Who Is The Richest ‘Elite’ Cast Member?

Indholdsfortegnelse:

Who Is The Richest ‘Elite’ Cast Member?
Who Is The Richest ‘Elite’ Cast Member?
Anonim

Når det kommer til dine valg af Netflix-serier, er Elite let en af de mest populære programmer, og det med rette! Tv-serien følger livet for de rige og berømte studerende i Las Encinas, hvor det ser ud til, at dramaet ikke kan stoppe med at følge dem.

Selvom showet har fået et par nye ansigter til at slutte sig til rollebesætningen, alt mens nogle fanfavoritter forlod for altid, er det forblevet lige så saftigt, som det var siden sæson 1. Da mord, sex og stoffer (og meget af det) tager magten over de fleste historier, spekulerer fans altid på, hvem de rigtige skuespillere er bag de berygtede karakterer.

Mens de spiller nogle af de mest velhavende studerende i programmet, hvor rig er rollebesætningen i det virkelige liv, og endnu mere, hvem er i virkeligheden det rigeste medlem af elitegruppen? Lad os dykke ned! Eller som de ville sige på Elite, "Vamos!"

Danna Paola har en nettoværdi på 10 millioner USD

Danna Paola er bestemt en kraft at regne med. Stjernen spillede den ikoniske karakter, Lucrecia Montesinos Hendrich, også kendt som "Lu", og vi kunne ikke forestille os nogen anden spille rollen så godt, som hun gjorde.

Stjernen er født og opvokset på mexicansk, før hun fik sit store gennembrud som barnestjerne inden for både musik og skuespil. Nå, da hun fik sin rolle på Elite, var hun let et af de største navne knyttet til serien.

I betragtning af hendes succes i rampelyset, som inkluderer at spille Elphaba i en alder af 18, den yngste person, der nogensinde har spillet Wicked-rollen, er det ingen overraskelse, at hun har formået at samle en nettoværdi på $10 millioner. Mhm. 10 millioner dollars! Taler du om at spille en rig karakter og være rig i det virkelige liv, amirite?

Hvad har Danna Paola lavet siden hun forlod 'Elite'?

På trods af at Danna var den rigeste karakter, forlod Danna showet efter dets tredje sæson, men hendes arv lever bestemt stadig videre.

Stjernen har hovedsageligt fokuseret på sin musikkarriere og har udgivet hitsingler, herunder 'Oye Pablo', 'Mala Fama og 'Idiota' for at nævne nogle få.

Udover sin fantastiske sangkarriere er Danna også blevet en ret fashionista, der har deltaget i modeshows og serveret et look efter look på sin Instagram-side.

Manu Rios Is The True Show Stealer

Selvom Danna Paola måske er det rigeste rollebesætningsmedlem, ser det ud til, at alle øjne er rettet mod den nyeste tilføjelse til showet, Manu Rios. Manu, der spiller Patrick Blanco, er blevet en fanfavorit, og vi kan godt se hvorfor!

Den spanske hjerteknuser har formået at blive show-tyveren, og med sin seneste historie sammen med Ivan, spillet af André Lamoglia, er det ingen hemmelighed, at han ikke skal nogen steder snart.

Med sin succes i serien har skuespilleren formået at samle en rapporteret nettoværdi på $500.000, og vi er sikre på, at det kun vil gå op herfra.

Manu deltog i Met-gallaen under sit første besøg i NYC

Skuespilleren er blevet berømmelse så hurtigt, at han endda blev inviteret til Met Gala i 2022. I betragtning af at den værdsatte begivenhed kun er forbeholdt stjerner på A-listen, er det tydeligt, at Manu har formået at blive en temmelig stor sag.

Manu prydede Met Gala's røde løber iført top til tå Moschino. Under sine interviews på den røde løber afslørede Manu, at dette ikke kun var hans allerførste Met Gala, men hans allerførste gang i New York City. Forestil dig at tage til NYC for første gang udelukkende for at deltage i Met Gala? mål!

"Jeg skal bare tilbage igen og have en stille og rolig tur," fort alte Manu til Variety på den røde løber. Heldigvis viser hans seneste Instagram-opslag, at han lever sit bedste liv i Big Apple - så måske får han alligevel den rolige og stille tur.

Anbefalede: