Kanye West er kryptisk omkring sit næste træk og siger, at han starter 'Plan A' Hvad er det?

Indholdsfortegnelse:

Kanye West er kryptisk omkring sit næste træk og siger, at han starter 'Plan A' Hvad er det?
Kanye West er kryptisk omkring sit næste træk og siger, at han starter 'Plan A' Hvad er det?
Anonim

Alle har haft deres fokus på Kanye West på det seneste. På trods af at hans mentale helbred virkede rystende, var hans plan at blive præsident for USA.

Det var ret tydeligt, at dette var hans plan, hans fokus og hans drøm i støbeskeen.

Hans første officielle politiske kampagne var en episk fiasko, hvor fans havde mistanke om, at han var ved at miste forstanden, men han virkede dedikeret til at fortsætte sin plan, indtil nu. Kanye West tweetede lige en kryptisk besked om hans næste træk, hvori han sagde; "Jeg starter Plan A," hvilket efterlader fans fuldstændig forvirrede over, hvad "Plan A" er, og hvilken retning han vil bevæge sig i.

Hvad handler den kryptiske meddelelse om?

Alt, hvad Kanye West gør, ser ud til at være kontroversielt og gribende overskrifter. Kanyes seneste følelsesmæssige udbrud og tilsyneladende sammenbrud ved hans første politiske møde var nok til at sætte ham i førersædet af hans egen død. Fans så med rædsel, mens han afslørede personlige familiære oplysninger og forrådte sin kones fortrolighed i processen.

Hans evne til at lede sit eget liv med succes var et stort nok problem, og hans manglende kontrol over sin egen kampagne kastede en enorm skygge af tvivl om hans evne til at lede et land.

Plan A skulle være præsident, var det ikke? Eller var det for at udgive endnu et rekordstort album? Måske var Kanyes plan at vinde endnu mere indpas med sin vildt succesrige modelinje?

Fans spiraler lige så hurtigt som Kanyes Twitter-feed uden nogen som helst idé om, hvad hans 'Plan A' overhovedet er, eller hvorfor han vælger at starte den nu.

Var dette en del af planen?

Man ville antage, at Kanye Wests personlige liv skal spoleres lidt ind, da de seneste rapporter tyder på, at han har gjort sin kone Kim Kardashian ked af det, og de to rejste i privat tid for at reparere og reparere skaden. Er det plan A?

Fans er vildt forvirrede. Kanye er en mand med mange talenter, og han har sine æg i mere end én kurv. Uanset hvad 'Plan A' er, spekulerer vi på, om han kan klare det, da det ser ud til, at hans hænder er ret fulde af ansvar og den nødvendige skadeskontrol for at fjerne hans seneste chokerende adfærd.

West er aktiv på Twitter, og vi er sikre på at høre mere om denne 'Plan', som ser ud til at varsle flere planer på vej. Typisk vil der med en 'Plan A' i det mindste være en 'Plan B' på vej, som en uforudset.

Vi er lige så forvirrede som dig, hvilket ikke er noget nyt, når vi vurderer sproget og de kryptiske beskeder, som Kanye West sender. Den ene ting, vi ved med sikkerhed, er, at han vil sige noget igen meget snart, og det vil forhåbentlig afsløre mysteriet bag denne plan, som han driller.

Anbefalede: