Jennifer Aniston gik næsten glip af at være Rachel

Indholdsfortegnelse:

Jennifer Aniston gik næsten glip af at være Rachel
Jennifer Aniston gik næsten glip af at være Rachel
Anonim

Forestil dig, hvis vores yndlings Friends-karakter, Rachel Green, ikke blev spillet af vores yndlings Hollywood-skuespillerinde, Jennifer Aniston?

Tro det eller ej, det kunne have været en realitet, hvis en vis amerikansk stjerne havde slået hende til det.

Heldigvis fik Aniston rollen til sidst, på trods af al konkurrence. Helt ærligt, vi kunne ikke være mere lykkelige, fordi vi elsker Rachel, og vi ELSKER Jen!

Jennifer Aniston vs. Jane Krakowski

Ifølge GEO News kom skuespillerinden Jane Krakowski for nylig frem og afslørede, hvordan hun gik til audition til rollen som Rachel, men det endte med at gå til Aniston.

"Jeg er ret sikker på, at alle skuespillere i den aldersgruppe forsøgte at komme med på Friends," sagde hun.

“Det var bare et af de shows, som alle ville have en audition til og være med på. Og klogt nok. Det var et show af en generation."

Krakowski tilføjede spøgende: "Jeg har muligvis fået jobbet til Jennifers første audition, men jeg synes, det er blevet ret godt for hende."

We'll Be There For Jen

En af grundene til, at folk er så besat af Jennifer Aniston og hendes "Rachel"-karakter, er, at de i sindet er ret ens: jordnære, relaterbare og fuldstændig elskelige!

For få dage siden fik Aniston f.eks. en TikTokers drøm til virkelighed, da hun postede deres remix af Friends-temasangen til sin Instagram-historie.

Oprindeligt indsendt af den nordirske sanger JC Stewart, remixet indeholder ændrede tekster, der afspejler vores nuværende æra med social distancering, og det er geni alt!

“Så. Jennifer Aniston [sic] satte mig på sin Instagram-historie,” skrev Stewart på Twitter sammen med et skærmbillede af skuespillerindens indlæg, som rapporteret af Harper's Bazaar. "Det er på dette tidspunkt, at jeg gerne vil annoncere min pensionering på grund af at have toppet så utroligt hårdt."

Anbefalede: