Udfordringen: All Stars 3' rollebesætning, rangeret efter antal finaler

Indholdsfortegnelse:

Udfordringen: All Stars 3' rollebesætning, rangeret efter antal finaler
Udfordringen: All Stars 3' rollebesætning, rangeret efter antal finaler
Anonim

MTV's The Challenge er tilbage for sin tredje All-Stars-sæson på Paramount +, denne gang med en særlig gruppe af Challenge-all-stars. Efter at have fundet succes på streamingplatformen med de første to sæsoner af The Challenge: All Stars, besluttede Bunim/Murray Productions at hente en gruppe ægte konkurrenter til sin tredje sæson. Denne sæson tillod kun udfordrere, der tidligere har kørt i en Challenge-finale, at deltage i all-star-castet.

Fra Challenge OGs Mark Long og Darrell Taylor til nyere trusler som Jordan Wiseley og alles foretrukne røde hoved Wes Bergmann, denne sæson af All Stars loves at blive spændende og underholdende på alle fronter. Vi ved, at hver af de 24 medvirkende har gjort det til en finale på The Challenge mindst én gang før, men hvordan rangerer disse konkurrenter mod hinanden? Her er de otte bedste sæson tre Challenge All Star, som har nået flest finaler.

8 Darrell Taylor har kørt 7 'Challenge'-finaler

Darrell Taylor er blevet respekteret som en af de bedste udfordrere til at konkurrere på MTV. Han har været en del af spillet siden 2003's Challenge: The Gauntlet, som markerede hans første Challenge-sejr. Siden da har Darrell konkurreret i 12 sæsoner, inklusive på Champs vs. Pros og de første to All Stars-sæsoner på Paramount+. Af de 12 sæsoner har Darrell kørt i syv finaler, inklusive Challenge All Stars og All Stars 2. Han har vundet fem ud af de syv finaler, han har deltaget i. Med sine 42 år er Darrell Taylor stadig en styrke at regne med på The Challenge.

7 Wes Bergmann løb i 7 'Challenge'-finaler

Siden sin første udfordring i 2006 har Wes Bergmann bragt fans mange underholdende og uforglemmelige øjeblikke. Fra The Challenge: Fresh Meat til hans seneste Challenge, Double Agents, har Wes konkurreret i 17 forskellige sæsoner, inklusive tre versioner af Champs. Af de 17 sæsoner har den 37-årige dyrlæge kørt syv finaler og vundet to af dem.

Selvom The Challenge All Stars 3 bliver Wes' første All Stars-sæson, mente mange fans, at han burde have været en del af spin-off'en siden begyndelsen. Wes har dog haft travlt med sine iværksættervirksomheder i sin tid væk fra The Challenge.

6 Derrick Kosinski konkurrerede i 6 'Challenge'-finaler

Derrick Kosinski har været en del af Challenge-familien, siden han deltog i Battle of the Sexes 2 i 2005. Siden da er Derrick blevet en fan-favorit OG i serien. Han har konkurreret i i alt 12 sæsoner, inklusive de to første Challenge All Stars-sæsoner. Af disse sæsoner løb Derrick i seks finaler og tog tre sejre med hjem.

Den 38-årige er ikke en, der skal rodes med i showet, da han norm alt har en gruppe venner ved sin side og er kendt for at tage de daglige udfordringssejre med hjem.

5 Mark Long har 5 finaler under bælte

Mark Long omtales ofte som Challenge God Father, da han har været et stærkt ansigt i serien siden 1999's Real World/Road Rules Challenge, som han vandt. Mark har konkurreret i syv forskellige sæsoner af The Challenge, og han har kørt i fem finaler med to sejre til sit navn.

Mark Long var en af hovedmændene bag opfordringen til en All Stars-sæson af The Challenge, efter at have henvendt sig til Bunim/Murray Productions med ideen om en sæson for alle OG'er af serien, der ville bringe konkurrenter tilbage, der dukkede op for år siden. Da All Stars 3 kræver, at hver deltager skal have en finale under bæltet, vil Mark helt sikkert se noget hårdere konkurrence i denne sæson.

4 Jordan Wiseley løb 4 finaler

Jordan Wiseley vil være en af de nyere Challenge-ansigter til at deltage i All Stars-spillene. Jordans første sæson af The Challenge var i 2013 med Rivals 2. Han har konkurreret i i alt syv sæsoner, inklusive Champs vs. Pros.

Inden for de syv sæsoner har Jordan kørt fire finaler og vundet tre af dem. Jordan har ikke været en del af de sidste par udfordringer på MTV, men mange fans er glade for at se ham på All Stars og forventer, at han vil give de andre en chance for pengene.

3 Veronica Portillo har kørt 4 'Challenge'-finaler

Veronica Portillo er en af de bedste i The Challenge og ikke kun blandt kvinderne. Hendes første sæson var Challenge 2000 i 2000, som hun vandt. Siden da har Veronica konkurreret i 12 sæsoner. Dette bliver hendes første All Stars-sæson, og det er længe ventet.

Veronica har fire finaler på bagen og har vundet tre af dem. I en alder af 44 år er Veronica her for at bevise, at hun stadig har det, der skal til for at komme til enden.

2 Brad Fiorenza løb i 4 finaler

Brad Fiorenza spiller kommer til The Challenge med både en stærk fysisk og social tilstedeværelse. Hans første udfordring var i 2004 med Battle of the Sexes 2. Han har været en del af 11 forskellige sæsoner og har deltaget i fire finaler med én sejr.

All Stars 3 bliver Brads anden sæson på Paramount+. I All Stars 2 blev Brad elimineret lige før finalen og gik glip af sin chance på $250.000. Vi kan antage, at han vender tilbage i denne sæson for at kæmpe endnu hårdere.

1 Ja Duffy har 2 'Challenge'-finaler

Yes Duffy har ikke så meget erfaring med The Challenge som mange af de andre medvirkende. Yes har kun været på fire sæsoner af The Challenge, hvor Challenge 2000 er hans første. Inden han kom tilbage til den første Challenge: All Stars, havde Yes ikke været med i showet siden Battle of the Sexes i 2003.

På trods af at han ikke har konkurreret i næsten to årtier, kom Yes ind og vandt den første sæson af All Stars. Af sine fire sæsoner har Yes kørt i to finaler og vundet begge disse sæsoner.

Anbefalede: