ifølge celebritynetworth.com har en imponerende formue på $85 millioner.

1 Hvor meget er Taylor Swift værd?

Snart efter at Selena Gomez og Taylor Lautner gik fra hinanden, gik han videre og blev involveret med Taylor Swift, som han datede fra september til december 2009. Absolut blandt de største popstjerner i sin generation, vil Swift sandsynligvis være blandt de mest succesrige popstjerner nogensinde, når hun går på pension. Velsignet med en dejlig stemme og evnen til at skrive tekster, som fans i høj grad kan relatere til, synes nøglen til Swifts succes at være det faktum, at hendes fans elsker hende. Takket være disse loyale fans har Swift en svimlende $400 millioner formue ifølge celebritynetworth.com.

Anbefalede: