Hvor meget er Miz And Mrs Stars Mike Mizanin og Maryse Ouellet værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget er Miz And Mrs Stars Mike Mizanin og Maryse Ouellet værd?
Hvor meget er Miz And Mrs Stars Mike Mizanin og Maryse Ouellet værd?
Anonim

At være en WWE-superstjerne er et hårdt liv, men dem, der når toppen og bliver der, får berømmelse og rigdom forbeholdt meget to. Det er endnu sværere for par at få dette til at ske, men Miz og Maryse er legitime stjerner.

Fra deres personlige liv med børnene, til livet i fitnesscentret og videre, har fans lært meget om dette par, både godt og dårligt. Som du kunne forvente, har al denne eksponering ført til, at de har tjent en formue gennem årene.

Lad os se nærmere på parret og se, hvor meget de er værd!

Miz og Maryse er populære ansigter inden for sportsunderholdning

Hvis du er fan af WWE, ved du allerede, at Miz og Maryse er to store spillere i virksomheden. De har eksisteret i evigheder, og hver af dem har sat et varigt præg på virksomheden.

Når en liste over Miz's præstationer i sporten, rapporterede Celebrity Net Worth: "I løbet af sin karriere med WWE har The Miz vundet et WWE Championship, otte WWE Intercontinental Championships, fire WWE Tag Team Championships, to WWE SmackDown Tag Team Championships, to World Tag Team Championships, to WWE United States Championships og adskillige andre mesterskaber. I 2008 blev Mizanin og John Morrison kåret som Tag Team of the Year, og han vandt Money in the Bank-kampen i 2010."

Dette er ret imponerende, og over tid har Miz haft en fantastisk karriere inden for WWE. Når det er sagt, er han ikke den eneste i familien, der har gjort nogle imponerende ting i den firkantede cirkel.

Per Celebrity Net Worth, "Ouellet skrev under med WWE i 2006 og konkurrerede i WWE Diva Search. Som wrestler vandt hun WWE Divas Championship to gange og blev rangeret som den 9 kvindelige wrestler i 2009 i PWI Kvinde 40."

Det er fantastisk at se, hvad de har lavet inden for sporten, og takket være deres succes har de tjent nogle enorme muligheder uden for den.

De har deres eget realityshow

I betragtning af at Miz og Maryse fik deres start på reality-tv, burde det ikke være for overraskende, at de har deres eget reality-show.

I juli 2018 debuterede Miz & Mrs. på USA Network og realityprogrammet, som er en spin-off af Total Divas, hvis det fokuserede på parlivet i og uden for WWE.

Hidtil har der været 3 sæsoner og næsten 45 afsnit af showet, hvilket gør det til en succes. Det er aldrig let at vide, hvordan et show vil klare sig tidligt, men det virkede bestemt som om, at dette reality-tilbud ville blive et hit fra starten.

Miz og Maryse er stort set altid på kameraet, og da han t alte med ScreenRant, åbnede Miz op om livet foran kameraerne.

"Du ved, da jeg var barn, da jeg voksede op, plejede jeg at bære rundt som en VHS-båndoptager, kan du huske de store VHS-bånd? Min far havde et, da jeg var barn, og jeg bar det rundt, og jeg ville lave videoer hele tiden. Hver gang der var en nyhedsudsendelse, løb jeg foran kameraet. Som om jeg altid havde været en skinke for kameraet. Så at komme ind i den virkelige verden, da jeg var 19 år gammel, var en velsignelse, fordi jeg bare nyder at være foran kameraet og at komme med i det show, gav mig mulighed for at tro, at jeg kunne gøre, hvad jeg ville med mit liv," sagde han..

Parret trives, og fans vil gerne vide, hvor meget mønt de har stablet.

Deres nettoværdi er $14 millioner

Så, hvor meget er Miz og Maryse værd? Ifølge Celebrity Net Worth er parret i øjeblikket hele 14 millioner dollar værd, noget de burde være utrolig stolte af.

De har åbenbart tjent mange penge på wrestling og reality-tv, men parret har også tjent lidt med fast ejendom.

"I 2017 bet alte Michael og Maryse $2,35 millioner for et palæ i Austin, Texas, og de solgte det i juli 2019 for $2,64 millioner," skriver Celebrity Net Worth.

Hvis tingene fungerer, som de også vil have dem med deres nyeste fortegnelse, vil de tjene millioner.

"I august 2019 brugte Miz og Mrs. Miz 6,4 millioner dollars på at erhverve et stort palæ i Thousand Oaks, Californien. Beliggende i et lukket område, ligger det 10.400 kvadratmeter store hjem på 1,3 acres og har 6 soveværelser og 10 badeværelser. Miz og Maryse satte dette hjem på markedet i januar 2022 for 12,5 millioner dollars," tilføjede webstedet.

Dette powerpar er millioner værd, og det tal kan snart stige.

Anbefalede: