Eddie Redmayne knuste nogle mærkelige 'Disney'-karakterer som barn

Indholdsfortegnelse:

Eddie Redmayne knuste nogle mærkelige 'Disney'-karakterer som barn
Eddie Redmayne knuste nogle mærkelige 'Disney'-karakterer som barn
Anonim

Eddie Redmayne er blevet en fast bestanddel i Hollywood. Dette er mest at gøre med hans rolle i The Fantastic Beasts-film inden for den enormt succesrige Harry Potter-serie. Men den London-fødte tespianer har også været en Oscar-favorit.

Han har medvirket i The Danish Girl, The Theory Of Everything og Les Miserables, som alle høstede betydelig kritikerros.

Men vi spekulerer på, om kritikere og publikum ville have været lige så velkomne over for ham, hvis de kendte til hans fortid først. Specifikt det faktum, at han knuste hårdt på et par tegneseriefigurer som barn. Og vi taler ikke om Jessica Rabbit eller tegneseriefigurer, der er gentænkt som virkelige mennesker.

Nej. Vi taler om nogle meget dyre-lignende karakterer fra Disney Movies…

Bare rolig… Eddie er ekstremt flov over dette…

Eddies Romantic Awakening

Mens han blev interviewet på The Graham Norton Show i England, dukkede Eddies fortid op for vores morskab. Graham tog tydeligvis en masse glæde af at bringe dette op for sit massive publikum. Eddie, på den anden side, slingrede i sit sæde.

Ved siden af ham var Anna Kendrick og Liam Neeson, som begge virkede chokerede, da Graham afslørede, at Eddies seksuelle opvågning var i hænderne på nogle få tegneseriefigurer.

Hvert barn elsker karakterer fra deres ungdom, og som oftest er de tegneseriefigurer. Men Eddie knuste en løve…

Nærligt Nala fra Løvernes Konge.

Eddie var besat af Løvernes Konge, da han voksede op. Men han havde en "underlig besættelse af Nala".

På dette tidspunkt i interviewet viste Graham et billede af Nala smilende, og hele publikum, såvel som Anna og Liam, mistede det næsten. Men vi er ikke sikre på, at vi giver dem skylden. Alt dette var fuldstændig latterligt.

Eddie påstod, at den Moira Kelly-stemmede løvinde virkede "så sød", og at "hun kunne synge rigtig godt".

Mellem hans latter svarede Graham ganske enkelt: "Det er forkert. Det er så forkert!"

Men Nala var ikke det eneste tegneseriedyr, som Eddie kunne lide

For at gøre tingene værre besluttede Graham Norton at dykke ned i Eddies anden Disney-forelskelse, Maid Marian fra Robin Hood.

Animationsfilmen fra 1973, som fortjener at blive inkluderet blandt Disneys mest undervurderede film, indeholdt en ræv, der spillede den ikoniske Robin Hood-kærlighedsinteresse.

Så, det er en løve og en ræv, som Eddie knuste på.

Anna Kendrick, der næsten ikke kunne beherske sig selv, hoppede til Eddies forsvar ved at påstå, at Disney "tegner dem meget sexede".

Det var, da Up in the Air og Pitch Perfect-stjernen hævdede, at hun var meget forelsket i ræven, der spillede Robin Hood.

Eddie er gået videre siden da… Puha

Heldigvis har Eddie fundet sig selv et par mere passende crushes gennem årene. De dage, hvor han havde lyst til ræve og syngende løver, er forbi. I stedet handler han næsten udelukkende om sin kone, Hannah Bagshawe. De to har været gift siden 2014 og ser ud til, at de stadig går stærkt. Parret har endda to børn sammen… Som vi håber formår at finde nogle lidt mere humanoide tegnefilm at knuse.

Selv om der ikke er nogen tvivl om, at Eddies romantiske natur er blevet påvirket af hans forelskelser i de venlige tegneseriefigurer, han engang havde lyst til.

Anbefalede: