Kanye West får dette råd om brud fra Alice Evans

Indholdsfortegnelse:

Kanye West får dette råd om brud fra Alice Evans
Kanye West får dette råd om brud fra Alice Evans
Anonim

En ting, som Kanye West bestemt ikke kan anklages for, er at holde sin sorg over at skilles fra ekskonen Kim Kardashian privat, et faktum, som den uheldige forelskede Alice Evans har taget op. Den tidligere ægtefælle til Ioan Gruffudd tog til sin Instagram for at give West et valgfrit råd om brud.

Evans afslørede, at hendes fans på Cameo havde bedt om videoen i pine-tante-stil, og hun havde søgt inspiration fra "uopfordrede råd", hun selv havde modtaget på Twitter efter hendes og den fremmedgjorte mand Gruffudds adskillelse.

Evans udt alte, at West bestemt ikke burde 'græde i otte måneder og Instagram det'

Skuespillerinden begyndte med "Nu er jeg ikke helt sikker på, at jeg er den rigtige person til at give nogen råd om offentlig hjertesorg, jeg mener, jeg kan fortælle dig, hvad jeg ikke ville råde, hvilket ville være at græde i otte måneder og Instagram det."

“Men alligevel, hvad jeg tænkte, hvad jeg kunne gøre - jeg fik en masse uopfordrede råd online fra folk, der skulle håndtere det, så jeg tænkte, at jeg kunne dele et par af dem med dig, du ved, måske hjælp."

Hun fortsatte "Susanna, fra Kansas, siger 'tab dig din fede ko".

“Nu vil det ikke være relevant for dig, fordi mænd faktisk ikke bliver bedt om at tabe sig, det er ikke en ting, glem det, også bliver de aldrig kaldt køer.”

Alice Recommended West Få en terapeut

“Lad mig se, om jeg kan finde en anden. Åh det dukker op meget, 'søg hjælp'. Nu, jeg undersøgte det, tilsyneladende er der disse mennesker, du kan ringe til, og de taler med dig om dine problemer, de kaldes noget i retning af psykologer eller terapeuter."

"Mange mennesker har fort alt mig om disse mennesker, og de har sagt "søg hjælp, du er nuttet".

"Jeg fandt faktisk en, og de er meget gode, så jeg er meget taknemmelig for disse mennesker, der giver det videre til dig."

Alice gik forud for resten af klippet på samme måde og udtrak sin egen vejledning fra fornærmelser rettet mod hende online. Hun afsluttede med:

“Så ked af, at jeg ikke kunne give dig noget personligt, men jeg er glad for, at din ven tog fat, og jeg håber, at nogle af disse uopfordrede råd på Twitter og Instagram og Tattle Life kan hjælpe. Sender dig det bedste."

Som West har Evans selv set sit forhold gå i stykker over alt i medierne. Senest skabte hun overskrifter, efter at Gruffudd udstedte et tilholdsforbud mod hende for angiveligt at have udstedt trusler.

Anbefalede: