Var Pete Davidson og Kim Kardashian venner før SNL?

Indholdsfortegnelse:

Var Pete Davidson og Kim Kardashian venner før SNL?
Var Pete Davidson og Kim Kardashian venner før SNL?
Anonim

Reality-tv-stjernen Kim Kardashian og komikeren Pete Davidson er i øjeblikket et af branchens hotteste nye par. De to blev først set sammen, efter Kim Kardashian var vært på Saturday Night Live i oktober 2021 - og siden da har de endda gjort deres forhold til Instagram såvel som den røde løber officielt.

Der er dog mange, der mener, at Kim Kardashian og Pete Davidson har været tætte før komikerens forhold, før de begyndte at date. Fra Kid Cudis fødselsdagsfest i 2019 til Met Gala i 2021 – fortsæt med at rulle for at finde ud af mere om parrets venskab.

Pete Davidson fejredes med Kanye West og Kim Kardashian i 2019

Det er ikke overraskende, at Kim Kardashian og Pete Davidson kendte hinanden i et stykke tid forud for hendes optræden på Saturday Night Live. I januar 2019 deltog Kim Kardashian og hendes daværende mand Kanye West i musikeren Kid Cudis private 35-års fødselsdagsmiddag, og bortset fra parret deltog sammenkomsten også af Pete Davidson og skuespilleren Timothée Chalamet..

Under en optræden på NBC's Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen afslørede Kim Kardashian, at hun modtog et uventet svar fra sine venner, efter at hun havde postet et par billeder af West, Cudi, Davidson og Chalamet, som hun tog. Reality-tv-stjernen afslørede, at hun var med til "fyremiddagen" på den berømte restaurant Nobu, og efter at have delt billederne fik hun masser af beskeder fra sine venner, der har vist interesse for Pete Davidson og skuespilleren Timothée Chalamet.

"Jeg taggede ikke engang nogen," sagde Kim Kardashia. "Jeg fik flere DM'er fra mine venner, fra mine homoseksuelle venner, fra mine hetero-venner, alle spurgte mig om Timothée og Pete. Det var sådan en sjov aften, alle havde det bare så godt, stemningen var så god, og jeg ville ikke ødelægge det, så jeg sad bare i hjørnet og dokumenterede det for dem." Dem, der er fans af Kid Cudi ved, at musikeren er gode venner med Pete Davidson og skuespilleren Timothée Chalamet, mens hans forhold til Kanye West har haft sine op- og nedture.

Kim Kardashian t alte med Pete Davidson ved Met Gala 2021

Et andet møde mellem Kim Kardashian og Pete Davidson forud for deres forhold var ved Met Gala 2021, som blev afholdt den 13. september. Under sæsonpremieren på Hulus The Kardashians indrømmede reality-tv-stjernen, at hun var utrolig nervøs for vært på Saturday Night Live, og at hun t alte om sketch-komedieshowet med Pete Davidson ved Met Gala.

"Jeg løb ind i Pete Davidson på Met, og jeg tænkte: "Jeg er så bange. Jeg ved ikke, hvad jeg har tilmeldt mig," sagde Kardashian."Og han siger, 'Kan du læse cue-kort? Du er god. Du er god'." Som fans ved, delte Kim Kardashian og Pete Davidson et kys under en af Saturday Night Lives sketches, og mange mener, at at være begyndelsen på deres romantik. Det er dog tydeligt, at de to var venskabelige år forud for efteråret 2021.

Ifølge Who's Dated Who blev Kim Kardashian og Pete Davidson første gang knyttet til hinanden i august 2021, hvilket er to måneder før stjernens vært for Saturday Night Live. De to blev offentligt set holde hinanden i hånden for første gang den 29. oktober - blot et par uger efter SNL - på en rutsjebanetur på Knott's Berry Farm i Buena Park, Californien. I november blev de set til middag sammen, og i slutningen af sidste år stod det klart, at de to er mere end bare gode venner.

Kim Kardashian og Pete Davidson lavede en lille Instagram-debut på Flavor Flavs profil, da de rockede matchende Skims-pyjamas, og den 11. marts 2022 gjorde de to stjerner endelig deres forhold på Instagram officielt, da Kim Kardashian delte billeder af den på hendes foder. Siden da har de to også gået den røde løber hånd i hånd, og fans håber på, at Pete Davidson med tiden også vil optræde på Hulus The Kardashians.

I et interview med Variety indrømmede Kardashian, at hun endnu ikke har filmet med sin kæreste. "Jeg har ikke filmet med ham," sagde reality-tv-stjernen. "Og jeg er ikke imod det. Det er bare ikke, hvad han gør. Men hvis der skete en begivenhed, og han var der, ville han ikke bede kameraerne om at komme væk. Jeg tror, jeg kan filme noget virkelig spændende på vej, men det ville ikke være for denne sæson." Stjernen vil dog tale om, hvordan de to mødtes, og hvordan de begyndte at date.

Anbefalede: