Var denne lille blandingsstjerne hemmeligt i 'Harry Potter?

Indholdsfortegnelse:

Var denne lille blandingsstjerne hemmeligt i 'Harry Potter?
Var denne lille blandingsstjerne hemmeligt i 'Harry Potter?
Anonim

Med seks studiealbum i deres navn er Little Mix en af de mest succesrige musikalske numre i Storbritannien.

Bandet, der blev fremtrædende i 2011 efter at være blevet fremstillet i realityprogrammet The X Factor, består af Perrie Edwards, Jade Thirlwall og Leigh Anne Pinnock.

Indtil 2020 havde bandet også et fjerde medlem: Jesy Nelson, som blev sat ind i gruppen tilbage i 2011.

Før hendes succesfulde X Factor-audition drømte Nelson om stjernestatus. Hun studerede på teaterskolen og prøvede at få erfaring med at optræde, hvor hun kunne.

Hun fort alte endda sine lærere, at hun ville være en performer efter skole, selvom ikke alle støttede hende. Inden hun fik sit store gennembrud som popstjerne, fik Nelson erfaring i branchen som statist i et par store britiske film.

Var Harry Potter en af dem? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Jesy Nelson's Life Before Little Mix

Før hun var en stjerne i den britiske popgruppe Little Mix, var Jesy Nelson en håbefuld performer, der boede i London. Hun har to brødre og en søster og blev opdraget af sin mor, efter hendes forældre gik fra hinanden, da hun var fem år gammel.

Nelson studerede på Sylvia Young og Yvonne Rhodes Theatre Schools og arbejdede kort som barpige efter at have afsluttet gymnasiet.

Jesy Nelson gik i skole med Rita Ora

Ifølge Planet Radio er noget, som fans ikke ved om Jesy Nelson, at hun gik i skole med Rita Ora.

Ligesom Nelson gik den jugoslavisk-fødte popstjerne på Sylvia Young Theatre School, efter at hendes familie flyttede til Notting Hill fra Kosovo, som de angiveligt forlod af politiske årsager.

Hverken Rita eller Jesy har offentligt kommenteret forbindelsen, men Rita Ora postede en video på sociale medier, der viste hende synge med på en Little Mix-sang og skrev, at hun elskede dem.

Jesy Nelson's Big Break

Jesy Nelson forvandlede sig fra aspirerende kunstner til professionel, da hun gik til audition for The X Factor U. K. i 2011. Først slog hun igennem som soloartist, og hun blev til sidst sat i en gruppe med Perrie Edwards, Leigh Anne Pinnock og Jade Thirlwall.

Pigerne vandt sæsonen og blev en af de mest succesrige pigegrupper i Storbritanniens historie.

I december 2020 efterlod Jesy fans i chok, da hun annoncerede sin afgang fra bandet for at fokusere på sit mentale helbred efter næsten 10 år sammen.

Optrådte Jesy Nelson i 'Harry Potter'?

Der er ingen tvivl om, at hovedrollen i Little Mix var et af de største højdepunkter i Jesy Nelsons karriere i underholdningsindustrien. Men den britiske sangerinde havde et par børster med berømmelse mange år, før hun blev sat ind i popgruppen.

Da hun var en håbefuld performer, arbejdede Nelson som børneskuespiller og havde mindre ukrediterede roller i flere store projekter, herunder Harry Potter !

Sangerinden bekræftede, mens hun lavede et interview på australsk radio tilbage i 2016, at hun kortvarigt optrådte i den fjerde Harry Potter-film, Harry Potter and the Goblet of Fire.

Onlinekilder rapporterer, at Nelson optræder i scenen, hvor Hogwarts-eleverne deltager i julebal.

Selvfølgelig kom hun tydeligvis ikke for tæt på filmens hovedstjerner som statist, så Jesy udviklede ikke forhold, som f.eks. Emma Watson og Tom Felton gjorde.

Det er en overraskende opdagelse for fans af Little Mix, men Harry Potter havde masser af medvirkende overraskelser, herunder en Oscar-vindende skuespillerinde i en mindre rolle.

Når alt kommer til alt, hvad er en berømt musiker som statist, ikke?

Hvilke andre film var Jesy Nelson med i?

Under sit interview på Australian Radio bekræftede Nelson også, at hun havde medvirket i en anden film helt tilbage i 2002: About a Boy, som medvirkede Hugh Grant og Nicholas Hoult.

Nelson optræder som en af eleverne blandt publikum ved stævnet i slutningen af filmen, når Grant og Hoults karakterer fremfører sangen 'Killing Me Softly'.

I interviewet afslørede Nelson's Little Mix-bandkammerater, at de sætter filmen på pause, når den når scenen, bare for at se Nelson.

I 2019 medvirkede Nelson i dokumentaren Jesy Nelson: Odd One Out, som fokuserede på de kampe, hun gik igennem som en del af Little Mix, herunder at blive offer for onlinemobning og trolling.

Hvad Jesy Nelson laver i disse dage

Jesy Nelson har måske forladt Little Mix, men hendes karriere er langt fra slut. Hun har forgrenet sig som soloartist og udgiver 2021-singlen 'Boyz', som har Nicki Minaj. Sangen toppede som nummer fire på de britiske hitlister

Igennem hele 2021 kom Nelson under beskydning, da fans beskyldte hende for "blackfishing", som er en form for kulturel tilegnelse.

De argumenterede for, at Nelson, som er en hvid kvinde, forsøgte at få sig selv til at ligne en farvet kvinde ved at gøre sin hudfarve mørkere og øge sin læbestørrelse.

Nicki Minaj kom til Nelsons forsvar, mens hendes tidligere bandkammerater afslørede, at de tidligere havde konfronteret Nelson om sortfiskeri og kulturel tilegnelse.

Kilder tyder på, at Nelson ikke længere er på talefod med sine tidligere bandkammerater, som fejrede deres 10-års jubilæum i 2021.

Anbefalede: