Taylor Swift vidste om Hayley Kiyoko og bachelorens Becca Tilleys forhold først

Indholdsfortegnelse:

Taylor Swift vidste om Hayley Kiyoko og bachelorens Becca Tilleys forhold først
Taylor Swift vidste om Hayley Kiyoko og bachelorens Becca Tilleys forhold først
Anonim

Taylor Swift har haft en hel del værdifulde venskaber gennem årene. Alligevel, da sangerinden Hayley Kiyoko afslørede, at Swift var en af de første, der vidste om hendes private forhold til Bachelor-stjernen Becca Tilley, blev fans overraskede.

Swift afslørede, at hendes venskab med Kiyoko faktisk startede, efter at sangerinden offentligt kaldte Swift ud til medierne. Efter at Kiyoko blev kritiseret for kun at synge om piger og lave musik om piger, kom hun med en kommentar om Swifts musik tilbage i 2018. Hun henviste til, at Swift altid synger om mænd, og hvordan det er en dobbeltmoral, at folk spørger, hvorfor hun selv kun synger om piger.

Swift svarede på kommentaren ved at sige: "Folk giver mig ikke s den måde, de giver hende s for at synge om piger - og det er fuldstændig gyldigt." Det var rart for fans at høre Swift tage imod den kritik, som Kiyoko t alte om, og bekræfte hendes følelser.

Det førte tilsyneladende til et nyt venskab for Swift og Kiyoko.

Hvem er Hayley Kiyoko (og hvor tæt er hun og Taylor)?

Fans elsker Kiyoko, fordi hun er så åben omkring sin seksualitet. Det ses ikke ofte, og hun er blevet et forbillede for kvinder, der er queer. Herefter dannede de to et bånd og venskab. Swift sang Delicate med Kiyoko til fordelskoncerten Ally Coalition. Kiyoko kom ud efter Swifts show, og de to sang Kiyokos sang Curious sammen.

Det var tydeligt for fans, at ingen problemer stammede fra interviewene, og de to var bestemt venner.

Kiyoko optrådte i Swifts musik til hendes Lover-sang, You Need To Calm Down. Denne musikvideo indeholdt en masse queer-ikoner, som rollebesætningen fra Queer Eye og utallige drag queens også. Swift udgav en dokumentarfilm kaldet Miss Americana, hvor hun åbnede op om politiske spørgsmål for første gang i sin karriere.

Hun indrømmer, at hun altid har været nervøs for at tale om politik og gav udtryk for, at efter at Dixie Chicks havde t alt om krigen, blev de udstødt i årevis. Dette gjorde Swift bange for sin egen karriere, hvis hun nogensinde udt alte sig, og bemærkede også. at hendes team norm alt forsøgte at aflede hende fra også at tale op.

Hayley Kiyoko og Becca Tilleys forhold

Becca Tilley var med i sæson 19 og 20 af hitshowet The Bachelor. Showet er kendt for, at mænd og kvinder finder kærligheden, men der har aldrig været en sæson med queer-forhold. Selvom Becca Tilley ikke er den første queer kvinde, der optræder i showet. W, da Demi Burnett var i sjette sæson af spin-off-showet Bachelor in Paradise, fandt hun kærligheden med en anden kvinde. Hun kom ud som seksuelt flydende efter sæsonens premiere.

Kiyoko og Tilley annoncerede deres fire-årige forhold i en nylig musikvideo af Kiyoko's. Musikvideoen havde Bachelorette-tema til hendes sang, For The Girls. De to har begge antydet, at de var et forhold, før de annoncerede det til verden. De var begge tydelige på, at de var glade for at have et privat forhold.

I slutningen af musikvideoen ses Tilley stige ud af en bil, og Kiyoko smiler hende, hvilket indikerer, at hun er den rigtige for hende. Under premieren overrakte Kiyoko Tilley den sidste rose og trak hende ind til en omfavnelse og et kys.

Becca Tilley afslører, at Taylor Swift var den første til at vide

I Tilleys podcast afslører hun, hvorfor de to besluttede at fortælle Taylor Swift det først. Hun sagde, "Den første person, der fandt ud af det uden for min familie og venner på en mærkelig måde… var Taylor Swift." Tilley sagde, at hun har været en Taylor Swift-stander for evigt, og da hun mødte hende, "føltes det som at tale med en ven."

Dette var ikke kun ekstremt hjertevarmende for fans, men det bekræftede også, hvor tæt Swift og Kiyoko er. En anden grund til, at fans spekulerede i, at Swift var den første til at vide, er, at Swift selv holder sit forhold til sin kæreste Joe Alwyn privat. De to taler sjældent om deres forhold. For nylig har de lidt mere, men for deres begges skyld var de enige om, at det er bedst at holde det væk fra offentligheden så meget som muligt.

Fans var så begejstrede og glade for Kiyoko og Tilley. De to virker ekstremt glade, og Kiyoko er igen ved at blive en inspiration for sine queer-fans. Uanset om det hjælper dem med at acceptere deres identitet eller endda komme ud, er det bestemt en speciel ting for fans at se repræsentation i de almindelige medier.

Anbefalede: