Kanye West truer Pete Davidson på den nye Donda 2-sang

Indholdsfortegnelse:

Kanye West truer Pete Davidson på den nye Donda 2-sang
Kanye West truer Pete Davidson på den nye Donda 2-sang
Anonim

Kanye West siger, at Pete Davidson "har brug for sikkerhed" i teksten til en ny sang. Han anklagede også komikeren for at stå mellem ham og hans familie under hans meget omt alte Donda 2-begivenhed i Miami i aftes. Ye fremførte også sit diss-nummer Eazy ved arrangementet, hvor han truede med at "slå Pete Davidsons røv." Showet indeholdt optrædener fra The Game, Migos, Jack Harlow, Alicia Keys og Playboi Carti.

Kanye West rapper om Pete Davidson, der har brug for sikkerhed ved sin Donda 2-begivenhed og fortæller, at 'Skete' ikke må komme mellem en mand og hans familie

Mens rapperen ikke nævnte komikeren ved navn, lyder teksten til sangen Security, som om de er rettet mod Pete. På banen truer Ye med at sætte en unavngiven persons "sikkerhed i fare", fordi det er utilgiveligt for Ye, at nogen "står mellem en mand og hans børn."

"Tag aldrig familiebilledet ud af køleskabet, stå aldrig mellem en mand og hans børn," rappede han på nummeret. "Pop nogle, jeg bliver ikke gennemsøgt. Jeg sætter din sikkerhed på spil."

Kanye fremførte også sit tidligere udgivne Donda 2-nummer Eazy ved begivenheden, hvor han rapper, "Gud reddede mig fra styrtet, bare så jeg kan slå Pete Davidsons a--." Efter sangen droppede Saturday Night Live Stjernen har angiveligt øget sin sikkerhed, ikke fordi han frygtede Ye i sig selv, men fordi han ved, at rapperen har en legion af fans, der måske vil gøre op med hans trusler.

Pete syntes efter sigende, at diss-nummeret var "helt morsomt", men han griner sandsynligvis ikke længere af Kanyes trusler. Louis Vuitton Don holdt sine angreb i gang og kastede skygge over komikeren igen på hans vers af den nye Alicia Keys-sang City Of Gods. På nummeret rappede Ye, at han ville have "100 goons pullin' up to SNL", som er hvor Pete arbejder. Han har angiveligt også spredt et ondskabsfuldt rygte om, at komikeren havde AIDS.

Kim Kardashian er bekymret for, at Kanye Wests trusler er blevet et sikkerhedsproblem for Pete Davidson

I løbet af de sidste par uger har Ye offentligt skændtes med sin ekskone og hendes nye skønhed på Instagram. Hans indlæg er blevet mere og mere uberegnelige, og det kulminerede med, at rapperen fort alte sine fans, at de skulle skrige "Kimye forever" så højt de kunne på Pete, hvis de skulle se ham.

Kim lagde mærke til indlægget og fort alte Kanye, at han "skaber et farligt og skræmmende miljø", og fort alte rapperen, at "nogen vil såre Pete", og at det ville være Yeezys skyld. Teksten fik Ye til at bede sine fans, efter hans kones anmodning, om ikke at skade komikeren.

Anbefalede: