Jay-Zs siddende Super Bowl-øjeblik var ikke en protest

Indholdsfortegnelse:

Jay-Zs siddende Super Bowl-øjeblik var ikke en protest
Jay-Zs siddende Super Bowl-øjeblik var ikke en protest
Anonim

Jay-Z og Beyoncé indrømmer, at de blev siddende under hele Super Bowls Star Spangled Banner, men det var ikke det stunt, alle spekulerede på, det var.

Folk antog, at det var en stille protest. Fans troede, at deres handlinger var forbundet med quarterbacken Colin Kaepernick, som tog et knæ før kampene i 2016 for at protestere mod politiets brutalitet. Det var det ikke.

Jay-Z siger, at de to simpelthen "arbejdede".

Jay-Z sætter rekord

Mens resten af publikum stod, mens Demi Lovato smed nationalsangen ud, blev Jay-Z, Beyoncé og Blue Ivy siddende. Efter mange spekulationer insisterer Jay-Z på, at det ikke var for at formidle et signal.

TMZ rapporterer, at en professor henvendte sig til ham med dette spørgsmål, da Jay-Z besøgte Columbia University i tirsdags. Hans svar; »Det var det faktisk ikke. Beklager."

Ifølge Jay-Z var de simpelthen laser-fokuserede på forestillingen. "Vi hoppede straks ind i artist mode."

Han fortsatte: Jeg ser egentlig bare på showet. Mikrofonen starter. Var den for lav til at starte?“

Nu hvor Jay-Zs Roc Nation er ansvarlig for al underholdningen ved Super Bowl, hævder han, at han bare var bekymret for lyden og alle andre aspekter af showet.

Det var stadig en protest

Jay-Z så ikke behovet for en stille protest, og han siger, at dette ikke er den protest, som alle troede, det var. De "fremsatte den største højlydte protest af alle" ved at vælge den mest forskelligartede gruppe af kunstnere til at optræde ved Super Bowl.

Anbefalede: