The Real Reason Oscar Isaac gik med til at lave 'Moon Knight

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Oscar Isaac gik med til at lave 'Moon Knight
The Real Reason Oscar Isaac gik med til at lave 'Moon Knight
Anonim

Moon Knight markerer Oscar Isaacs debut i det stadigt ekspanderende Marvel Cinematic Universe (MCU). Og i modsætning til andre karakterer/superhelte, der blev introduceret gennem en ensemblefilm, besluttede Marvel at starte Isaac med sin helt egen selvstændige serie på Disney+. Og med en birolle, der inkluderer veteran-skuespiller Ethan Hawke og Ramy-stjernen May Calamawy.

Især i de senere år er det blevet klart, at mange Hollywood-stjerner er ivrige efter at slutte sig til MCU (Hawke accepterede endda angiveligt sin rolle uden at læse manuskriptet).

Og selvom Isaac måske er vant til at håndtere succesrige filmfranchises (han portrætterer modstandskommandanten Poe Dameron i Star Wars), var han ikke nødvendigvis solgt til at slutte sig til Marvel med det samme. I stedet tog det angiveligt skuespilleren noget overbevisende at skrive under.

Dette var ikke første gang, at Oscar Isaac spillede en Marvel-karakter

Isaacs Hollywood-karriere går helt tilbage til slutningen af 90'erne (da han spillede pooldreng i det lidet kendte krimi Illtown). Siden da har den guatemalanske skuespiller fået flere fremtrædende filmroller, herunder at spille den destruktive En Sabah Nur/Apocalypse i Marvel-filmen X-Men: Apocalypse fra 2016.

Filmen har måske klaret sig relativt godt ved billetkontoret, men mange så den stadig som et flop. Isaac fortrød ikke desto mindre, at han gjorde det. "Jeg ved præcis, hvad jeg gik derind og ville lave, og grundene til det," sagde skuespilleren.

Når det er sagt, indrømmede Isaac også: "Jeg ville ønske, det ville have været en bedre film, og at de ville have taget sig lidt bedre af karakteren, men det er risiciene."

Måske havde Isaac heller ikke tid til at fortryde dengang, fordi han på det tidspunkt også havde travlt med Star Wars-serien, efter at have fået sin debut i dets intergalaktiske univers for blot et år siden. Og selvom film som denne giver skuespillere meget mere eksponering (og måske en større fanbase), fandt Isaac også ud af, at der er en alvorlig ulempe ved at påtage sig sådanne projekter.

"Mod midten til slutningen af løbet på Star Wars," tilstod skuespilleren, da han blev spurgt om at føle sig udbrændt. "Tidsforpligtelsen var så lang, og vinduerne for tilgængelighed var meget specifikke." Senere tilføjede Isaac også: "Så sjove de kan være, udsender du en masse energi, og så går du, og du er bare udmattet."

Samtidig indrømmede skuespilleren også, at han ikke kunne give så meget input, som han ville have ønsket, til sin karakter, når det kom til franchise. "Jeg begyndte at blive sulten efter de karakterstudier …," huskede Isaac. Af disse grunde virkede ideen om at springe ind i MCU ikke rigtig tiltalende ud for stjernen i starten.

Oscar Isaac havde 'A Ton Of Apprehension' Om 'Moon Knight' i starten

På det tidspunkt, Moon Knight kom, havde Isaac været i nærheden. Og derfor vidste han allerede, hvad han ville med arbejdet. I starten så det ud til, at den nye Marvel-serie ikke matchede nogen af hans kriterier.

"Jeg ønskede virkelig at gøre ting, der var mere fokuseret på en karakter, og hvad de går igennem," forklarede Isaac. "Jeg vidste det ikke (Moon Knight). Så jeg havde en masse ængstelse. Jeg ville ikke være et tandhjul i det hjul igen."

Samtidig er skuespilleren ikke opsat på at indgå langsigtede forpligtelser i disse dage. "Jeg var lidt træt. Jeg har to små børn, og jeg var klar til at træde et skridt tilbage, lave mindre film, der ikke var så stor en forpligtelse,” indrømmede Isaac. "Da dette kom, var min umiddelbare fornemmelse, øv, det er dårlig timing."

Men så havde skuespilleren et møde med Marvel Studios' Kevin Feige, og hans følelser ændrede sig næsten øjeblikkeligt. "Han er en fantastisk samarbejdspartner," sagde Isaac om Feige. "Han har også lige så investeret i at finde samarbejdspartnere, der kan skubbe genren og skubbe (Marvel) film og tv-shows ind i nye territorier. Da jeg først følte det, virkede det som en anden slags scenarie."

Isaac var også lige så glad for, at den person, Marvel valgte til at lede projektet, var den egyptiske filmskaber Mohamed Diab. Efter at have gennemgået sit arbejde, appellerede Diabs beviste evne til at lave anmelderroste film i mindre skala særligt til skuespilleren.

“Oscar så mine film, og han fort alte mig, 'Mohamed, hvad fanden laver du her?', fordi det var præcis, hvad han ville lave, en af mine intime film, og jeg fort alte ham, det er ikke eksklusivt for små film, det kan vi gøre på en større film,” huskede Diab.

Bare sådan fandt Isaac sig tiltrukket af at portrættere en superhelt, der har en dissociativ identitetsforstyrrelse. Det var netop dette aspekt, der gjorde det muligt for ham at spænde sine skuespilmuskler i en tegneserieserie. "Jeg så, at der var plads til at skabe noget unikt og dykke ned i denne persons psyke og indre liv og finde ud af, at han ikke kun er én person, men der er mange identiteter i ham," forklarede han."

På samme tid elskede Isaac også det faktum, at Moon Knight er en relativ ukendt, ligesom Iron Man var, da MCU først introducerede ham. "En del af attraktionen var dens uklarhed, for at være ærlig," bemærkede skuespilleren endda.

I mellemtiden har Marvel endnu ikke annonceret nogen fremtidige planer for Moon Knight. For Isaac betyder det dog ikke rigtig noget. "Hvis det går et andet sted hen, er det fantastisk," forklarede skuespilleren. "Jeg er glad for, at det ikke kun er en reklame for synergi."

Anbefalede: