Hvorfor fans er så begejstrede for at se John Krasinski i MCU

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor fans er så begejstrede for at se John Krasinski i MCU
Hvorfor fans er så begejstrede for at se John Krasinski i MCU
Anonim

For dem, der har set Doctor Strange in the Multiverse of Madness, kan de være blevet chokerede over at se et kendt ansigt. John Krasinski, stjerne i NBC's The Office, optrådte overraskende som Reed Richards, også kendt som Mister Fantastic, i filmen. Reeds er videnskabsmand og opfinder og er også kendt i Marvel-universet som den klogeste mand på jorden.

Fans forventede slet ikke at se Krasinski i filmen, da han indtil nu ikke har været en del af Marvel-universet. Han har haft travlt med sine A Quiet Place-film såvel som med at filme serien Jack Ryan for Amazon Prime. Marvel er kendt for sin tophemmelige casting, såsom Andrew Garfields optræden i den seneste Spider-Man-film. Han var nødt til at holde mor om sin rolle i filmen, indtil den blev udgivet. Lad os se, hvad fans syntes om, at Krasinski endelig sluttede sig til MCU.

8 fans jokede med, at Krasinski havde været i MCU i et stykke tid

Randall Park, der berømt portrætterede "Asian Jim" på The Office for én scene i et afsnit af serien, har været medlem af MCU i flere år nu, og en masse fans på Twitter jokede med faktum, at Krasinski selv havde været i MCU hele tiden som Park. Fans spøger altid med det falske faktum, at Krasinski og Park er den samme person, hvilket de selvfølgelig ikke er.

7 Rygtet siger, at Marvel har afprøvet folks reaktioner på Krasinskis deltagelse i MCU

Rygter på Twitter har udt alt, at kræfterne hos Marvel testede Krasinski i rollen som Mister Fantastic for at måle publikums reaktioner på at se ham i MCU. Dette er ofte tilfældet, når skuespillere laver små cameos i Marvel-film.

6 De fleste mennesker reagerede ret godt

Fans svarede på dette tweet og sagde "Jeg har brug for ham" og "Jeg elskede ham. Han er perfekt." Det ser ud til, at fans var meget begejstrede for, at den elskede skuespiller påtog sig rollen.

5 men ikke alle var så imponerede

Andre var ikke helt imponerede over castingen og ville have foretrukket en anden skuespiller. Nogle hævdede, at han ikke fik nok skærmtid til, at fans kunne lide ham, mens en anden fan sagde, at Krasinski absolut bestod testen.

4 fans mener, at John Krasinski bør medvirke og instruere The Fantastic Four

John Krasinski har skabt sig et navn som instruktør de seneste år. Han instruerede begge A Quiet Place-film på fantastisk vis, som blev meget godt modtaget af både fans og kritikere. Denne fan elskede Krasinski i MCU så meget, at de så ud til at tro, at Krasinski både skulle medvirke i Fantastic Four-filmene til MCU i rollen som Mister Fantastic og også instruere filmene. Marvel-film er lidt anderledes end gyserfilmene fra A Quiet Place, men måske ville Krasinski klare udfordringen.

3 Mange fans kunne lide John Krasinski som Mr. Fantastic

Denne fan gik i detaljer om, hvorfor de nød Krasinski i rollen som Reed Richards. De sagde, at han kan "spille de følelsesmæssige beats, som han har brug for", hvilket er sandt. Hvis nogen har set Krasinskis værk, er skuespilleren fantastisk til at spille både komedie og drama. Manden ved, hvordan man græder i køen og er ikke bange for at være følelsesladet på skærmen. Denne person forsvarer også sin rolle i Doctor Strange mod kritik ved at sige, at han "ikke fik meget at arbejde med."

2 Fans er enige om Krasinski, som Mr. Fantastic i virkeligheden er fantastisk

Denne fan udt alte, at Krasinski i rollen som Reed Richards er "fantastisk." Hvilket er fantastisk, da Reed Richards faktisk er Mr. Fantastisk, ikke? Ha! Denne fan mener også, at Krasinski også vil blive castet som Reed i fremtidige MCU-film, da fans ser ud til at spekulere i, om han bliver det eller ej.

1 John Krasinski Som Mr. Fantastic Is Perfect

Denne fan udt alte, at de mente, at Krasinski i rollen som Mr. Fantastic var "bogstaveligt t alt perfekt", og at "han er et solidt og fantastisk castingvalg." De håber også, at han kommer tilbage for at spille MCU-versionen af Mr. Fantastic i fremtidige film sammen med mange andre fans af franchisen.

Anbefalede: