Er Ms. Marvel værd at se? Her er hvad fansene siger

Indholdsfortegnelse:

Er Ms. Marvel værd at se? Her er hvad fansene siger
Er Ms. Marvel værd at se? Her er hvad fansene siger
Anonim

MCU'en er en blomstrende franchise inden for underholdning, og en ting, som franchisen har gjort godt med, er at bringe nye karakterer ind regelmæssigt. Imponerende nok er disse karakterer ikke altid kraftcenter fra siderne. Se bare, hvordan Guardians of the Galaxy fangede det, da de kom ind i MCU'en.

På Disney+ har Marvel haft en masse Phase Four-tilbud. Ms. Marvel er lige startet, og takket være at have fået den rigtige person i titelrollen var der en masse hype bag det nye show.

Fans har lydt om showet siden dets debut, så lad os høre, hvad de har haft at sige!

'Ms. Marvel' har netop debuteret på Disney+

For nylig fik Ms. Marvel den officielle debut på Disney+, og den unge superhelt træder endelig ind i kampen i MCU. Ms. Marvel er en relativt ny karakter sammenlignet med nogle af de andre, men efter at have lavet et sprøjt på siderne, virker hun som sådan en perfekt og naturlig pasform at bringe ind i franchisen.

Karakteren har givet MCU en frisk ung stjerne og en tiltrængt repræsentation, en tendens som fans håber vil fortsætte, mens franchisen fortsætter ind i fase fire.

Iman Vellani blev castet som titelhelten, og hun adskilte sig fra flokken under sin første audition.

Sana Amanat, en executive producer på showet, åbnede op om den unge stjernes audition, og hvordan hun passede godt til karakteren.

"Hun havde bare denne energi og denne uskyld og denne særhed til hende […] I en af hendes auditions gik hun virkelig fra at være meget nørdet og skæv til følelsesladet og næsten som om hun havde denne forståelse af en verden, som nogen ud over hendes år burde have," sagde Amanat.

Det er forbløffende at se, at marvel fik castingen af showet rigtigt, og indtil videre har kritikere haft meget at sige om showet.

Kritikere elsker det

I skrivende stund er kritikere helt forelskede i den første sæson af Ms. Marvel. I øjeblikket har showet 97 % med kritikere, hvilket er overvældende positivt for et nyt show.

Ringerens Daniel Chin bemærkede, at showet har gjort et godt stykke arbejde med at føle sig som en del af den allerede etablerede MCU.

"Den nye Marvel-serie føles levet ind fra den første scene af, hovedsageligt fordi den er så gennemsyret af MCU's etablerede lore," skrev Chin.

Eric Goldman fra Fandom sørgede for at give masser af ros til seriens unge stjerne.

"Jeg elsker dette show. Det er så charmerende, Iman Vellani er sådan et fund, og den visuelle stil er fantastisk," skrev han.

At se en positiv kritisk reaktion som denne skal føles godt for Marvel. Dette er et show, der virker rettet mod yngre publikummer, som kunne føle sig fremmedgjort. På trods af dette har kritikere set det gode i showet, og indtil videre har Ms. Marvel fået en rødglødende start.

Hvor dejligt det end er, at kritikere elsker showet, er det lige så vigtigt at høre, hvad tilfældige publikummer har at sige om det.

Hvad fans siger

Så, hvad siger Marvel-fans egentlig om Ms. Marvel? Nå, et hurtigt kig på Rotten Tomatoes afslører, at publikum har showet på 85 %, hvilket er et tegn på, at de elsker det, Marvel laver med deres nyeste stjerne.

I en positiv anmeldelse bemærkede en fan, at selvom dette show er rettet mod et yngre publikum, kan folk i alle aldre nyde det.

"Jeg er skeptisk i starten, da showpublikummet ser ud til at være for teenagere eller yngre. Jeg er næsten 40 og nød det så meget. Jeg elsker al farven og forståelsen af, hvordan immigranthusholdningen ser ud. Så med min søn, han elsker det, og han synes, ms marvel er sød," skrev de.

Separat har en anden fan angivet målgruppen som årsagen til, at de hidtil ikke kunne lide showet.

"Dette show er helt klart lavet til teenagepiger. Hvis det er dig, kan du måske lide det. Som en ældre mand er det ikke min kop te. Jeg tror ikke, det er i nærheden af en 94'er, der er reserveret til virkelig fantastiske shows. Hvad nu hvis jeg fik en 95. Dette er tættere på en 60-70," sagde de.

At se kontrasterende meninger som denne er par for kurset, men overordnet set er det forfriskende at se, at publikum mødes for at dele deres nydelse af Ms. Marvel. Der er stadig en masse show tilbage, så forhåbentlig vil kvaliteten forblive skyhøj.

Anbefalede: