Kim Kardashian kræver retfærdighed for Vanessa Guillens familie

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian kræver retfærdighed for Vanessa Guillens familie
Kim Kardashian kræver retfærdighed for Vanessa Guillens familie
Anonim

Kim Kardashian bruger sin indflydelse til at hjælpe Vanessa Guillens familie.

Kim Kardashian har længe været fortaler for retfærdighed i retssystemet og har været medvirkende til at få hjælp i en række retssager, og det ser ud til, at dette er hendes seneste besættelse. Efter at have hørt om det forfærdelige seksuelle overgreb og mord på menig Vanessa Guillen, er Kim Kardashian gået op til pladen for at skabe bredere bevidsthed om dette problem.

I at søge retfærdighed for offeret og hendes familie er det tydeligt, at Kim Kardashian ikke vil stoppe med at få konkrete svar og faste resultater. Siden hun forfulgte sin juridiske karriere, har Kim været kendt for at gøre mere end blot at fremme idéen om forandring - hun er vokal og aktiv i at slå til lyd for det.

Kim Kardashian søger retfærdighed

Hvad angår indflydelse, har Kim Kardashian masser af det. Dette simple tweet, der søger retfærdighed for Vanessa Guillens familie, har kapacitet til at nå alle 65,5 millioner af Kim Kardashians Twitter-tilhængere. Hvis der er en måde at opnå resultater gennem retssystemet, er Kim Kardashian sikker på at finde det. Hun hælder bestemt sit hjerte og sjæl i denne sag, øger bevidstheden om denne historie enormt gennem sine sociale mediekanaler og kæmper for resultater.

Detaljer

Ifølge New York Times; "Private Guillen, 20, blev sidst set på parkeringspladsen ved hendes Regimental Engineer Squadron-hovedkvarter i Fort Hood, iført en sort T-shirt og lilla træningsbukser, mellem kl. 11.30 og 12.30 den 22. april." Kort efter forsvandt hun, og hendes familie gik sammen med politiet i en desperat søgen efter hende. Der begyndte at komme oplysninger, og de fandt hurtigt ud af, at specialist Aaron Robinson fra samme militærbase blev set komme ud af våbenrummet "hvile i en stor "hård kasse" med hjul."Han begik senere selvmord, og det blev senere fastslået, at han og hans kæreste havde forsøgt at partere Vanessas lig og skjule beviserne. Kæresten, Cecily Aguilar, er nu anklaget for mord. Kim Kardashian tager dette til sig. Hun er ikke den eneste en berømthed, der har vist særlig interesse for denne sag. Salma Hayek har også været aktivt involveret i at øge opmærksomheden og finde svar på spørgsmålene omkring denne sag.

Vanessas familie fortsætter deres vanskelige situation med at efterforske anklagerne om seksuelle overgreb, som ingen endnu har været i stand til at tale imod. Hendes familie er knust over Vanessas tab og er ikke tilfredse med de svar, de får. Vanessas søster, Lupe Guillen udt alte; "Min søster Vanessa Guillen blev seksuelt chikaneret, men der blev ikke gjort noget… Hun fortjener respekt. Hun fortjener at blive hørt, for hvis dette kan ske for min søster, kan det ske for alle andre." Desværre hævder en af de særlige agenter, der er involveret i denne sag, at der ikke var beviser, der understøttede anklagen om, at Robinson havde forgrebet Vanessa seksuelt. Familien søger lovgivning for protokoller, der kan håndtere anklager om overfald som denne.

Kim Kardashian er måske bare den bedste ressource, de kunne have bedt om. Hun har gjort det officielt, at denne sag nu vil få hendes personlige opmærksomhed, og det kan måske være det sidste skub i at opnå retfærdighed for Vanessa og hendes familie.

Anbefalede: